Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Satul devenit faimos datorită unei scene SF! Povestea extraterestrului capturat de comuniști în Munții Metaliferi bântuie și acum așezarea

Publicat:
Satul devenit faimos datorită unei scene SF! Povestea extraterestrului capturat de comuniști în Munții Metaliferi bântuie și acum așezarea

Satul devenit faimos datorita unei scene SF! Povestea extraterestrului capturat de comuniști in Munții Metaliferi bantuie și acum așezarea

In satul Dumești din Hunedoara au mai ramas 5-6 oameni, insa așezarea depopulata din Munții Metaliferi a devenit tot mai cunoscuta in ultimii ani, datorita unor povestiri SF despre o farfurie zburatoare care ar fi aterizat aici, in 1967.

Patru familii mai locuiesc in satul Dumești din Hunedoara (comuna Vorța), o așezare izolata din Munții Metaliferi, inconjurata de paduri.

Aflat in pragul depopularii, satul Dumești a devenit faimos in ultimii…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Coranda, muntele mutat in goana dupa aur și metale prețioase. „Așa ceva nu s-a mai gasit in Europa“ VIDEO

22:50, 15.04.2024 - De doua decenii, una dintre cele mai mari cariere miniere din Munții Metaliferi a ramas aproape pustie. In anii '80, un munte a fost sfaramat pentru a face loc proiectului minier de la Certej (Hunedoara).

Iese la lumina un ținut spectaculos din Romania. Trei drumuri noi sunt modernizate in Munții Metaliferi / Video

09:36, 08.04.2024 - Valea Geoagiului din Hunedoara, o regiune spectaculoasa din Munții Metaliferi, iese treptat din izolare. Trei drumuri sunt modernizate și vor face mai accesibile zona cunoscuta pentru stațiunea antica de la Germisara.

Ținutul spectaculos, ascuns in Munții Metaliferi, iese din izolare. Va avea trei șosele noi VIDEO

05:20, 08.04.2024 - Valea Geoagiului din Hunedoara, o regiune spectaculoasa din Munții Metaliferi, iese treptat din izolare. Trei drumuri sunt modernizate și vor face mai accesibile zona cunoscuta pentru stațiunea antica de la Germisara.

Scene dramatice pe o strada din municipiul Deva. Un polițist a salvat viața unui localnic in ultimul moment

14:50, 22.03.2024 - Un polițist din Hunedoara a reușit sa salveze viața unui devean, care s-a prabușit pe o strada din municipiul Deva. Agentul de poliție l-a readus in simțiri, dupa ce i-a aplicat manevrele de resuscitare.

Fonduri europene pentru modernizarea unei școli din satul Barsau

22:05, 17.03.2024 - Administrația locala din comuna Harau, județul Hunedoara, a demarat un amplu proiect de modernizare a școlii primare din satul Barsau. Acest proiect, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliența (PNRR), vizeaza reabilitarea cladirii școlii pentru creșterea eficienței energetice și imbunatațirea…

Viața dura in satul din munți, situat intre doua județe. Locul de poveste este incolțit de lupi și urși VIDEO

04:55, 20.02.2024 - Cateva familii mai locuiesc in satul Negoiu din Hunedoara, una dintre cele mai izolate așezari din Munții Poiana Rusca. Locul este spectaculos, pitoresc, dar padurile sale sunt pline de salbaticiuni.

Locul din Ardeal unde oamenii au gasit bulgari uriași de aur. Acum din vechile mine nu a ramas aproape nimic: „Pare de necrezut”

11:45, 15.02.2024 - Cu mai puțin de 100 de locuitori in prezent, satul Ruda Brad din județul Hunedoara a devenit o amintire a unei epoci de aur. Acesta este considerat, ca fiind unul dintre locurile cu cele mai bogate zacaminte de aur nativ din Europa.In anii 2000, minele de aur din zona Bradului, Munții Metaliferi, au…

Povestea extraterestrului capturat de comuniști bantuie un sat aproape pustiu din Munții Metaliferi VIDEO

06:40, 09.02.2024 - In satul Dumești din Hunedoara au mai ramas 5-6 oameni, insa așezarea depopulata din Munții Metaliferi a devenit tot mai cunoscuta in ultimii ani, datorita unor povestiri SF despre o farfurie zburatoare care ar fi aterizat aici, in 1967.


Ce parere ai despre aceasta stire?