Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Remus Lăpușan: „Spitalul Regional de Urgență este un al doilea manifest regional pe care Clujul îl propune generațiilor următoare” (P.E.)

Publicat:
Remus Lăpușan: „Spitalul Regional de Urgență este un al doilea manifest regional pe care Clujul îl propune generațiilor următoare” (P.E.)

Remus Lapușan, candidatul PSD la funcția de consilier județean la alegerile din 9 iunie, a participat la „ceremonia de spargere a solului” pentru de Urgența Cluj, alaturi de ministrul Sanatații și alte oficialitați locale. Produs de SC MEDIA GENIUS SRL LA COMANDA PSD – ORGANIZAȚIA JUDEȚEANA CLUJ, COD MANDATAR FINANCIAR: 21240002 P.E. – publicitate electorala

Citeste articolul mai departe pe gherlainfo.ro…  

Sursa articol si foto: gherlainfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciuca: Ceea ce se intampla astazi la Cluj, al doilea metrou in afara Bucurestiului, reprezinta o o noua abordare pentru administratiile locale si pentru Guvern. Aceasta este modalitatea in care trebuie sa proiectam viitorul Romaniei

16:55, 05.06.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat la Cluj-Napoca, despre proiectul metroului, ca ”este o dovada ca Romania se transforma, Romania se modernizeaza, iar Clujul este varful de lance pentru ceea ce inseamna viziune, pentru ceea ce inseamna atragerea de investitori, pentru ceea ce inseamna o echipa…

Sa redam Clujul oamenilor inseamna sa aducem extraordinarul in administrație! (Remus Lapușan, candidat PSD la Consiliul Județean Cluj) (P)

17:40, 24.05.2024 - Ați pornit la drum in campanie cu un slogan interesant: redam Clujul oamenilor! Ne puteți explica, in cateva cuvinte, la ce va referiți cand spuneți asta? Adica acum Clujul nu mai este al oamenilor?

Remus Lapușan (PSD Cluj) propune spital de ingrijiri paliative și cartier pentru tineri. „Producatorii locali trebuie aduși la masa”

16:41, 21.05.2024 - Social democratul clujean, Remus Lapușan, considera ca, in aceasta campanie electorala lipsește dezbaterea publica și dialogul intre candidați. In opinia sa, acestea sunt necesare pentru ca genereaza idei.

Ubitech Construcții a inceput lucrarile la Spitalul Regional de Urgența Cluj

11:10, 21.05.2024 - Compania Ubitech Construcții a inceput lucrarile la Spitalul Regional de Urgența Cluj, inaugurate cu ocazia desfașurarii ceremoniei de spargere a solului, in data de 18 mai 2024, pe amplasamentul spitalului, in prezența mai multor oficiali de stat. Ubitech Construcții are in derulare prima etapa a acestui…

Rectorul UMF Cluj vrea sa construiasca un camin studențesc de 500 de locuri

19:35, 19.05.2024 - Rectorul UMF Cluj, prof. dr. Anca Buzoianu, a declarat ca vrea sa construiasca cu camin nou, de peste 500 de locuri. Conform colegilor de la clujenii.ro , locația va fi in apropierea viitorului Spital Regional de Urgența din Cluj. „Dorim sa facem caminul de studenți cat mai aproape( n.red de spitalul…

Remus Lapușan, președintele PSD Cluj: „Spitalul Regional de Urgența este un al doilea manifest regional pe care Clujul il propune urmatoarelor generații!” (P)

12:56, 19.05.2024 - „Spitalul Regional de Urgența Cluj va fi pentru minim 2-3 generații, un adevarat portavion al medicinii clujene, care, la braț cu UMF Cluj, trebuie sa devina a doua industrie a Clujului, regionala, europeana”, susține președintele PSD Cluj, Remus Lapușan.

Spitalul Regional de Urgența impreuna cu UMF Cluj vor deveni a doua industrie a Clujului - Remus Lapușan, candidat PSD CJ Cluj (P)

12:11, 19.05.2024 - Ieri, așa cum s-a prezentat oficial, am participat la „ceremonia de spargere a solului” pentru Spitalul Regional de Urgența Cluj, alaturi de ministrul Sanatații și alte oficialitați locale.Au fost multe discursuri, insa dupa mulți ani de așteptari, de taraganari, acest proiect uriaș a inceput și cu…

Remus Lapușan: Spitalul Regional este „al doilea manifest regional pe care Clujul il propune urmatoarelor generații” (P)

12:01, 19.05.2024 - Ieri, așa cum s-a prezentat oficial, am participat la „ceremonia de spargere a solului” pentru Spitalul Regional de Urgența Cluj, alaturi de ministrul Sanatații și alte oficialitați locale.


Ce parere ai despre aceasta stire?