Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Românii întorși din străinătate ajung tot mai des la psiholog. Readaptarea este principala lor problemă

Publicat:

Milioane de romani traiesc in strainatate, iar acest lucru este un adevarat fenomen cu care se confrunta tara noastra. Cu toate acestea, psihologii sustin ca multi au inceput sa se intoarca acasa, unde se lovesc de anumite probleme.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lege in Parlament: Se schimba modul in care romanii vor putea obține pașaportul

13:40, 14.05.2024 - Camera Deputatilor a adoptat, decizional, proiectul care modifica legea 248/2005 privind regimul liberei circulatii a cetatenilor romani in strainatate. Propunerea legislativa prevede revizuirea conditiile in care poate fi eliberat pasaportul simplu temporar, in acord cu tendintele europene si astfel,…

Orașul din Ardeal unde primaria ofera o strada intreaga pentru romanii care se intorc din strainatate

15:10, 18.04.2024 - O strada intreaga din Oradea va fi data celor care vor sa revina in tara din Diaspora. Pentru 12.500 de lei pe an, acestia primesc in concesiune un teren pe care sa isi poata construi o casa.

DNA ancheteaza un tun de 30 de milioane de euro dat in plina pandemie! Detalii șocante

14:55, 01.04.2024 - Procurorii DNA ancheteaza un caz petrecut in plina pandemie in urma caruia statul se pare ca a pierdut nu mai puțin de 30 de milioane de euro. Are legatura cu achizițiile facute in pandemie. DNA ancheteaza un tun de 30 de milioane de euro dat in plina pandemie , legat de achizițiile facute in acea perioada.…

Ce reclama romanii la Protecția Consumatorilor. „Este principala problema, oamenii nu știu asta“

22:05, 29.03.2024 - La Autoritatea Naționala pentru Protecția Consumatorilor sunt inregistrate anual un numar mare de reclamații. In urma acestor sesizari se desprind doua concluzii: romanii nu citesc ce semneaza și nu știu caror instituții sa se adreseze in cazul unei probleme.

Ce regreta romanii intorși din strainatate. „Țara s-a dezvoltat foarte mult, nu și populația, și mai ales clasa politica”

16:15, 23.03.2024 - Cei mai mulți dintre romanii care au raspuns la intrebarea: „Regretați ca v-ați intors acasa?” au susținut ca, de fapt, nivelul de trai din țarile occidentale unde traiau s-a deteriorat foarte mult, fapt care-i face sa nu aiba regrete, deși, spun ei, nici in Romania situația nu este perfecta.

Romanii care se intorc din strainatate și se angajeaza ar putea primi 50% din salariu de la stat – proiect

14:55, 17.03.2024 - Romanii care se intorc din strainatate și se angajeaza ar putea primi 50% din salariu de la stat – proiect Romanii care se intorc din strainatate și se angajeaza ar putea primi 50% din salariu de la stat – proiect Potrivit datelor recensamantului din 2022, aproape 6 milioane de romani locuiesc sau lucreaza…

Motivele incredibile pentru care romanii suna la 112: 'Vor sa ajunga urgent la aeroport și traficul este blocat'

06:10, 13.03.2024 - Catalin Chirca, purtatorul de cuvant al Serviciului de Telecomunicații Speciale, a declarat marți ca aproape jumatate dintre cele peste 10 milioane de apeluri la 112 inregistrate anul trecut nu au reprezentat situații de urgența. El a explicat ca mulți oameni apeleaza numarul de urgența deoarece doresc…

Romanii fac tot mai multe cumparaturi online: Peste 70% dintre ei aleg sa comande din strainatate

13:45, 06.03.2024 - Opt din zece romani prefera sa cumpere online, peste media din UE, iar 70% susțin ca au achiziționat produse din strainatate cel puțin odata in viața, arata rezultatele unui studiu Geopost.


Ce parere ai despre aceasta stire?