Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Verișoara Andreei Morega, tânăra ucisă de Mirel Dragomir, mesaj sfâșietor după moartea fratelui ei. Eduard avea doar 15 ani: ”Vei rămâne...”

Publicat:

trece prin cea mai grea incercare a vieții. La o zi dupa ce studenta de 21 de ani a fost condusa pe ultimul drum, verișorul ei, Eduard, s-a stins din viața pe patul de spital. Sora lui este devastata de durere și a transmis un mesaj sfașietor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tatal Andreei Morega, fata ucisa de Mirel Dragomir, nu iși revine din șoc. Barbatul nu poate accepta ca fiica lui nu se va mai intoarce niciodata acasa: ”Daca aș putea sa...”

10:10, 13.04.2024 - Au trecut trei saptamani de la ziua in care Andreea Morega a fost ucisa cu sange rece de Mirel Dragomir. Moartea studentei din Timișoara a lasat un gol adanc in sufletele parinților ei, care nu iși revin din șocul pe care le-au suferit. Tatal ei a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

Verișoara Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, mesaj emoționat dupa moartea ei. Familia ei nu iși mai gasește liniștea / VIDEO

10:35, 02.04.2024 - Moartea Andreei Morega a lasat in urma milta durere in sufletele tuturor celor care au iubit-o. In urma cu o saptamana, studenta ucisa de Mirel Dragomir in Timișoara a fost condusa pe ultimul drum, dar lipsa ei se simte in interiorul familiei. Verișoara Andreei Morega a transmis un mesaj emoționant.

O noua tragedie in familia Andreei, studenta ucisa la Timișoara: verișorul Eduard a murit la o zi de la inmormantarea ei

14:20, 30.03.2024 - Familia Andreei Morega, studenta ucisa de iubit cu 30 de lovituri de cuțit este urmarita de ghinion, La o zi dupa inmormantarea Andreei, o noua tragedie a lovit familia din județul Gorj. A murit și verișorul tinerei. Joi, 28 martie, au fost momente dramatice in localitatea natala a studentei la Medicina.…

Verișorul Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir, a murit la o zi de la inmormantarea ei! Apropiații sunt sfașiați de durere: ”Nu pot sa cred”

23:20, 29.03.2024 - Inca o lovitura pentru familia Andreei Morega, tanara ucisa de Mirel Dragomir! Verișorul ei, Eduard, a murit la doar o zi dupa ce a fost condusa pe ultimul drum. Tanarul de 17 ani s-a stins din viața in urma cu puțin timp, iar moartea lui a provocat și mai multa suferința in sufletele tuturor.

Detaliul sfașietor care s-a aflat dupa moartea lui George Nicolescu. De ce nu vine fiul sau la inmormantare

11:45, 28.03.2024 - Noi informații despre inmormantarea lui George Nicolescu. Ceremonia funerara va avea loc sambata, 30 martie 2024, incepand cu ora 13:00, la Cimitirul Viișoara de la Ploiești. De la eveniment va lipsi baiatul regretatului cantareț de muzica ușoara, dupa cum a dezvaluit vaduva lui. George Nicolescu s-a…

Mesaje de durere, dupa moartea Andreei, studenta din Timișoara ucisa de iubitul ei! Tanara de 21 de ani a fost gasita injunghiata in apartament / FOTO

14:10, 23.03.2024 - Andreea și-a gasit sfarșitul la varsta de 21 de ani, dupa ce a fost ucisa cu sange rece de propriul ei iubit. Mesaje de durere in memoria studentei la Medicina. Tanara a fost descoperita injunghiata.

Andreea Veneciuc, mesaj sfașietor la o luna de la moartea tatalui ei: ”Lumea mea s-a prabușit”

12:15, 19.03.2024 - Andreea Veneciuc trece prin momente grele, de cand tatal ei s-a stins din viața. Vedeta a transmis un mesaj emoționant, in ziua in care se implinește o luna de la moartea lui. Andreea Veneciuc este sfașiata de durere și incearca sa iși gaseasca auterea sa treaca peste aceasta incercare a vieții.

Razboi in Ucraina, ziua 725. Volodimir Zelenski, mesaj pentru Vladimir Putin dupa moartea lui Navalnii: "Are doua optiuni!"

09:30, 18.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 725. Retragerea armatei ucrainene din orasul Avdiivka este dovada "costului inactiunii" Congresului american, care blocheaza un ajutor militar suplimentar de 60 miliarde de dolari Kievului, a denuntat Casa Alba.


Ce parere ai despre aceasta stire?