Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Tărâmul viperelor cu corn din Munții Metaliferi. Șerpii veninoși străjuiesc o comoară a naturii VIDEO

Publicat:

Un grup de exploratori ai naturii din Munții Metaliferi a avut parte de o intalnire neobișnuita intr-o rezervație din Hunedoara. O vipera cu corn le-a aparut in cale drumeților și s-a lasat fotografiata.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Paradisul salbatic din inima Munților Apuseni. Unde se afla atracțiile irezistibile ale naturii VIDEO

08:05, 19.05.2024 - Parcul Natural Apuseni cuprinde trasee montane spectaculoase, iar locul de pornire al acestora este zona turistica Padiș din județul Bihor. Un fotograf pasionat, Marius Turc din Hunedoara, le-a surprins in imagini incredibile.

Locul din Romania care ar ascunde o comoara impresionanta. Se spune ca niște hoți au dus-o acolo

22:05, 18.05.2024 - In padurile de pe crestele munților deasupra vaii Luncanilor din Hunedoara se ascund ramașițele mai multor așezari dacice. Acest ținut al cetaților dacice și-a pastrat infațișarea nealterata de secole, iar localnicii vorbesc despre comorile prețioase ascunse aici.

Locul spectaculos din Romania care ascunde un labirint subteran. L-ai vizitat de multe ori fara sa știi ce comoara se afla dedesubt

13:10, 08.05.2024 - Locul spectaculos din Romania care ascunde un labirint subteran. In fiecare an, peste 400.000 de turiști ajung la Castelul Corvinilor din Hunedoara. In plus, acolo viziteaza și Dealul Sanpetru, un loc care gazduiește numeroase mistere și relicve istorice Labirintul subteran de sub Castelul Corvinilor…

Povestea temutei bande de talhari din Romania anilor '30. Cum au fost prinși haiducii pe drumul aurului

07:26, 06.05.2024 - Unul dintre cele mai faimoase jafuri armate din anii interbelici a avut loc in Hunedoara, unde o banda de talhari inarmați a atacat mașina care transporta valori a unei banci, pe „drumul aurului” din Munții Metaliferi

Serpii veninosi devin un real pericol pe munte: Avertismentul lansat de Salvamont

03:50, 11.04.2024 - Intalnirile cu serpii pe munte devin din ce in ce mai dese si in cele mai nebanuite locuri. Trei sferturi dintre muscaturile de sarpe apar la persoanele care ating serpi si sunt imprudente, avertizeaza Salvamont Mureș, noteaza Mediafax.

Taramul viperelor cu corn din Munții Apuseni. Șerpii veninoși pazesc comori ale naturii

14:00, 09.04.2024 - In Munții Apuseni se ascunde o diversitate biologica bogata și fascinanta, printre care se numara și 10 specii de șerpi. Cu toate ca in cultura populara aceste reptile au fost adesea asociate cu frica și pericol, protejarea lor este esențiala pentru menținerea echilibrului ecologic.Un grup de exploratori…

Splendoarea dimineților din Apuseni, in imagini. Cum arata taramul de piatra și de aur al moților FOTO

22:35, 25.03.2024 - Marius Turc, un fotograf din județul Hunedoara, a surprins in imagini așezarile din Munții Apuseni, la primele ore ale dimineții, cand soarele trezește la viața satele cufundate sub norii adanci.

Un mare turn al unei cetați dacice a ajuns de nerecunoscut. A fost devastat de forțele naturii in ultimii ani VIDEO

03:11, 25.03.2024 - Ruinele celor mai impunatoare turnuri dacice din Hunedoara au ajuns de nerecunoscut. Au fost vitale pentru apararea cetaților dacice, insa aproape doua milenii mai tarziu nu mai pot fi aparate de distrugerile provocate de natura și de oameni.


Ce parere ai despre aceasta stire?