Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Remus Lăpușan: „Spitalul Regional de Urgență este un al doilea manifest regional pe care Clujul îl propune generațiilor următoare” (P.E.)

Publicat:
Remus Lăpușan: „Spitalul Regional de Urgență este un al doilea manifest regional pe care Clujul îl propune generațiilor următoare” (P.E.)

Remus Lapușan, candidatul PSD la funcția de consilier județean la alegerile din 9 iunie, a participat la „ceremonia de spargere a solului” pentru de Urgența Cluj, alaturi de ministrul Sanatații și alte oficialitați locale. Produs de SC MEDIA GENIUS SRL LA COMANDA PSD – ORGANIZAȚIA JUDEȚEANA CLUJ, COD MANDATAR FINANCIAR: 21240002 P.E. – publicitate electorala

Citeste articolul mai departe pe gherlainfo.ro…  

Sursa articol si foto: gherlainfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Remus Lapușan, președintele PSD Cluj: „Spitalul Regional de Urgența este un al doilea manifest regional pe care Clujul il propune urmatoarelor generații!” (P)

12:56, 19.05.2024 - „Spitalul Regional de Urgența Cluj va fi pentru minim 2-3 generații, un adevarat portavion al medicinii clujene, care, la braț cu UMF Cluj, trebuie sa devina a doua industrie a Clujului, regionala, europeana”, susține președintele PSD Cluj, Remus Lapușan.

Spitalul Regional de Urgența impreuna cu UMF Cluj vor deveni a doua industrie a Clujului - Remus Lapușan, candidat PSD CJ Cluj (P)

12:11, 19.05.2024 - Ieri, așa cum s-a prezentat oficial, am participat la „ceremonia de spargere a solului” pentru Spitalul Regional de Urgența Cluj, alaturi de ministrul Sanatații și alte oficialitați locale.Au fost multe discursuri, insa dupa mulți ani de așteptari, de taraganari, acest proiect uriaș a inceput și cu…

Remus Lapușan: Spitalul Regional este „al doilea manifest regional pe care Clujul il propune urmatoarelor generații” (P)

12:01, 19.05.2024 - Ieri, așa cum s-a prezentat oficial, am participat la „ceremonia de spargere a solului” pentru Spitalul Regional de Urgența Cluj, alaturi de ministrul Sanatații și alte oficialitați locale.

Incep lucrarile la Spitalul Regional de Urgența Cluj. LIVE VIDEO: Ceremonia ”de spargere a solului”

14:56, 18.05.2024 - Incep lucrarile la Spitalul Regional de Urgența Cluj. LIVE VIDEO: Ceremonia ”de spargere a solului” Agenția Naționala pentru Dezvoltarea Infrastructurii in Sanatate a organizat, sambata, pe amplasamentul Spitalului Regional de Urgența Cluj din comuna Florești o ceremonie ”de spargere a solului”.  Aceasta…

Filmul manifest „Ce-ai facut la școala?” produs de ASOCIAȚIA GO-AHEAD a ajuns in 35 de unitați școlare și cinematografe din Romania

18:51, 14.05.2024 - Lansat pe 28 martie 2024, filmul documentar ”CE-AI FACUT LA ȘCOALA?” produs de Asociația GO-AHEAD in regia lui Tedy Necula spune poveștile tinerilor din Romania, un manifest dedicat recunoașterii și valorizarii abilitaților practice și tehnice extraordinare ale tinerilor elevi din liceele tehnologice…

Sanofi renunta la vaccinul sau anti-COVID-19

01:20, 14.05.2024 - Dupa compania britanica AstraZeneca, a venit randul grupului Sanofi sa renunte la vaccinul sau anti-COVID-19. Producatorul francez va comercializa de acum inainte serul produs de concurentul sau american Novavax, pe care va incerca, de asemenea, sa il combine cu vaccinurile sale antigripale, informeaza…

Cand intra primul escavator pe șantierul Spitalului Regional de Urgența Cluj. Mircea Abrudean: „Vor veni jumatate dintre romani sa se trateze”

17:55, 22.04.2024 - Prima cupa de excavator la Spitalul Regional de Urgența va intra in pamant in jurul datei de 10 mai, a anunțat in exclusivitate la ZIUA LIVE Secretarul General al Guvernului, clujeanul Mircea Abrudean. S-au gasit soluții și pentru finanțarea Spitalului Pediatric Monobloc.

UMF Cluj vrea sa construiasca un camin pentru studenți și medicii rezidenți langa Spitalul Regional de Urgența din Cluj

11:15, 20.04.2024 - Realizarea Spitalului Regional de Urgența Cluj reprezinta o investiție sigura, potrivit rectorului UMF „Iuliu Hațieganu”, Anca Buzoianu. Universitatea de Medicina din Cluj intenționeaza sa realizeze in proximitatea spitalului un camin pentru medicii rezidenți și studenții mediciniști.


Ce parere ai despre aceasta stire?