Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Declarația șocantă a criminalului Măriucăi, fetița în vârstă de 8 ani din Botoșani. Micuța a fost găsită fără suflare într-o lizieră de salcâmi: ”Eram băut...” 

Publicat:

Barbatul care a ucis-o pe Mariuca, fetița in varsta de numai 8 ani, din Botoșani, a facut primele declarații dupa ce a fost reținut de oamenii legii. Calaul micuței spune ca ii pare rau de ceea ce a facut și a ținut sa menționeze ca se afla sub influența bauturilor alcoolice in momentul in care a comis fapta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fetita in varsta de doar doua zile, aflata in stare critica, transferata de urgenta de la Galati la Cluj-Napoca

10:41, 08.06.2024 - O fetita de doar doua zile, aflata in stare critica, a fost transferata, in seara de 07 iunie 2024, de la Galati la Cluj Napoca cu ajutorul a doua aeronave SMURD. Micuta a fost diagnosticata cu o afectiune cardiaca, fiind necesar transferul acesteia de urgenta la Cluj Napoca, pentru continuarea investigatiilor…

Ce marturisire șocanta a facut tatal verișorului Raisei, fetița de doi ani gasita fara suflare in Dolj: „El a omorat-o!”

16:35, 30.05.2024 - Tatal verișorului Raisei, fetița in varsta de doi ani, care a fost gasita fara suflare in județul Dolj, a facut o marturisire șocanta. Iata ce declarații a facut barbatul despre tot ce s-a intamplat!

Acces Direct. Parinții Raisei, fetița de doi ani gasita moarta langa casa, noi declarații. Ultimele momente dinainte ca micuța din Dolj sa dispara: „Ne-au povestit...”

18:00, 29.05.2024 - Familia Raisei nu iși poate reveni din șoc de cand au aflat ca fiica lor a fost gasita moarta. Parinții ei vor sa se faca dreptate, indiferent despre cine se va dovedit ca este vinovat. Cei doi nu cred ca verișorul copilei ar fi acționat singur și sunt convinși ca exista și altcineva implicat.

Care este cauza morții Raisei, fetița in varsta de doi ani, din Dolj, gasita fara suflare. Rezultatele autopsiei

10:26, 29.05.2024 - Astazi au fost dezvaluite rezultatele autopsiei in cazul Raisei, fetița de doi ani din Dolj, gasita fara suflare saptamana trecuta. La ce concluzii au ajuns medicii in cazul care a șocat Romania.

Descoperire șocanta in Botoșani! O fetița de 8 ani a fost gasita moarta intr-o liziera de salcami

10:50, 25.05.2024 - In Botoșani a avut loc o descoperire șocanta. Trupul unei fetițe de doar 8 ani a fost gasit intr-o liziera de salcami, in apropiere de locuința din care plecase. Chica Roșa MAria Silvia a parasit domiciliul pentru a merge la o ruda și nu s-a mai intors.

O fetita de opt ani, care disparuse de acasa, a fost gasita moarta intr-o liziera de salcami. Inainte de a fi ucisa, a fost violata

10:15, 25.05.2024 - O fetita de opt ani a fost gasita moarta, in noaptea de vineri spre sambata, intr-o liziera de salcami de la marginea localitatii Jijia, comuna Albesti, dupa ce vineri seara disparuse de acasa, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Botosani.

Fetița de 8 ani gasita moarta intr-o liziera de salcami. Autoritațile cred ca a fost ucisa

08:20, 25.05.2024 - Sfarsit tragic pentru o fetita de opt ani din Botosani. Copila, care a plecat de acasa vineri ca sa mearga la o ruda, a fost gasita moarta in noaptea de vineri spre sambata intr-o liziera de salcami de la marginea satului. Se crede ca micuta a fost ucisa, iar politistii cauta acum suspectul. ”Minora…

Caz șocant in Iași! O fetita in varsta de patru ani a cazut intr-un iaz. Micuța e in stare grava, la spital

23:05, 05.04.2024 - Caz șocant in Iași! O fetița in varsta de patru ani a ajuns in stare grava, la Spitalul de Copii „Sfanta Maria” din Iasi, dupa ce a cazut intr-un iaz. Potrivit informațiilor, micuța a fost resuscitata de medici, iar acum este in coma și lupta sa traiasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?