Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia şi-a băgat coada în scandalul Trump-Biden. Ce spune Nancy Pelosi

Publicat:

, presedintele din SUA, crede ca Rusia este implicata in cazul controversatei conversatii a presedintelui cu omologul din Ucraina, , privind anchetarea lui si a fiului acestuia, .

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski i-a raspuns lui Trump, care a spus ca razboiul se termina daca Ucraina cedeaza Rusiei Crimeea și Donbasul: „Am nevoie de argumente foarte puternice”

14:11, 10.04.2024 - Președintele Volodimir Zelenski a calificat ideea fostului președinte american Donald Trump ca Ucraina poate pune capat rapid razboiului acceptand concesii teritoriale pe scara larga drept primitiva, intr-un interviu pentru Politico, citat de revista ucraineana Novoe Vremia.Președintele ucrainean spune…

Zelenski avertizeaza ca Rusia a penetrat politica americana. Invitație pentru Trump sa vina in Ucraina

11:35, 10.04.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a avertizat intr-un interviu ca influența rusa a strapuns sistemul politic american și a respins ideea, susținuta de aliații lui Donald Trump, ca Ucraina ar putea pune capat rapid razboiului doar facand concesii teritoriale masive.

„Apararea noastra a fost compromisa”. Generalul Sirskii admite avantajul covarșitor in armament al rușilor pe front: „Șase la unu”

23:05, 29.03.2024 - Trupele ruse depașesc de șase ori forțele ucrainene pe linia frontului in ceea ce privește cantitatea de armament aruncata in lupta, provocand Kievului pierderi de trupe și poziții, a dezvaluit comandantul-șef al armatei ucrainene, generalul Oleksandr Sirskii, recent numit in aceasta funcție, intr-un…

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia susține ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

10:55, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia spune ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

08:46, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Zelenski, apel insistent adresat Congresului american

23:00, 28.03.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat joi cu insistenta pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei „adoptari rapide” a unui vast program de ajutor militar „vital” pentru tara sa pe fondul intensificarii atacurilor rusesti, relateaza AFP. Acest program…

Marele plan al lui Donald Trump: daca va reveni la putere, vrea sa-i aduca pe Zelenski și Putin la masa negocierilo

04:45, 15.02.2024 - Donald Trump ia in considerare sa faca presiuni pentru ca Ucraina sa negocieze incheierea razboiului cu Rusia, daca va reveni la putere anul viitor, potrivit unor persoane familiarizate cu acest subiect, scrie Bloomberg, citat de news.ro. Consilierii lui Trump au discutat despre aducerea presedintelui…

Ucraina a repatriat 207 prizonieri de razboi

16:30, 31.01.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat miercuri ca Ucraina a reusit sa aduca acasa 207 prizonieri de razboi, intr-un schimb cu Rusia.Mai multe surse indica faptul ca Ucraina i-a schimbat pentru 195 de prizonieri de razboi rusi, arata Monitorul Apararii, care citeaza Euromaidan, potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?