Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Spitalul Regional de Urgență împreună cu UMF Cluj vor deveni a doua industrie a Clujului - Remus Lăpușan, candidat PSD CJ Cluj (P)

Publicat:
Spitalul Regional de Urgență împreună cu UMF Cluj vor deveni a doua industrie a Clujului - Remus Lăpușan, candidat PSD CJ Cluj (P)

Ieri, așa cum s-a prezentat oficial, am participat la „ceremonia de spargere a solului” pentru de Urgența Cluj, alaturi de ministrul Sanatații și alte oficialitați locale.Au fost multe discursuri, insa dupa mulți ani de așteptari, de taraganari, acest proiect uriaș a inceput și cu efortul…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol si foto: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alin Tișe, candidat PNL la președinția Consiliului Județean Cluj: „Am votat pentru continuarea dezvoltarii Clujului”

12:50, 09.06.2024 - Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, candideaza pentru un nou mandat la conducerea CJ Cluj. Acesta a declarat ca spera ca in urmatorii ani Clujul se va definitiva ca un pol esențial in dezvoltarea țarii.

USR, alaturi de șoferi in traficul infernal de la nodul N! Viorel Baltarețu, candidat la Primaria Cluj: „Facem centura in 4 ani” - VIDEO(P)

15:36, 20.05.2024 - Centura metropolitana a Clujului, promisa de 20 de ani de administrația Boc ramane in continuare doar pe hartie. In timp ce clujenii se sufoca in traficul infernal pe drumul Cluj-Florești, primarul se zbate de circa 2 ani sa scoata proiectul la licitație, ambele tentative insa, au eșuat. USR Cluj a…

Rectorul UMF Cluj vrea sa construiasca un camin studențesc de 500 de locuri

19:35, 19.05.2024 - Rectorul UMF Cluj, prof. dr. Anca Buzoianu, a declarat ca vrea sa construiasca cu camin nou, de peste 500 de locuri. Conform colegilor de la clujenii.ro , locația va fi in apropierea viitorului Spital Regional de Urgența din Cluj. „Dorim sa facem caminul de studenți cat mai aproape( n.red de spitalul…

Remus Lapușan: „Spitalul Regional de Urgența este un al doilea manifest regional pe care Clujul il propune generațiilor urmatoare” (P.E.)

14:25, 19.05.2024 - Remus Lapușan, candidatul PSD la funcția de consilier județean la alegerile din 9 iunie, a participat la „ceremonia de spargere a solului” pentru Spitalul Regional de Urgența Cluj, alaturi de ministrul Sanatații și alte oficialitați locale. Produs de SC MEDIA GENIUS SRL LA COMANDA PSD – ORGANIZAȚIA…

Remus Lapușan, președintele PSD Cluj: „Spitalul Regional de Urgența este un al doilea manifest regional pe care Clujul il propune urmatoarelor generații!” (P)

12:56, 19.05.2024 - „Spitalul Regional de Urgența Cluj va fi pentru minim 2-3 generații, un adevarat portavion al medicinii clujene, care, la braț cu UMF Cluj, trebuie sa devina a doua industrie a Clujului, regionala, europeana”, susține președintele PSD Cluj, Remus Lapușan.

Remus Lapușan: Spitalul Regional este „al doilea manifest regional pe care Clujul il propune urmatoarelor generații” (P)

12:01, 19.05.2024 - Ieri, așa cum s-a prezentat oficial, am participat la „ceremonia de spargere a solului” pentru Spitalul Regional de Urgența Cluj, alaturi de ministrul Sanatații și alte oficialitați locale.

VIDEO – Azi au debutat lucrarile de construire a spitalului regional de urgența de la Cluj (Florești)

21:40, 18.05.2024 - In prezența mai multor oficialitați guvernamentale, parlamentare, din administrațiile locale sau din partea unor instituții din domeniul medicinei, azi a avut loc inaugurarea simbolica a lucrarilor la noul spital regional de urgența care se va construi la Cluj, mai precis la Florești. Noul spital este…

Alexandru Rafila, despre Spitalul Regional de Urgența la Cluj: "E o situație complicata"

20:46, 18.05.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, este prezent, sambata, la inaugurarea formala a lucrarilor Spitalului Regional de Urgența Cluj, lucrari care au inceput in urma cu aproape o luna. Acesta a spus ca va fi o lucrare complicata, dar este convins ca in c


Ce parere ai despre aceasta stire?