Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rocsana Marcu și fiicele ei, Mayra și Indira, au câștigat cea de-a șaptea ediție “Aici eu sunt vedeta”

Publicat:

și fiicele sale, Mayra (10 ani) și Indira (6 ani), au caștigat cea de-a șaptea ediție a show-ului “Aici eu sunt vedeta”, prezentata la Antena 1 de , iar suma de 7.500 de lei obținuta de acestea ii va fi daruita lui Andrei (10 ani), un baiețel grav bolnav.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 23 aprilie 2024. Cine a caștigat al doilea battle: „9 farfurii”. A fost o ediție cu mari emoții / VIDEO

23:05, 23.04.2024 - Episodul 16 al sezonului 13 de la Chefi la cuțite, din data de 23 aprilie 2024, a adus multe tensiuni in platoul emisiunii de la Antena 1. A fost o ediție cu mari emoții pentru jurați și pentru concurenți. Iata cine a caștigat al doilea battle!

Romani captivi in Dubai. Rocsana Marcu a fost blocata din cauza vremii apocaliptice

14:56, 18.04.2024 - In numai 12 ore, in Dubai, a plouat cat pentru un an intreg, iar urmarile au fost catastrofale. Sute de mașini au fost luate de ape , hotelurile au fost inundate și sute de curse aeriene au fost anulate.In mijlocul haosului a fost prinsa și fosta prezentatoare Tv, Rocsana Marcu. Vedeta a facut marturii…

Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. Cine a caștigat cea de-a opta ediție a emisiunii. A fost dat bonusul de 100 de puncte: „Va felicit din toata inima!”

23:40, 06.04.2024 - In ediția din aceasta seara, de pe data de 6 aprilie 2024, a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, sezonul 20, emoțiile au fost la cote maxime și asta pentru ca toate echipele s-au descurcat foarte bine și au reușit sa-i surprinda pe jurați. Iata cine a caștigat cea de-a opta ediție a emisiunii!

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Asistenta TV le-a adus zambetul pe buze colegilor ei: „Daca iți place...”

09:45, 15.03.2024 - Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Ramona Olaru are glumele la ea și mereu reușește sa-i amuze pe colegii ei de breasla și pe telespectatorii de la Antena 1. Iata ce gluma a spus asistenta TV in aceasta dimineața! Vedeta le-a adus zambetul pe buze colegilor ei!

Oana Ionița a caștigat o prima batalie in procesul cu tatal copiilor sai! Dupa luni de suferința, vedeta face un pas important

22:45, 27.02.2024 - Oana Ionița a caștigat o prima batalie in procesul cu tatal baiețelului sau. Vedeta a marturisit, de curand, problemele cu care se confrunta și faptul ca cel mic s-a indepartat de ea. Dupa luni de suferința, pare ca soarele incepe sa iasa și pe strada ei.

Ce se intampla in casnicia dintre Radu Valcan și Adela Popescu. Sunt impreuna de 14 ani. „Sunt multe provocari, ca in orice relație”

14:30, 23.02.2024 - Radu Valcan și Adela Popescu formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au impreuna trei copii și o casnicie solida. Radu Valcan se pregatește intens pentru sezonul 8 „Insula Iubirii”.In cadrul unui interviu acordat revistei Unica, prezentatorul de la Antena 1 a spus cat de greu ii este…

Dani Oțil, detalii neașteptate din culisele Power Couple. „Soția mea nu știe cine a fost eliminat”

15:30, 11.02.2024 - Dani Oțil este prezentatorul emisiunii Power Couple, emisiunea care a inceput recent la Antena 1. Acesta a scos la iveala amanunte mai puțin știute despre concurenti și a recunoscut ca nu ar fi vrut sa participe la sho impreuna cu soția lui.„Nu este o batalie a sexelor. Este un concurs intre cupluri,…

Mike, iubitul Iuliei Albu, rupe tacerea dupa participarea la America Express și desparțirea de vedeta. „Nu am mai vazut-o așa niciodata”

11:15, 06.02.2024 - Iulia Albu și Mike au format o echipa in ultimul sezon America Express, show difuzat la Antena 1. In urma participarii, relația lor a avut de suferit, au fost despartiti, insa in cele din urma și-au rezolvat problemele, iar acum formeaza din nou un cuplu solid. Iubitul Iuliei Albu a dezvaluit ce au…


Ce parere ai despre aceasta stire?