Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Temperatura maximă la care ai voie să gătești cu uleiul de măsline extravirgin. Altfel se va arde mâncarea, ce greșeală fac gospodinele

Publicat:
Temperatura maximă la care ai voie să gătești cu uleiul de măsline extravirgin. Altfel se va arde mâncarea, ce greșeală fac gospodinele

Multe gospodine fac greșeala de a folosi ulei de masline la gatitul a diverse mancaruri, fara a ști ca trebuie sa respecte un așa-zis punct de fum cand seteaza flacara la aragaz sau cuptor. Care este temperatura maxima la care ai voie sa incalzești uleiul de masline extravirgin. Cum este folosit uleiul de masline in […] The post Temperatura maxima la care ai voie sa gatești cu uleiul de masline extravirgin. Altfel se va arde mancarea, ce greșeala fac gospodinele appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol si foto: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ouale se pun la fiert in apa rece sau calda? Marea greșeala pe care o fac gospodinele 

16:46, 24.04.2024 - Cand vine vorba despre oua, lucrurile par destul de simple, insa adesea devin destul de complicate. Exista o serie de reguli pe care trebuie sa le urmezi pentru a te asigura ca ouale iți ies perfecte. Mulți se intreaba daca ouale se pun la fiert in apa rece sau calda? Și mulți greșesc inca dinainte…

Temperatura la care trebuie plantat ardeiul in gradina ta. Greșeala pe care o fac mulți romani primavara

11:35, 16.04.2024 - Tuturor ne place mancarea condimentata, cat de cat, iar asta inseamna sa ai in casa macar un ardei iute, dar daca te gandești sa il și cultivi, este importanta temperatura la care trebuie plantat ardeiul in gradina ta, fiind, de altfel, greșeala pe care o fac mulți romani primavara. Care este cel mai…

Care este temperatura ideala in frigider. Așa nu se strica mancarea și economisești energie electrica

13:50, 01.04.2024 - Temperatura frigiderul are un impact direct asupra calitații și duratei de pastrare a alimentelor. Alegerea temperaturii potrivite este esențiala pentru a conserva in mod corespunzator alimentele. Temperatura ideala pe care trebuie sa o avem in frigider Un interval de temperatura potrivit este cel care…

Greșeala banala care iți contamineaza mancarea din bucatarie. Multe gospodine omit sa faca asta cand gatesc

21:05, 27.03.2024 - Multe gospodine nu sunt intotdeauna atente cand gatesc in bucatarie, mai ales daca se grabesc sa faca repede de mancare. Specialistul Alexandru Ciric a dezvaluit ce greșeala banala poate sa conduca la contaminarea preparatelor intr-un timp foarte scurt. Cum trebuie sa procedezi, de fapt. Greșeala ce…

Cat de periculos e sa gatești cu apa fierbinte de la robinet. Greșeala majora pe care o fac mulți romani

15:11, 11.03.2024 - Multe gospodine aleg sa foloseasca apa fierbinte de la robinet la prepararea mancarurilor, insa specialiștii trag un semnal de alarma. Se știe ca apa de la robinet este considerata improprie pentru consum, din cauza conținutului de clor. Insa lucrurile nu stau mai bine nici in cazul apei fierbinți de…

Ce sa pui in mancarea de urzici pentru a iesi cremoase. Asa procedeaza moldovencele de sute de ani

14:20, 06.03.2024 - Gospodinele din Moldova știu exact cum sa prepare mancare de urzici pe gustul tuturor. De sute de ani, romancele din aceasta regiune a țarii gatesc verdeața intr-un mod inedit. Afla in continuare cum trebuie sa manipulezi urzicile și ce trebuie sa adaugi in ele pentru a fi cremoase. Cum pregatești urzicile…

Cate lingurițe de ulei se pun la mujdei, de fapt. Secretul gospodinelor din Moldova

13:55, 22.02.2024 - Mujdeiul nu lipsește niciodata de pe masele romanilor. Este un sos foarte popular, insa trebuie preparat cu grija pentru a ieși așa cum trebuie. Secretul consta in cantitatea de ulei pe care o folosiți. Cat ulei se pune in mujdeiul de usturoi Rețeta pentru mujdeiul de usturoi este diferita in funcție…

Care este cel mai bun ulei pentru prajit. Greșeala care poate compromite total preparatul

13:25, 30.01.2024 - Punctul de ardere sau de fum, adica acea temperatura la care uleiul incins incepe sa produca fum și sa genereze radicali liberi in alimente, este cel mai important aspect care trebuie luat in considerare.Este recomandat sa alegi un ulei pentru prajit al carui punct de ardere este ridicat. Cu toate ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?