Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia acuză Siria pentru loviturile aeriene asupra depozitului "terorist" de arme chimice din Idlib

Publicat:

Atacul asupra depozitului de arme chimice a declansat infernul, multe dintre victime suferind arsuri si intoxicatii cu vapori de substante chimice, provocand zeci de decese, intoxicatii severe cu vapori din substantele respective, arsuri, greturi, varsaturi  si senzatie de sufocare.

Potrivit unei declaratii postate miercuri pe pagina de Facebook a Ministerului rus, loviturile aeriene au vizat "fabrici care produc arme chimice de razboi" in suburbiile ale orasului .

Activistii au dat vina pe regimul sirian pentru aceste atacuri, iar la ONU se va desfasura o reuniune …

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Zaharova, dupa atacul Iranului: „Cand a condamnat Israelul atacurile Ucrainei asupra Rusiei? Nu țineți minte? Nici eu”

15:11, 14.04.2024 - Purtatoarea de cuvant a Ministerului de Externe rus, Maria Zaharova, a declarat ca nu isi aminteste ca Israelul sa fi condamnat vreodata atacurile Kievului asupra teritoriului Federatiei Ruse. Zaharova a facut aceasta declaratie ca raspuns la indemnul ambasadoarei Israelului in Rusia, Simona Halperin,…

Migranții veniți din Asia Centrala in Rusia sunt batuți și amenințați cu deportarea, dupa atacul terorist de la Moscova

23:30, 27.03.2024 - Dupa atacul terorist de la sala de spectacole Crocus City Hall de la periferia Moscovei, migranții din Asia Centrala veniți in Rusia se confrunta cu violențe, rasism și raiduri ale poliției. Ambasada Tadjikistanului și-a avertizat in weekend cetațenii aflați la ruși sa nu-și paraseasca locuințele decat…

Rusia acuza Ucraina de atacul terorist de la Moscova, deși el a fost deja revendicat de ISIS

13:20, 26.03.2024 - Nikolai Patrușev, șeful consiliului de securitate al Rusiei, unul dintre acoliții lui Vladimir Putin, a dat vina pe Ucraina pentru atacul terorist de la sala de spectacole Crocus din Moscova, in ciuda faptului ca atacul a fost revendicat de gruparea ISIS-K. 

Italia isi intensifica masurile de securitate inaintea Pastelui catolic

17:25, 25.03.2024 - Politia italiana isi va spori nivelul de vigilenta inaintea sarbatorii catolice a Pastelui (31 martie), a anuntat luni Ministerul de Interne italian, potrivit Reuters, transmite Agerpres. Ministerul de Interne italian a efectuat luni o revizuire a masurilor de securitate nationala in urma atacului terorist…

Cu cine a vorbit Vladimir Putin la telefon, imediat dupa atacul terorist din Moscova. Noi detalii despre cazul care a ingrozit Rusia

17:15, 24.03.2024 - S-a aflat cu cine a discutat Vladimir Putin la telefon, la scurt timp dupa ce a aflat de atacul terorist din Moscova! Tragediile au șocat pe toata lumea! Iata noi detalii despre cazul halucinant care a ingrozit Rusia.

Zi de doliu național in Rusia dupa atacul terorist. Bilanțul victimelor a crescut

11:45, 24.03.2024 - Duminica, in Rusia este zi de doliu național dupa masacrul comis vineri seara intr-o sala de concerte de la periferia Moscovei, cel mai sangeros atac de pe teritoriul european revendicat de gruparea Statul Islamic. Bilanțul morților a depașit 130.

RUSIA BREAKING NEWS: Peste 130 de morți in atacul terorist revendicat de Statul Islamic

20:06, 23.03.2024 - Rusia a raportat un atac terorist devastator, cu un bilanț tragic de cel puțin 133 de persoane decedate, inclusiv trei copii, și peste 100 de raniți. The post RUSIA BREAKING NEWS: Peste 130 de morți in atacul terorist revendicat de Statul Islamic first appeared on Informatia Zilei .

Rusia critica ONU pentru reactia „prea slaba” fața de atacul de la sala de concerte de la Moscova

23:15, 22.03.2024 - Purtatoarea de cuvant a Ministerului de Externe al Federatiei Ruse, Maria Zaharova, a apreciat ca declaratia emisa de biroul secretarului general al ONU despre atacul de la o sala de concerte de la periferia Moscovei a fost „prea slaba”


Ce parere ai despre aceasta stire?