Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sorin Babii: „Am o satisfacţie imensă că l-am adus în formă maximă”

Publicat:

Fostul pistolar , antrenorul campionului olimpic , a afirmat ca simte o satisfactie uriasa ca l-a adus pe tragatorul legitimat la - CS Omega-Tehnoton Iasi in starea ideala de a cuceri titlul intr-un sport in care totul se poate schimba de la o secunda la alta.

Citeste articolul mai departe pe monitorulvn.ro…  

Sursa articol: monitorulvn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Libema Open: Naomi Osaka vs Bianca Andreescu - Japoneza, in forma maxima pe iarba olandeza

10:55, 14.06.2024 - Naomi Osaka - Bianca Andreescu, meci contand pentru sferturile de finala ale turneului de la ’s-Hertogenbosch (Olanda)‚ este programat, vineri, 14 iunie, nu mai devreme de ora 16:00, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2.

Emil Boc, in forma maxima, la Crosul Universitatilor de la Zilele Clujului / 3 km de alergare prin zonele istorice ale orasului

09:31, 03.06.2024 - Duminica, 2 iunie, de la ora 9:30, a avut loc Crosul Universitaților Clujene in Piața Unirii, o competiție vibranta dedicata studenților din toate universitațile clujene. La cursa a alergat si edilul orasului. 

Pedeapsa drastica pentru fotbalistul lui Dinamo care și-a lovit un adversar in cap cu piciorul

12:31, 01.05.2024 - Hakim Abdallah, atacantul echipei Dinamo Bucuresti, a fost suspendat sase meciuri de Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal, dupa cartonasul rosu primit la meciul cu FC Botosani (etapa a șasea din play-out-ul SuperLigii).

Suspendare redusa pentru Dinamo și UTA - Fanii pot reveni in tribune

15:15, 17.04.2024 - Comisia de Disciplina din cadrul Federației Romane de Fotbal a anunțat ca fanii se vor putea intoarce in tribune la ultimele meciuri pe care Dinamo București și UTA Arad le vor disputa pe teren propriu in finalul play-out-ului SuperLigii, informeaza LPF.

Dinamo se intreapta spre Liga a 2-a: Infrangere la limita in fața Oțelului Galați

22:50, 08.04.2024 - Echipa Otelul Galati a invins luni seara, pe teren propriu, scor 1-0, formatia Dinamo Bucuresti, in etapa a treia din play-out-ul Superligii.Cea mai mare ocazie a primei reprize a fost ratata de gazde, in minutul 32.

Lupta pentru un loc pe podium

23:56, 27.03.2024 - ȘANSE… Cu doua etape inainte de finalul sezonului regulat, echipa de tineret a CSM Vaslui se afla pe locul 4 in clasamentul Seriei B, cu 16 puncte, și pastreaza șanse pentru primele doua locuri. In ultimele doua runde, handbaliștii vasluieni vor juca cu Dinamo București (etapa a 13-a, in deplasare)…

Miami Open: Ekaterina Alexandrova vs Jessica Pegula - Rusoiaca, in forma maxima

09:50, 27.03.2024 - Ekaterina Alexandrova - Jessica Pegula, meci contand pentru sferturile de finala ale turneului WTA 1000 de la Miami (Florida, SUA), este programat, miercuri, 27 martie, nu inainte de ora 17:00, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2.


Ce parere ai despre aceasta stire?