Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rochii de Oscar - culori pe care au mizat vedetele

Publicat:

Tinutele de Oscar pe care le-am putut admira la cea mai recenta decernare au impresionat, in mod firesc: prin opulenta, prin bun gust si potrivirea perfecta dintre vestimentatie si cea care o purta, prin sex-appel.

Elegante si spectaculoase, rochiile de Oscar s-au aliniat si in acest an din punct de vedere cromatic. Nu stiu daca este “vina” stilistilor sau modelarea pe tendintele cromatice ale momentului, insa in mod cert putem grupa aparitiile grandioase de la Oscaruri in cateva categorii.

Nude-urile au tinut si de aceasta data primul rand al celor mai bine apreciate aparitii…

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cele mai spectaculoase ținute de la MET Gala 2024. Zendaya a stralucit intr-o rochie inedita

09:40, 07.05.2024 - MET Gala reunește celebritațile din toate domeniile la New York pentru un eveniment fastuos. Ținutele au fost spectaculoase și au atras toate privirile pe covorul roșu. Iata cum s-au imbracat vedetele de la Hollywood!

Rochii de seara – cum alegi culoarea potrivita

14:05, 23.04.2024 - Stilul rochiei de seara este cu siguranța un aspect crucial al apariției tale, dar nu trebuie subestimat nici rolul culorii in definirea atmosferei și a personalitații pe care o proiectezi. Indiferent daca optezi pentru o rochie stramta, scurta sau lunga, nuanța pe care o alegi va spune multe despre…

Robert Downey Jr. spune ca „regula de doua saptamani” l-a ajutat sa aiba o casnicie fericita timp de aproape doua decenii

07:30, 16.03.2024 - Actorul american Robert Downey Jr. a declarat, intr-un interviu pentru revista People, ca „regula de doua saptamani” l-a ajutat sa aiba o casnicie fericita timp de 19 ani, in condițiile in care și soția sa, Susan Downey, lucreaza la Hollywood, relateaza Business Insider.

Robert Downey Jr. afirma ca „regula de doua saptamani” l-a ajutat sa aiba un mariaj fericit timp de aproape 20 de ani

11:05, 14.03.2024 - Actorul american Robert Downey Jr., care tocmai a caștigat primul Premiu Oscar din cariera sa, a dezvaluit „regula de doua saptamani” care l-a ajutat sa aiba un mariaj fericit timp de 19 ani in condițiile in care și soția sa, Susan Downey, lucreaza la Hollywood, relateaza Business Insider.

Ținutele impresionante de la Oscar 2024. Vedetele care au stralucit pe covorul roșu

10:00, 11.03.2024 - Vedetele de la Hollywood s-au intrecut in ținute fabuloase la Gala de decernare a premiilor Oscar. Rochiile extravagante nu au lipsit de pe covorul roșu de la Teatrul Dolby, iar actrițele au reușit sa atrga privirile tuturor.

Adam Sandler, cel mai bine platit actor de la Hollywood datorita succeselor sale Netflix, potrivit Forbes

08:30, 08.03.2024 - Succesul lui Adam Sandler pe Netflix, dupa ce a jucat si produs ei filme pentru streamer in 2023 l-a transformat in cel mai bine platit actor de la Hollywood. Castigurile sale s-au ridicat la 73 de milioane de dolari (57 de milioane de lire sterline), potrivit revistei Forbes, relateaza News.ro. Acest…

Trei masculi celebri care și-au inșelat soțiile spun tot adevarul. Ce simte un barbat insurat pentru amanta

07:40, 05.03.2024 - Trei masculi celebri care și-au inșelat soțiile spun tot adevarul. Ce simte un barbat insurat pentru amanta Infidelitatea exista de cand lumea și pamantul și nu ține cont de clasa sociala ori de sex. Și la Hollywood exista multe cazuri de cupluri care s-au desparțit din aceasta cauza. Deste cum și-au…


Ce parere ai despre aceasta stire?