Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Străzi de categoria C, impozite de categoria A în Centrul Vechi al Aradului

Publicat:
Străzi de categoria C, impozite de categoria A în Centrul Vechi al Aradului

Starea strazilor din al Aradului este tot mai rea de la o luna la alta. Vorbim de strazile Preparandiei, Dornei și .... The post Strazi de categoria C, impozite de categoria A in al Aradului appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol si foto: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anna și Alex, cei doi aradeni care ne dau „Nocturn Society” in viața de noapte a Aradului!

11:15, 26.07.2024 - Proiectul a inceput in urma cu exact doua luni, in noaptea de 25 spre 26 mai, iar in aceasta seara incepand cu ora 21, evenimentul... The post Anna și Alex, cei doi aradeni care ne dau „Nocturn Society” in viața de noapte a Aradului! appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Un tur prin care redescoperiți cinematografele Aradului

11:06, 12.06.2024 - Arad Free Tours continua seria de tururi gratuite intitulate „Turist la tine acasa”, de data aceasta obiectivul fiind cinematografele Aradului. Turul va avea loc duminica,... The post Un tur prin care redescoperiți cinematografele Aradului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Un tur prin care redescoperiți cinematografele Aradului

10:35, 12.06.2024 - Arad Free Tours continua seria de tururi gratuite intitulate „Turist la tine acasa”, de data aceasta obiectivul fiind cinematografele Aradului. Turul va avea loc duminica,... The post Un tur prin care redescoperiți cinematografele Aradului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Video | Sceneta „Roiul” a blocat circulația pe o strada din centrul Aradului

21:15, 30.05.2024 - Agitație mare vizavi de Teatrul Vechi, cunoscut sub denumirea și de Casa Hirschl, azi pe la orele serii. Ma intorceam de unde ma dusesem, iar... The post Video | Sceneta „Roiul” a blocat circulația pe o strada din centrul Aradului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Strazi de categoria C, impozite de zona A in Centrul Vechi al Aradului

16:10, 18.05.2024 - Starea strazilor din Centrul Vechi al Aradului este tot mai rea de la o luna la alta. Vorbim de strazile Preparandiei, Dornei și Mucius Scaevola.... The post Strazi de categoria C, impozite de zona A in Centrul Vechi al Aradului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Pola Zilei: Ce ați face prima data daca ați ajunge primarul Aradului?

10:05, 18.05.2024 - Avand in vedere și luand in considerare ca suntem in plina campanie electorala, venim cu una care sa nu deranjeze nici in stanga care nu... The post Pola Zilei: Ce ați face prima data daca ați ajunge primarul Aradului? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

„Europe Day – Europa la noi acasa“ – spectacol dedicat Europei, in centrul Aradului

16:30, 30.04.2024 - In data de 9 mai 2023, in centrul Aradului, Ziua Europei va fi sarbatorita printr-un spectacol de muzica și dansuri, care va promova tradițiile și... The post „Europe Day – Europa la noi acasa“ – spectacol dedicat Europei, in centrul Aradului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Demolarile de pe G. Alexandrescu 2-4 și legatura cu apariția ciudata a Elei Falca, soția europarlamentarului

08:05, 30.04.2024 - Incetul cu incetul, cea mai veche zona a Aradului dispare. Nu ca sa faca loc vreunui plan mareț de schimbare la fața a urbei, ci... The post Demolarile de pe G. Alexandrescu 2-4 și legatura cu apariția ciudata a Elei Falca, soția europarlamentarului appeared first on Special Arad · ultimele știri din…


Ce parere ai despre aceasta stire?