Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Declarația șocantă a criminalului Măriucăi, fetița în vârstă de 8 ani din Botoșani. Micuța a fost găsită fără suflare într-o lizieră de salcâmi: ”Eram băut...” 

Publicat:

Barbatul care a ucis-o pe Mariuca, fetița in varsta de numai 8 ani, din Botoșani, a facut primele declarații dupa ce a fost reținut de oamenii legii. Calaul micuței spune ca ii pare rau de ceea ce a facut și a ținut sa menționeze ca se afla sub influența bauturilor alcoolice in momentul in care a comis fapta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce marturisire șocanta a facut tatal verișorului Raisei, fetița de doi ani gasita fara suflare in Dolj: „El a omorat-o!”

16:35, 30.05.2024 - Tatal verișorului Raisei, fetița in varsta de doi ani, care a fost gasita fara suflare in județul Dolj, a facut o marturisire șocanta. Iata ce declarații a facut barbatul despre tot ce s-a intamplat!

Care este cauza morții Raisei, fetița in varsta de doi ani, din Dolj, gasita fara suflare. Rezultatele autopsiei

10:26, 29.05.2024 - Astazi au fost dezvaluite rezultatele autopsiei in cazul Raisei, fetița de doi ani din Dolj, gasita fara suflare saptamana trecuta. La ce concluzii au ajuns medicii in cazul care a șocat Romania.

Descoperire șocanta in Botoșani! O fetița de 8 ani a fost gasita moarta intr-o liziera de salcami

10:50, 25.05.2024 - In Botoșani a avut loc o descoperire șocanta. Trupul unei fetițe de doar 8 ani a fost gasit intr-o liziera de salcami, in apropiere de locuința din care plecase. Chica Roșa MAria Silvia a parasit domiciliul pentru a merge la o ruda și nu s-a mai intors.

O fetita de opt ani, care disparuse de acasa, a fost gasita moarta intr-o liziera de salcami. Inainte de a fi ucisa, a fost violata

10:15, 25.05.2024 - O fetita de opt ani a fost gasita moarta, in noaptea de vineri spre sambata, intr-o liziera de salcami de la marginea localitatii Jijia, comuna Albesti, dupa ce vineri seara disparuse de acasa, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Botosani.

Fetița de 8 disparuta in Botoșani a fost gasita moarta

08:20, 25.05.2024 - O fetita in varsta de opt ani din judetul Botosani, cautata inca de vineri seara de politisti dupa ce a plecat de acasa spre locuinta unei rude, aflata in apropiere si nu s-a mai intors, a fost gasita decedata, conform News.ro.

Fetița de 8 ani gasita moarta intr-o liziera de salcami. Autoritațile cred ca a fost ucisa

08:20, 25.05.2024 - Sfarsit tragic pentru o fetita de opt ani din Botosani. Copila, care a plecat de acasa vineri ca sa mearga la o ruda, a fost gasita moarta in noaptea de vineri spre sambata intr-o liziera de salcami de la marginea satului. Se crede ca micuta a fost ucisa, iar politistii cauta acum suspectul. ”Minora…

Dana Rogoz, uimita de replica fiicei sale in varsta de 4 ani: „Am ramas blocata”

15:55, 20.05.2024 - Dana Rogoz a fost uimita cand a auzit ce i-a spus fiica sa, Lia, in timp ce gateau. Micuța implinește astazi, 20 mai, varsta de 4 ani, iar actrița a transmis un mesaj emoționant.Pe 20 mai 2024, Lia, fiica Danei Rogoz, a sarbatorit implinirea a patru ani, ocazie cu care actrița a impartașit noi fotografii…


Ce parere ai despre aceasta stire?