Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

STAREA VREMII Vreme schimbătoare la sfârșit de săptămână

Publicat:
STAREA VREMII Vreme schimbătoare la sfârșit de săptămână

Azi, la , cerul va fi partial noros, cu posibile precipitatii neinsemnate cantitativ, spre lasarea serii. The post STAREA VREMII Vreme schimbatoare la sfarșit de saptamana first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vreme innorata in Satu Mare acest weekend

21:35, 01.06.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis avertizari de cod portocaliu și galben pentru averse, grindina și vijelii in județele Satu Mare și Maramureș , valabile pentru sambata pana la ora 18:00. The post Vreme innorata in Satu Mare acest weekend first appeared on Informatia Zilei .

JUDEȚUL SATU MARE Sfarșit de saptamana cu misiuni pentru jandarmii satmareni

15:10, 24.05.2024 - Trei zile de sarbatoare pentru municipiul Satu Mare, trei zile de misiuni pentru jandarmi The post JUDEȚUL SATU MARE Sfarșit de saptamana cu misiuni pentru jandarmii satmareni first appeared on Informatia Zilei .

JUDEȚUL SATU MARE Incendiu la o casa de pe str. Careiului

10:26, 07.05.2024 - In data de 06.05.2024, in jurul orei 22:00, Inspectoratul pentru Situații de Urgența “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat sa intervina pentru lichidarea unui incendiu .... The post JUDEȚUL SATU MARE Incendiu la o casa de pe str. Careiului first appeared on Informatia Zilei .

Tanar implicat in scandalul de la Berchezoaia reținut de polițiști

22:55, 01.05.2024 - In baza probatoriului administrat, polițiștii din Șomcuta Mare au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui tanar implicat in scandalul produs duminica, in satul Berchezoaia. In fapt, la data de 28 aprilie a.c., polițiștii din Șomcuta Mare au intervenit la un scandal produs intre mai multe persoane,…

ISTORIE LOCALA Piatra de temelie a Palatului Administrativ din Satu Mare a fost sfințita in 22 iulie 1935

18:40, 27.04.2024 - In vara anului 1935, județul Satu-Mare a fost martorul unui eveniment semnificativ. The post ISTORIE LOCALA Piatra de temelie a Palatului Administrativ din Satu Mare a fost sfințita in 22 iulie 1935 first appeared on Informatia Zilei .

OFERTANȚI DE RASADURI In Piata Somes din Satu Mare s-au inmulțit ofertanții de rasaduri

09:15, 17.04.2024 - Legumicultorii care au facut o afacere din ceea ce inseamna productie de rasaduri sunt tot mai prezenți in Piața Someș din Satu Mare. The post OFERTANȚI DE RASADURI In Piata Somes din Satu Mare s-au inmulțit ofertanții de rasaduri first appeared on Informatia Zilei .

STAREA VREMII Daca vremea ramane calda, in aproximativ 10 zile ar putea fi capsune satmarene pe piata

12:51, 09.04.2024 - Capsunele sunt printre primele, poate chiar primele “fructe” autohtone care sunt scoase pe piata de catre horticultorii satmareni. Asa cum dovedesc informatiile obtinute, ... The post STAREA VREMII Daca vremea ramane calda, in aproximativ 10 zile ar putea fi capsune satmarene pe piata first appeared…

PROGNOZA METEO Sfarsit de saptamana cu vreme relativ calda, cer mai mult senin si intensificari ale vantului

20:20, 28.03.2024 - Sambata, valorile termice diurne vor inregistra o crestere considerabila, ... The post PROGNOZA METEO Sfarsit de saptamana cu vreme relativ calda, cer mai mult senin si intensificari ale vantului first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?