Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Durere fără margini în familia lui Gabi Stângău, după ce bunica lui a murit. Mama violonistului, distrusă de durere: „Te-ai dus la nepotul tău...”

Publicat:

Dupa ce și-a pierdut fiul intr-un accident de ATV, acum mama lui iși plange și soacra. Cele doua aveau o relație apropiata, mai ales ca femeia care i-a dat viața violonistului a ramas și vaduva.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Durere fara sfarșit in familia lui Gabi Stangau! Mama violonistului nu iși poate lua gandul de la moartea fiului ei: ”Ce sa ma fac fara tine?!” / FOTO

19:15, 28.04.2024 - Familia lui Gabi Stangau traiește cele mai grele momente dupa moartea lui. Deși au trecut cateva saptamani de la tragedie, suferința este din ce in ce mai mare in sufletul mamei sale. Femeia ar face orice ca sa dea timpul inapoi și sa il mai aiba in viața pe fiul ei. Iata ce mesaj sfașietor a transmis!

Imagini dureroase de la locul in care a murit Gabi Stangau. Soția lui este copleșita de suferința / FOTO

09:50, 21.03.2024 - Familia lui Gabi Stangau sufera cumplit dupa moartea lui. Diana, soția artistului, nu pierde nicio ocazie in care sa il viziteze la mormant sau la locul unde acesta s-a stins din viața. Familia și prietenii lui au decorat locul unde s-a produs tragedia cu o mulțime de lumanari și candele, iar imaginile…

Surorile lui Gabi Stangau, distruse de durere la o luna de la moartea violonistului: „Ce dor imi e sa te mai vad...”. Cum vrea familia sa ii pastreze vie amintirea

09:35, 20.03.2024 - A trecut mai bine de o luna de cand Gabi Stangau și-a gasit sfarșitul intr-un mod tragic. Familia lui trece prin momente cumplite de cand violonistul a murit, iar apropiații vor sa ii pastreze vie amintirea.

Cum arata mormantul lui Gabi Stangau la o luna de cand a murit. Mama lui a fost la locul de veci al violonistului: „Te voi iubi etern” / FOTO

09:45, 18.03.2024 - Familia lu Gabi Stangau trece prin momente grele la o luna de cand violonistul a murit. Mama lui, Livia, este distrusa de durere și cu greu iși revine din șocul pierderii, iar ieri, a fost la mormantul fiului ei.

Știrile Antena Stars. Ce mesaj a transmis mama lui Gabi Stangau, dupa moartea bunicii violonistului: „Te-ai dus și dumneata dupa nepotul tau” / VIDEO

18:00, 08.03.2024 - Tragediile se țin lanț pentru familia lui Gabi Stangau! Dupa ce regretatul artist s-a stins din viața luna trecuta, familia a primit inca o veste trista. Bunica artistului a parasit și ea aceasta lume, iar intreaga familie este in stare de șoc. Iata mesajul transmis de soția regretatului violonist!

A murit și bunica lui Gabi Stangau! Dubla tragedie in familia violonistului

18:55, 05.03.2024 - Dubla tragedie in familia lui Gabi Stangau. Violonistul a murit in urma cu doua saptamani, lasand un urma sa un gol imens, iar acum, bunica paterna s-a stins din viața. Cei dragi trec prin momente cumplite, dupa ce artistul și batrani au plecat in lumea celor drepți.

Soția lui Gabi Stangau, distrusa de durere, dupa moartea violonistului. Mesajul emoționant postat de Diana Berințan: „Sensul vieții mele ești tu” / FOTO

14:10, 21.02.2024 - Familia lui Gabi Stangau trece prin momente cumplite, dupa ce violonistul a murit intr-un accident de ATV, sambata trecuta. Soția lui, Diana Berințan, cu care era casatorit de doi ani iși reveni cu greu din șocul pierderii, iar astazi, iși va conduce partenerul pe ultimul drum.

Lacrimi și durere la priveghiul lui Gabi Stangau! Celebrul violonist din Maramures a murit in accident de ATV / FOTO

13:30, 20.02.2024 - O atmosfera incarcata de emoție și durere i-a cuprins pe cei prezenți la priveghiul lui Gabi Stangau, celebrul violonist care și-a gasit sfarșitul intr-un tragic accident de ATV. Imaginile postate pe o rețea de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?