Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scădere semnificativă a prețurilor petrolului. Cel mai redus nivel din ultimele 6 luni

Publicat:

Preturile petrolului a scazut joi la cele mai reduse niveluri din ultimele sase luni, dupa date din SUA care au aratat ca stocurile de titei si benzina au crescut in mod neasteptat saptamana trecuta, in timp ce OPEC+ a anuntat ca isi va creste tinta de productie a petrolului cu 100.000 de barili pe zi (bpd), transmite Reuters.

Contractele futures pentru titeiul Brent au scazut cu 3,76 dolari, sau cu 3,7%, la 96,78 dolari pe baril, cel mai redus nivel atins din 21 februarie, data anterioara invaziei ruse in Ucraina.

Contractele futures pentru titeiul West Texas Intermediate (WTI)…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tesla reduce pretul software-ului de asistenta a soferului cu o treime, pana la 8.000 de dolari

07:55, 22.04.2024 - Musk pariaza ca tehnologia va deveni o sursa importanta de venituri pentru cel mai valoros producator de automobile din lume. Dar de ani de zile nu a reusit sa atinga obiectivul de a oferi vehicule autonome, tehnologia sa fiind aflata sub un control de reglementare si legal din ce in ce mai mare. Musk…

Tesla renunta la proiectul sau pentru o masina ieftina, pe fondul concurentei acerbe din China – Reuters

07:55, 06.04.2024 - Producatorul auto va continua sa dezvolte robotaxiuri autonome pe aceeasi platforma pentru vehicule mici, au spus sursele. Decizia reprezinta o abandonare a unui obiectiv de lunga durata pe care seful Tesla, Elon Musk, l-a caracterizat adesea ca fiind misiunea sa principala: masini electrice accesibile…

CONFERINTA NEWS.RO – Florin Spataru, consilier de stat: Stiti care este costul unor obligatii pe care ni le-am asumat prin decarbonizare pana in 2050? 300 de miliarde de dolari Este o realitate de care trebuie sa tinem cont cand vom proiecta bugetele

10:55, 07.03.2024 - „Haideti sa vedem lucrurile realist! Stiti care este costul unor obligatii pe care ni le-am asumat prin decarbonizare pana in 2050? Spune Banca Mondiala: 300 de miliarde de dolari. Asta este pretul pe care Romania trebuie sa-l plateasca sa devina net zero, sa isi atinga tinta de decarbonizare comparativ…

S-a schimbat 'jupanul': Europa nu mai este dependenta de ruși și saudiți, ci de Statele Unite

21:46, 27.02.2024 - Statele Unite au devenit in ultimele luni principalul furnizor al Europei de titei, motorina si gaze naturale lichefiate (GNL), profitand de reducerea importurilor de la est de Canalul Suez, provocate de atacurile de la Marea Rosie, transmite Reuters, conform Agerpres. "SUA sunt pe primul loc la…

Prețul, prima condiție in alegerea mașinii. Motoarele pe combustie interna revin pe creștere

15:25, 25.02.2024 - Prețul domina deciziile de achiziție a mașinilor in piețele dezvoltate, cum ar fi Germania (55%), Japonia (58%) și Statele Unite (59%), conform studiului Deloitte 2024 Global Automotive Consumer Study. In contrast, calitatea produsului primeaza pentru consumatorii din India (65%) și Asia de Sud-Est…

​Acest startup a primit 15 milioane dolari sa scape Europa de dependența de China, pe piața bateriilor. VIDEO-interviu cu CFO-ul Altris

20:00, 24.02.2024 - Europa are o vulnerabilitate strategica: este dependenta de China pentru a-și procura materiile prime și echipamentele pentru a produce baterii pe tehnologiile actuale cu Li-ion, folosite inclusiv la mașinile electrice. Dar asta nu va ramane așa, promite un mic startup suedez, care a primit investiții…

Rusia a schimbat total strategia: a atacat o noua piața in plina ascensiune

21:25, 12.02.2024 - Exporturile rusesti spre Europa au scazut cu peste doua treimi in 2023, dupa ce UE si-a redus drastic achizitiile de petrol si gaze rusesti, arata datele oficiale publicate luni, transmite AFP, relateaza Agerpres.Exporturile de bunuri ale Rusiei spre Europa au scazut anul trecut cu 68% pana la 78,8…

Breșa in Occident: UE invita China sa-i ”fure” legal secretele tehnologice

07:50, 31.01.2024 - O directiva a Bruxelles-ului amenința securitatea economica europeana, proprietatea intelectuala și creșterea afacerilor, beneficiarul fiind China. In zilele de inchidere ale anului 2023, legislativii Uniunii Europene au trecut grabit printr-un acord politic puțin observat referitor la o lege propusa…


Ce parere ai despre aceasta stire?