Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ținutul spectaculos, ascuns în Munții Metaliferi, iese din izolare. Va avea trei șosele noi VIDEO

Publicat:

din Hunedoara, o regiune spectaculoasa din Munții Metaliferi, iese treptat din izolare. Trei drumuri sunt modernizate și vor face mai accesibile zona cunoscuta pentru stațiunea antica de la Germisara.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Taramul viperelor cu corn din Munții Metaliferi. Șerpii veninoși strajuiesc o comoara a naturii VIDEO

22:05, 08.04.2024 - Un grup de exploratori ai naturii din Munții Metaliferi a avut parte de o intalnire neobișnuita intr-o rezervație din Hunedoara. O vipera cu corn le-a aparut in cale drumeților și s-a lasat fotografiata.

Iese la lumina un ținut spectaculos din Romania. Trei drumuri noi sunt modernizate in Munții Metaliferi / Video

09:36, 08.04.2024 - Valea Geoagiului din Hunedoara, o regiune spectaculoasa din Munții Metaliferi, iese treptat din izolare. Trei drumuri sunt modernizate și vor face mai accesibile zona cunoscuta pentru stațiunea antica de la Germisara.

Romanul dintr-un sat pustiu, complet rupt de lume. „Am ramas sa am grija de biserica și de școala“ VIDEO

23:15, 18.03.2024 - Satul Almașel din Hunedoara a ramas aproape pustiu și izolat in Munții Metaliferi din cauza drumurilor rele. Aici a ramas Iosif, un localnic de 85 de ani, care are grija de zestrea așezarii: fosta școala și biserica satului.

Locul din Romania unde se construiesc doua drumuri montane spectaculoase. Ținutul are o salbaticie aparte VIDEO

05:00, 14.03.2024 - Peste 80 de milioane de lei vor costa lucrarile de modernizare a doua drumuri care incep de la capatul Vaii Jiului din Hunedoara și se afunda in munți, la limita județelor Hunedoara și Gorj

Elev de liceu din Hunedara, prins cu un pistol ascuns intre carțile din banca

21:26, 11.03.2024 - Un pistol cu gaz și noua proiectile ”tip bila” au fost descoperite luni in banca unui elev de 17 ani dintr-un liceu din Lupeni, județul Hunedoara, in urma unui control al polițiștilor de ordine publica, in unitatea de invațamant.

Taberele militare romane puțin știute de romani. Sunt marturii ale razboaielor intre daci și romani VIDEO

23:05, 13.02.2024 - Ținutul cetaților dacice din Munții Șureanu (Hunedoara), locul din Romania unde se afla cea mai mare concentrare de monumente ale civilizației dacice, a pastrat și numeroase ramașițe ale unor tabere militare romane.

Povestea extraterestrului capturat de comuniști bantuie un sat aproape pustiu din Munții Metaliferi VIDEO

06:40, 09.02.2024 - In satul Dumești din Hunedoara au mai ramas 5-6 oameni, insa așezarea depopulata din Munții Metaliferi a devenit tot mai cunoscuta in ultimii ani, datorita unor povestiri SF despre o farfurie zburatoare care ar fi aterizat aici, in 1967.


Ce parere ai despre aceasta stire?