Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Siretul a nenorocit o familie din Neamţ. Tatăl şi cei trei copii au murit înecaţi

Publicat:

Tragedie intr-o familie din Recea, Neamt! Un tata si cei trei copii ai sai au murit inecati intr-o balastiera aflata pe raul Siret. Barbatul sarise in apa cand a vazut ca micutii sai sunt in pericol, insa au pierit cu totii.

si cei trei copii ai sai, un baiat de șapte ani, un alt baiat de zece ani și o fiica adolescenta, in clasa a X-a, au plecat ieri, la pescuit, pe Siret.

In timp ce barbatul astepta ca pestele sa muste, copiii sai se balaceau in voie la cativa metri distanta. La un moment dat, unul dintre…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tragedie la clubul de canotaj din Orșova! Un baiat in varsta de 15 ani a murit electrocutat in timp ce se juca de-a v-ați ascunselea cu cațiva colegi

19:45, 11.06.2024 - Tragedie la clubul de canotaj din Orșova, acolo unde un baiat in varsta de 15 ani a sfarșit electrocutat. Potrivit primelor informații, incidentul s-ar fi petrecut in timp ce minorul se juca de-a v-ați ascunselea cu cațiva colegi.

Tragedie intr-o comuna din Prahova. Un baiat in varsta de 16 ani a murit in timp ce se afla la scaldat cu prietenii, in balta unei balastiere / FOTO 

09:45, 05.06.2024 - Scene șocante s-au derulat intr-o comuna din Prahova. Un baiat in varsta de 16 ani a murit dupa ce s-a inecat in balta unei balastiere. Prietenii adolescentului spun ca tragedia putea fi evitata daca soferul unui camion care se afla in apropiere ar fi intervenit sa il salveze pe minor.

Tragedie intr-o familie din Bistrița Nasaud! Un adolescent de 16 ani a murit dupa ce toata familia sa a fost intoxicata cu un antiparazitar

08:25, 30.05.2024 - Tragedie intr-o familie din satul Ilisua, judetul Bistrita-Nasaud. Un adolescent in varsta de 16 ani a murit dupa ce toata familia sa a fost intoxicata cu un antiparazitar. Ajunsese la spital saptamana trecuta, in urma unei intoxicatiei cu o substanta antiparazitara folosita pentru animale.

Un copil de 16 ani a murit, dupa ce intreaga sa familie s-a intoxicat cu o substanța folosita pentru deparazitarea animalelor

12:21, 29.05.2024 - Tragedie intr-un sat din Bistrița-Nasaud. Un copil de 16 ani a murit, dupa ce intreaga sa familie a ajuns, saptamana trecuta, la spital. Mama, tatal și copilul s-ar fi intoxicat cu o substanta antiparazitara folosita la animale, scrie Agerpres. Polițiștii fac verificari in acest caz.

Tragedie in Vaslui. Angajații unei primarii au murit, dupa ce au cazut intr-o fosa septica. Unul dintre barbați a vrut sa il salveze pe celalalt: ”S-au nenorocit amandoi”

11:50, 09.05.2024 - Tragedie de proporții in Vaslui! Doi angajați ai unei primarii au murit, dupa ce au cazut intr-o fosa septica. Cel de-al doilea a ajuns acolo dupa ce a incercat sa iși salveze colegul, dar fara succes. Cei doi au avut un sfarșit tragic, sub privirile ingrozite ale celorlalți colegi.

Tragedie in Sambata Mare, in Neamț! Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de tren

08:56, 04.05.2024 - Tragedie in aceasta dimineața, in localitatea Sabaoani, județul Neamț. Un barbat in varsta de 60 de ani, din Iași, a murit dupa ce a fost lovit de tren. Incidentul a avut loc in jurul orei 05:20.

Un barbat s-a aruncat in fața trenului și a murit: tragedie cumplita, sambata dimineața, in județul Neamț

07:30, 04.05.2024 - Un barbat de 60 de ani, din județul Iași, s-a aruncat, sambata dimineața, in fața trenului și a murit, informeaza Mediafax.Un accident feroviar s-a produs, sambata, in localitatea Sabaoani, județul Neamț.

Tragedie la Florii. O fetița de 4 ani și bunica ei au murit dupa o masa in familie

16:50, 30.04.2024 - O fetița de 4 ani și bunica ei au murit in Calarași, dupa o masa in familie. Ambele au avut simptome de toxiinfecție alimentara, insa este posibil ca bunica sa fi murit de durere dupa pierderea copilei.


Ce parere ai despre aceasta stire?