Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Verișorul Andreei Morega, tânăra ucisă de Mirel Dragomir, a murit la o zi de la înmormântarea ei! Apropiații sunt sfâșiați de durere: ”Nu pot să cred”

Publicat:

Inca o lovitura pentru familia Andreei Morega, tanara ucisa de ! Verișorul ei, Eduard, a murit la doar o zi dupa ce a fost condusa pe ultimul drum. Tanarul de 17 ani s-a stins din viața in urma cu puțin timp, iar moartea lui a provocat și mai multa suferința in sufletele tuturor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tatal Andreei, studenta de la Medicina ucisa de Mirel, declarații sfașietoare, la o luna de cand tanara a fost ucisa. Parinții ei, copleșiți de durere: „Mi-e atat de dor”

21:10, 25.04.2024 - A trecut o luna de cand Andreea Morega a fost ucisa de Mirel Dragomir, in Timișoara. Familia studentei de la Medicina nu iși poate reveni din șoc. Parinții ei sunt copleșiți de durere și spera ca, intr-un final, sa se faca dreptate.

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

Nenorociri in lanț in familia studentei ucisa de iubit: a murit si varul fetei, la o zi dupa inmormantarea Andreei

17:40, 30.03.2024 - Tragediile se tin lant in familia tinerei studente la Medicina care a fost ucisa cu sange rece de iubit. A murit si varul Andreei, in varsta de 17 ani, la o zi dupa imormantarea tinerei, conform Antena 3. La inceputul lunii, verișorul Andreei a incercat sa traverseze neregulamentar strada, moment…

Verișoara Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, mesaj sfașietor dupa moartea fratelui ei. Eduard avea doar 15 ani: ”Vei ramane...”

16:45, 30.03.2024 - Familia Andreei Morega trece prin cea mai grea incercare a vieții. La o zi dupa ce studenta de 21 de ani a fost condusa pe ultimul drum, verișorul ei, Eduard, s-a stins din viața pe patul de spital. Sora lui este devastata de durere și a transmis un mesaj sfașietor.

O noua tragedie in familia Andreei, studenta ucisa la Timișoara: verișorul Eduard a murit la o zi de la inmormantarea ei

14:20, 30.03.2024 - Familia Andreei Morega, studenta ucisa de iubit cu 30 de lovituri de cuțit este urmarita de ghinion, La o zi dupa inmormantarea Andreei, o noua tragedie a lovit familia din județul Gorj. A murit și verișorul tinerei. Joi, 28 martie, au fost momente dramatice in localitatea natala a studentei la Medicina.…

Primaria din Bologna va plati pentru inmormantarea romancei și a celor trei copii care au murit in incendiul din 15 martie 2024. Autoritațile au deschis un dosar penal

18:10, 17.03.2024 - In urma tragediei din Bologna, Italia, Primaria și Biserica Ortodoxa la care mergea Stefania Alexandra se vor ocupa de inmormantarea romancei si a celor trei copii ai sai care și-au pierdut viața in incendiul care a avut loc la data de 15 martie 2024. In urma evenimentului nefericit, oamenii legii au…

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Lacrimi și durere la priveghiul lui Gabi Stangau! Celebrul violonist din Maramures a murit in accident de ATV / FOTO

13:30, 20.02.2024 - O atmosfera incarcata de emoție și durere i-a cuprins pe cei prezenți la priveghiul lui Gabi Stangau, celebrul violonist care și-a gasit sfarșitul intr-un tragic accident de ATV. Imaginile postate pe o rețea de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?