Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Timiş: Comercianţii din Piaţa Iosefin - protest spontan; problema vânzării a fost soluţionată

Publicat:

Cativa comercianti din Piata agroalimentara Iosefin din Timisoara, care functioneaza intr-o hala inchisa, au protestat spontan, luni, temandu-se ca nu vor mai avea unde sa-si vanda produsele.

Ei intentionau sa protesteze si in fata sediilor Primariei si Prefecturii, dar conflictul a fost dezamorsat de directorul , , care i-a asigurat ca-si vor putea vinde marfa in casutele folosite pentru targurile de Craciun si de Pasti, ce vor fi montate in fata cladirii pietei.

"A fost un protest spontan al pietarilor din Iosefin, dar am fost la ei impreuna…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat, prins cand incerca sa fure un utilaj de la Targul de Pasti din Timisoara

09:10, 08.04.2024 - Politistii locali din Timisoara au prins in weekend un barbat care incerca sa fure un transpalet pe care l-a luat din spatele scenei din Piata Libertatii de la Targul de Pasti. „Polițiștii locali aflați in patrulare in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 01.00, in zona centrala a municipiului,…

Surpriza facuta de polițiștii locali unei femei din Timișoara care și-a pierdut portofelul

13:45, 01.04.2024 - O femeie care și-a pierdut portofelul in Piața Iosefin nu mai este nevoita acum sa faca drumuri la Direcția de Evidența a Populației și la banci pentru a-și recupera actele și cardurile bancare.

Ancheta in scandalul vizelor de flotant suspecte, acordate intr-o comuna din Buzau VIDEO

11:10, 29.03.2024 - Locuitorii comunei Balta Alba din Buzau au protestat in fața sediului Primariei. Oamenii și-au exprimat revolta, pentru ca s-a dus vestea ca 70 de persoane au obținut viza de flotant in comuna, in ultimele luni. Scandalul vizelor a ajuns și in atenția Prefecturii.

PROGRAM. Se deschide Targul de Paști cu Alaiul Primaverii și un concert extraordinar

14:15, 28.03.2024 - Duminica, atunci cand credincioșii catolici celebreaza Invierea Domnului, la Timișoara se va deschide Targul de Paști. Evenimentul va dura pana in 6 mai, iar Casa de Cultura a Municipiului a pregatit mai multe manifestari.

Vladuța Lupau, declarații emoționante: „Dumnezeu mi-a dat prea mult”. De ce este criticata de fani

11:35, 15.03.2024 - Vladuța Lupau, in varsta de 33 de ani, este una dintre cele mai indragite artiste și este recunoscatoare pentru tot ce se intampla in viața ei. Cantareața incearca sa gaseasca un echilibru intre viața de familie și cea profesionala.Invitata recent la emisiunea „Exclusiv VIP cu Cristi Brancu” de la Prima…

Clujenii cer Primariei sa soluționeze problema cozilor infernale la ghișeele de taxe și impozite, in Manaștur: „Nu este normal”

14:05, 20.02.2024 - Clujenii care locuiesc in cartierul Manaștur se plang de cozile infernale la ghișeele de taxe și impozite ale Primariei. Oamenii zic ca se sta la coada și cate o ora, in rand așteptand minim 30 de persoane. „Va rog sa soluționați problema ghișeelor de la taxe și impozite Manaștur. Stau la coada…

Cum vede Mihai Tudose problema comasarii alegerilor: Calendarul pica rau. Nici tramvaiele nu merg ca lumea

22:36, 15.02.2024 - ”Nu despre asta e vorba. Sunt analize daca facem comasarile, nu impotriva cuiva, ci analizam daca e bine ca exercitiu democratic, daca nu cumva plictisim multa lume cu cele cinci scrutine. Calendarul pica rau cu acele alegeri in septembrie, ar fi campanie iulie august, nici tramvaiele nu merg ca lumea.…

A lasat Olanda pentru Timișoara. Povestea tinerei de la Pixel: „Credeam ca n-o sa mai revin decat de Craciun și de Paști”

06:50, 05.02.2024 - Andreea Neag a facut facultatea in Olanda, la Haga, a lucrat o perioada scurta și la Parlamentul European de la Bruxelles, dar a decis sa-și continue povestea la Timișoara. Este responsabila de apariția clubului Pixel.


Ce parere ai despre aceasta stire?