Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Spitalul Regional de Urgență împreună cu UMF Cluj vor deveni a doua industrie a Clujului - Remus Lăpușan, candidat PSD CJ Cluj (P)

Publicat:
Spitalul Regional de Urgență împreună cu UMF Cluj vor deveni a doua industrie a Clujului - Remus Lăpușan, candidat PSD CJ Cluj (P)

Ieri, așa cum s-a prezentat oficial, am participat la „ceremonia de spargere a solului” pentru de Urgența Cluj, alaturi de ministrul Sanatații și alte oficialitați locale.Au fost multe discursuri, insa dupa mulți ani de așteptari, de taraganari, acest proiect uriaș a inceput și cu efortul…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol si foto: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alin Tișe, candidat PNL la președinția Consiliului Județean Cluj: „Am votat pentru continuarea dezvoltarii Clujului”

12:50, 09.06.2024 - Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, candideaza pentru un nou mandat la conducerea CJ Cluj. Acesta a declarat ca spera ca in urmatorii ani Clujul se va definitiva ca un pol esențial in dezvoltarea țarii.

Sa redam Clujul oamenilor inseamna sa aducem extraordinarul in administrație! (Remus Lapușan, candidat PSD la Consiliul Județean Cluj) (P)

17:40, 24.05.2024 - Ați pornit la drum in campanie cu un slogan interesant: redam Clujul oamenilor! Ne puteți explica, in cateva cuvinte, la ce va referiți cand spuneți asta? Adica acum Clujul nu mai este al oamenilor?

USR, alaturi de șoferi in traficul infernal de la nodul N! Viorel Baltarețu, candidat la Primaria Cluj: „Facem centura in 4 ani” - VIDEO(P)

15:36, 20.05.2024 - Centura metropolitana a Clujului, promisa de 20 de ani de administrația Boc ramane in continuare doar pe hartie. In timp ce clujenii se sufoca in traficul infernal pe drumul Cluj-Florești, primarul se zbate de circa 2 ani sa scoata proiectul la licitație, ambele tentative insa, au eșuat. USR Cluj a…

Remus Lapușan: „Spitalul Regional de Urgența este un al doilea manifest regional pe care Clujul il propune generațiilor urmatoare” (P.E.)

14:25, 19.05.2024 - Remus Lapușan, candidatul PSD la funcția de consilier județean la alegerile din 9 iunie, a participat la „ceremonia de spargere a solului” pentru Spitalul Regional de Urgența Cluj, alaturi de ministrul Sanatații și alte oficialitați locale. Produs de SC MEDIA GENIUS SRL LA COMANDA PSD – ORGANIZAȚIA…

Remus Lapușan, președintele PSD Cluj: „Spitalul Regional de Urgența este un al doilea manifest regional pe care Clujul il propune urmatoarelor generații!” (P)

12:56, 19.05.2024 - „Spitalul Regional de Urgența Cluj va fi pentru minim 2-3 generații, un adevarat portavion al medicinii clujene, care, la braț cu UMF Cluj, trebuie sa devina a doua industrie a Clujului, regionala, europeana”, susține președintele PSD Cluj, Remus Lapușan.

Remus Lapușan: Spitalul Regional este „al doilea manifest regional pe care Clujul il propune urmatoarelor generații” (P)

12:01, 19.05.2024 - Ieri, așa cum s-a prezentat oficial, am participat la „ceremonia de spargere a solului” pentru Spitalul Regional de Urgența Cluj, alaturi de ministrul Sanatații și alte oficialitați locale.

Alexandru Rafila face anunțul momentului: Lucrarile la cele trei spitale regionale de urgenta au inceput

17:20, 18.05.2024 - Ministrul Sanatatii Alexandru Rafila a afirmat ca lucrarile la cele trei spitale regionale de urgenta au inceput si a precizat ca in judetul Cluj este o inaugurare simbolica deoarece constructorul lucreaza de o luna, scrie news.ro.Alexandru Rafila a fost prezent, sambata, la ceremonie de spargere…

Alexandru Rafila e convins: “Calitatea asistentei medicale se va imbunatati simtitor”

14:45, 18.05.2024 - La ceremonia oficiala de inaugurare a lucrarilor de construcție a Spitalului Regional de Urgența Cluj, desfașurata sambata, ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a subliniat ca in Romania se va observa o imbunatațire semnificativa a calitații asistenței medicale, in special prin realizarea celor trei…


Ce parere ai despre aceasta stire?