Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Taifun DEVASTATOR în Taiwan şi China: O persoană a murit, iar 44 au fost rănite

Publicat:

Vremea rea s-a dezlantuit in Taiwan si China. a facut ravagii in cele doua tari, iar cea mai grava situatie a fost inregistrata in orasul taiwanez Pingtung. O persoana a murit, iar 44 au fost ranite in urma stihiei. 

Autoritatile taiwaneze sustin ca 260 de mii de case au ramas fara energie electrica. Cursele aeriene au fost suspendate. Aproximativ patru mii de militari si politisti au fost mobilizati pentru a le oferi ajutor localnicilor.

Situatia nu este mai buna nici in estul Chinei. Zeci de scoli si gradinite au fost inchise din cauza aceluiasi taifun. In…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Mai multe persoane au murit și altele au fost ranite intr-un atac violent cu cuțitul dintr-un spital din China

11:40, 07.05.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise si alte 21 au fost ranite intr-un atac cu cutitul care a avut loc intr-un spital din provincia Yunnan, in sud-vestul Chinei, a anuntat marti presa de stat, citand surse oficiale, relateaza CNN.

Bancile chineze refuza tranzacții cu cele rusești

13:55, 03.05.2024 - Bancile chineze refuza tranzacții cu cele rusești. Se intampla acest lucru dupa ce Statele Unite au amenințat ca ar putea impune sancțiuni sistemului bancar din China, țara pe care o acuza ca alimenteaza efortul de razboi al Moscovei. Situația ii afecteaza, in special, pe micii exportatori și fluxurile…

Un incendiu puternic a izbucnit intr-un bloc din Capitala! O persoana a murit și alte noua sunt ranite / FOTO

18:45, 13.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit la etajele 7 și 8 ale unui bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Capitala. Pompierii bucureșteni intervin pentru stingerea flacarilor. Din nefericire, o persoana și-a pierdut viața și alte noua au fost ranite.

Tragedie rutiera: O persoana a murit și șase au fost ranite, intr-un accident cu trei autoturisme

14:25, 24.03.2024 - O persoana a murit și șase au ajuns la spital in urma unui accident rutier care a avut loc duminica pe șoseaua de centura din Caransebeș. In evenimentul rutier au fost implicate trei mașini.

Accident terifiant in Vrancea! O persoana a murit, iar cinci au fost ranite / FOTO

22:35, 10.03.2024 - Intr-un tragic incident rutier ce a avut loc duminica seara in Vrancea, un accident terifiant a lasat in urma o persoana decedata și alte cinci ranite. Coliziunea a avut loc pe DN2 - E85, in zona localitații Urechești.

Incendiu uriaș intr-un bloc din China. 15 oameni au murit, peste 40 au fost raniți

15:45, 24.02.2024 - Un incendiu uriaș a izbucnit intr-un bloc turn din Nanjing, un oraș cu peste opt milioane de locuitori din estul Chinei. 15 oameni au murit și peste 40 au fost raniți. Autoritațile au deschis o ancheta.

Incendiu catastrofal in China - Cel puțin 14 oameni au murit

10:55, 24.02.2024 - Cel putin 15 persoane au murit, iar alte 44 au fost ranite intr-un incendiu, intr-un bloc, in estul Chinei, vineri, potrivit unui bilant provizoriu anuntat sambata de catre autoritatile orasului Nanjing, relateaza AFP, potrivit news.ro. Cauzele sinistrului fac oboiectul unei anchete, insa primele…

Accident cu 8 victime in Galați! O persoana a murit și alte șapte au fost ranite dupa ce un Maybach a depașit neregulematar / FOTO

10:20, 16.02.2024 - Trei autoturisme au fost implicate intr-un accident rutier in judetul Galati. In urma tragicului eveniment, o persoana a murit și alte șapte au fost ranite dupa ce un Maybach a depașit neregulematar.


Ce parere ai despre aceasta stire?