Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ruta Karasu-Constanta Ro-Ro este temporar suspendata, la nici o luna de la inaugurare. Iata motivul

Publicat:

Din cauza unor dificultati administrative inacceptabile precum si a costurilor neprevazute care apar la fiecare escala, este temporar suspendata. se va consulta in continuare cu autoritatile si operatorii din cele doua porturi precum si cu clientii, urmand a analiza critic toate deficientele aparute, in scopul reluarii serviciului in conditii optime pentru toate partile implicate.Dupa introducerea unui nou serviciu Ro Ro din data de 3 februarie, cu scopul de ...

Citeste articolul mai departe pe ziuaconstanta.ro…  

Sursa articol: ziuaconstanta.ro


Stiri pe aceeasi tema

UTA, suspendata la fel de sever precum Dinamo: decizie justa? Aradenii protesteaza: „Bataia a fost strict intre bucureșteni!” » Iata ce spune regulamentul!

18:55, 27.03.2024 - Atat Dinamo, cat și UTA au fost penalizate de Comisia de Disciplina din cadrul FRF in urma incidentelor de la meciul direct, cu cate 4 meciuri pe teren propriu fara spectatori și amenda de 100.000 de lei. Decizia poate fi atacata cu apel. Aradenii, prin vocea Suporter Club UTA, asociația care deține…

Activitatea Canal 5 și Maestro FM, suspendata temporar: Care este motivul

08:36, 22.03.2024 - Activitatea companiei Media Content Distribution, care deține televiziunea Canal 5 și postul de radio Maestro FM, a fost sistata temporar. Decizia a fost adoptata de Consiliul pentru promovarea proiectelor investiționale, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Interzicerea centralelor de apartament. „Scopul real al directivei”

08:41, 15.03.2024 - Purtatorul de cuvant al AUR Dan Tanasa acuza ca Parlamentul European „da o grava lovitura romanilor” și Romaniei prin directiva privind performanța energetica a cladirilor. Reprezentantul AUR spune ca directiva este cea care nu face altceva decat sa duca la interzicerea pana in 2040 a centralelor de…

Lucrari sistate temporar pe ultimul tronson al drumului expres Craiova-Pitești. Care este motivul VIDEO

11:25, 09.03.2024 - Doar doua din cele patru tronsoane drumului expres Craiova-Pitesti au fost finalizate integral, in ultimii șapte ani, in timp ce pe celelalte doua tronsoane, adica exact capetele drumului, lucrarile avanseaza greu.

Accesul la unele servicii fiscale electronice ar putea sa fie restricționat temporar: Motivul anunțat de SFS

18:45, 04.03.2024 - Serviciul Fiscal de Stat anunța ca la data de 5 martie, in intervalul 19:00-21:00 vor fi efectuate lucrari de mentenanța in cadrul SIA „e-Factura”. In acest sens, este posibil ca accesul la unele servicii fiscale electronice sa fie restricționat temporar.

Accesul la unele servicii fiscale electronice sa fie restricționat temporar: Motivul anunțat de SFS

18:41, 04.03.2024 - Serviciul Fiscal de Stat anunța ca la data de 5 martie, in intervalul 19:00-21:00 vor fi efectuate lucrari de mentenanța in cadrul SIA „e-Factura”. In acest sens, este posibil ca accesul la unele servicii fiscale electronice sa fie restricționat temporar.

IMPORTANT PENTRU CONSUMATORI! Insolventa persoanelor fizice

20:45, 01.03.2024 - Scopul legii Legii nr. 151/2015 din 18 iunie 2015 privind procedura insolventei persoanelor fizice este instituirea unei proceduri colective pentru redresarea situatiei financiare a debitorului persoana fizica, de buna-credinta, acoperirea intr-o masura cat mai mare a pasivului acestuia si descarcarea…

Ungaria ofera permise de conducere gratuite, incepand cu 1 martie. Care este motivul

11:00, 01.03.2024 - Ungaria va oferi, incepand de la 1 martie, peste 1.000 de permise de conducere gratuite cetațenilor sai, in baza unui program de formare a șoferilor. Scopul este acela de a atenua deficitul de șoferi in sectorul transporturilor si al transportului de persoane, scrie digi24.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?