Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șeful diplomației britanice: Putin va folosi Cupa Mondială de fotbal cum a folosit şi Hitler Olimpiada din 1936

Publicat:

Ministrul de externe britanic, , a fost de acord ca se foloseste de de fotbal din Rusia pentru a face un „exercitiu de imagine” la fel cum a facut Hitler cu Olimpiada din 1936.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șeful diplomatiei americane Antony Blinken s-a intalnit cu omologul sau chinez. Wang Yi: „se dezvolta elemente negative”

07:46, 26.04.2024 - Secretarul de stat american Antony Blinken s-a intalnit vineri cu ministrul chinez de externe Wang Yi la Beijing pentru discutii cu privire la o serie de probleme complexe, inclusiv tensiunile din ce in ce mai mari cu privire la sprijinul Chinei pentru invazia Ucrainei de catre Rusia.

Seful diplomatiei britanice indeamna la o utilizare creativa a activelor ruse inghetate pentru a ajuta Ucraina

21:55, 18.04.2024 - Seful diplomatiei britanice, David Cameron, a indemnat joi, in marja summitului G7 care se desfasoara pe insula italiana Capri, la cautarea unor moduri creative de a utiliza activele ruse inghetate pentru a finanta apararea Ucrainei, informeaza AFP.

Europa trebuie sa se pregateasca pentru razboi. Șeful diplomației UE: Nu mai este o ficțiune

16:25, 09.04.2024 - Europa trebuie sa se pregateasca pentru un posibil razboi, un conflict la scara larga pe continent depașind granițele Ucrainei nemaifiind „o ficțiune”, a avertizat, marți, șeful diplomației europene, Josep Borrell. „Rusia este o amenințare pentru Europa”, inclusiv prin razboiul purtat impotriva Ucrainei,…

„Lasați-l sa incerce”. Șeful diplomației poloneze ii raspunde lui Lukașenko, dupa ce a anunțat ca Belarusul se pregatește de razboi

21:10, 03.04.2024 - Ministrul polonez de Externe a reacționat in urma declarațiilor lui Aleksandr Lukașenko, care a spus ca Belarusul „se pregatește de razboi”. „Lasați-l sa incerce. Sa vedem cine va caștiga”, a spus Radoslaw Sikorski, potrivit Nexta.

Șeful diplomației ucrainene atenționeaza Occidentul impotriva ajutorului „cu picatura” furnizat Kievului

11:15, 09.03.2024 - Seful diplomatiei ucrainene a atentionat, vineri, Occidentul ca doar livrari regulate de material militar ar permite evitarea unei extinderi a razboiului in afara Ucrainei, informeaza AFP si Reuters, citate de Agerpres.„Strategia ce consta in a furniza ajutor Ucrainei cu picatura nu mai functioneaza",…

Putin va trebui tras la raspundere pentru moartea lui Navalnii, spune seful diplomatiei UE

18:05, 19.02.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin va trebui ''tras la raspundere'' pentru moartea lui Aleksei Navalnii, a declarat pe platforma X seful diplomatiei europene Josep Borrell, dupa ce s-a intalnit la Bruxelles cu vaduva opozantului rus decedat recent in inchisoare, transmit AFP si Reuters.

Viktor Orban promite ca Ungaria va aproba in curand aderarea Suediei la NATO: „Disputa noastra actuala se indreapta spre rezolvare”

20:05, 17.02.2024 - Parlamentul de la Budapesta este "pe calea buna" pentru a ratifica in aceasta luna aderarea Suediei la NATO, a dat asigurari sambata, 17 februarie, premierul Viktor Orban, in condițiile in care Ungaria este ultimul stat din cadrul Aliantei Nord-Atlantice care nu a aprobat cererea statului scandinav,…

Vladimir Putin o acuza pe șefa diplomației germane de ostilitate fața de Rusia, dar și de propria țara

09:45, 15.02.2024 - Intr-un interviu televizat recent, președintele rus Vladimir Putin a lansat critici dure impotriva șefei diplomației germane, Annalena Baerbock, acuzand-o de ostilitate nu doar fața de Rusia, ci și fața de propria sa țara.


Ce parere ai despre aceasta stire?