Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scarlett Johansson a NĂSCUT! Cum o va chema pe FETIŢA EI

Publicat:

Bucurie mare pentru si logodnicul ei. Actrita in varsta de 29 de ani a devenit mamica pentru prima oara. Scarlett a adus pe lume o fetita, pe care o va boteza .

este logodita cu jurnalistul francez - proprietarul unei agentii de publicitate, in varsta de 31 de ani -, din septembrie 2013. Scarlett a fost casatorita cu actorul canadian , din 2008 pana in 2011. Artista americana a avut apoi o relatie de cateva luni cu actorul american .

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ea este cea mai tanara mama din istoria omenirii. Lina a nascut un baiețel la varsta de 5 ani. Ce s-a intamplat cu fiul sau?

18:26, 05.06.2024 - Caz rar in istoria omenirii! O femeie din Peru, care are in prezent 90 de ani, este considerata cea mai tanara mama de pe glob. Pe cand avea varsta de 5 ani și 7 luni, Lina a nascut un baiețel. Ce s-a intamplat cu fiul ei, de fapt?

Soțul Biancai, tanara in varsta de 19 ani din Suceava, care a murit la scurt timp dupa ce a nascut, declarații sfașietoare: „De ce e așa, de ce eu?”. Imagini dureroase de la capataiul femeii

13:45, 02.06.2024 - Moartea Biancai, tanara in varsta de 19 ani din Suceava care a murit dupa ce l-a nascut pe fiul ei, a lasat multa durere. Soțul ei, Bogdan, nu a putut sa se dezlipeasca de sicriu la priveghi, iar de curand, a facut noi declarații sfașietoare. Ii aduce alinare doar baiețelul pe care il au impreuna, Matias.

Declarația șocanta a criminalului Mariucai, fetița in varsta de 8 ani din Botoșani. Micuța a fost gasita fara suflare intr-o liziera de salcami: ”Eram baut...” 

16:55, 25.05.2024 - Barbatul care a ucis-o pe Mariuca, fetița in varsta de numai 8 ani, din Botoșani, a facut primele declarații dupa ce a fost reținut de oamenii legii. Calaul micuței spune ca ii pare rau de ceea ce a facut și a ținut sa menționeze ca se afla sub influența bauturilor alcoolice in momentul in care a comis…

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

O fetița de 6 ani și bunicul ei, loviți de tren in apropiere de Azuga!

11:31, 03.04.2024 - O fetița in varsta de 6 ani și bunicul ei, in varsta de 55 de ani, au fost accidentați de un tren, in timp ce traversau calea ferata in apropiere de stația CF Azuga. Cei doi au fost preluați de echipajele medicale.

Grav accident in Constanța! Doi copii au fost loviți cu mașina de un șofer beat. Unul dintre minori, o fetița, este in coma

20:25, 01.04.2024 - Doi copii, un baiețel in varsta de 3 ani și o fetița de 9 ani, au ajuns in stare grava la spital, dupa ce un șofer beat a dat cu mașina peste ei, pe o șosea din Constanța. Potrivit primelor informații, fetița in varsta de 9 ani a fost intubata și se afla in coma.

Catrinel Menghia a nascut. Primele imagini cu bebelușul, ce nume special a ales

20:10, 22.03.2024 - Bucurie mare in familia lui Catrinel Menghia. Celebrul model roman a devenit mama pentru a doua oara, aducand pe lume tot un baiat. A publicat deja primele cadre cu micuțul nou-venit pe lume, dezvaluind și ce nume special a ales pentru acesta. Catrinel Menghia, din nou mama Catrinel Menghia este in…

13 martie: Ziua cand s-a nascut marele filosof Mircea Eliade, parintele Tratatului de istorie a religiilor

06:50, 13.03.2024 - Pe data de 13 martie s-au petrecut evenimente importante in istorie: In anul 1881, țarul Alexandru al II-lea al Rusiei a fost asasinat la varsta de 62 de ani. Fiul lui Nicolae I al Rusiei, Alexandru al II-lea a fost Țarul Rusiei incepand din 1855 pana la asasinarea sa in 1881. A fost responsabil pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?