Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se înăspresc pedepsele pentru agresiunile sexuale asupra minorilor. Ce prevede proiectul de lege

Publicat:

Pedepsele pentru infractiunile sexuale asupra minorilor se modifica in functie de varsta copilului, potrivit unui proiect de modificare a ajuns la votul final in . Potrivit proiectului, violul si actul sexual cu un minor nu se prescriu.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege ce prevede modificarea datei alegerilor presedintelui Romaniei (VIDEO)

13:45, 05.03.2024 - Deputatii au adoptat, marti, proiectul de lege initiat de UDMR care prevede modificarea datei alegerilor presedintelui Romaniei, conform Agerpres.roS au inregistrat 183 de voturi pentru, 84 impotriva si o abtinere.Proiectul de lege are ca obiect de reglementare modificarea art. 5 alin. 1 din Legea nr.…

Cum iși pot inmatricula șoferii mașina online. Ce prevede noul proiect de lege adoptat in Romania

07:40, 02.03.2024 - Este oficial! Șoferii din Romania iși pot inmatricula acum mașinile online. De curand, Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege, in calitate de for decizional. Iata ce prevede noul proiect de lege adoptat in Romania!

Oficial. Parlamentul a adoptat proiectul care prevede infiintarea Registrului traficantilor de droguri

14:35, 27.02.2024 - Camera Deputatilor a adoptat, decizional, proiectul care prevede infiintarea Registrului traficantilor de droguri. Ministrul Justiției a subliniat ca prin intermediul acestei baze de date politiști vor putea monitoriza mai bine traficantii.


Ce parere ai despre aceasta stire?