Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rugăciunea pe care e bine să o rostești astăzi, de Sfântul Gheorghe. Se spune că alungă necazurile și spală păcatele

Publicat:

Astazi, pe data de 23 aprilie 2024, ca in fiecare an, crestinii ortodocsi il praznuiesc pe . Ce rugaciune e bine sa rostești in aceasta zi. Se spune ca alunga necazurile și spala pacatele.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sarbatoarea „Sanjorzului” in Maramureș. Ritualuri arhaice, mai vechi decat creștinismul, pentru a alunga „lucrurile rele”

12:55, 23.04.2024 - Pe 23 aprilie este sarbatorit Sfantul Gheorghe, personajul biblic cunoscut ca „ucigatorul de balaur”. Dar Sanjorzul din Maramureș, ținut in aceeași zi, are puține legaturi cu Sfantul Gheorghe. Mai degraba este asociat cu sarbatorile agrare din vechime, cu primavara, cu conceptul de „inceput”.

Rugaciunea pe care e bine sa o rostești in fiecare zi de post. Te ține departe de orice ispita

17:00, 21.04.2024 - Iți prezentam o rugaciune pe care este bine sa o rostești in fiecare zi de post. Ii ajuta pe credincioși sa ramana puternici in fața ispitelor. Iți aduce pace in suflet și te ține departe de probleme.

Calendar Ortodox, 8 aprilie 2024 - Sfantul Apostol Irodion. Rugaciunea puternica pe care sa o rostești pentru rezolvarea problemelor din familie

07:10, 08.04.2024 - In fiecare an, pe data de 8 aprilie, este praznuit Sfantul Apostol Irodion, despre care se spune ca este protectorul familiei creștine. Afla din randurile de mai jos ce rugaciune e bine sa rostești in aceasta zi pentru rezolvarea problemelor din casnicie.

Rugaciunea pe care sa o rostești in ziua de 3 martie. Ce sfinți sunt sarbatoriți și ce trebuie sa faca credicinioșii

00:10, 03.03.2024 - Luna martie incepe cu o zi foarte importanta pentru creștini. In data de 3 martie sunt sarbatoriți Sfinții Mucenici Eutropie, Cleonic și Vasilisc, iar cu aceasta ocazie, se spune o rugaciune speciala. De asemenea, credincioșii respecta o tradiție.

Rugaciunea puternica pe care este bine sa o rostești de Dragobete. Vei atrage dragoste in viața ta

22:45, 23.02.2024 - An de an, la data de 24 februarie, are loc una dintre cele mai importante sarbatori pentru romani. In aceasta zi este celebrata iubirea, la fel ca in ziua de 14 februarie, atunci cand are loc Valentine's Day. Știm ca Dragobetele reprezinta ziua constituirii perechilor, atat pentru pasari, cat si pentru…

Calendar ortodox, 10 februarie - Sfantul Haralambie. Rugaciunea pe care sa o rostești in aceasta zi pentru vindecarea de boli grave

10:20, 10.02.2024 - Sfantul Haralambie este praznuit in fiecare an pe 10 februarie și este cunoscut in tradiția creștina drept facator de minuni, in special in care celor care sufera de boli grave și pare ca nu mai gasesc vindecare.

Rugaciunea pe care trebuie sa o rosteșți in 5 februarie, de Sfanta Mucenița Agata. Le apara pe femeile care se confrunta cu probleme de sanatate

23:30, 04.02.2024 - Credincioșii o sarbatoresc maine pe Sfanta Mucenița Agata, cunoscuta drept o protectoare a femeilor care sufera de cancer la san. Le apara pe toate femeile, indiferent de problema de sanatate cu care se confrunta. Iata o rugaciune pe care trebuie sa o spui in data de 5 februarie.


Ce parere ai despre aceasta stire?