Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Revoluţie alimentară: Când va ajunge pe mesele oamenilor carnea „crescută” în laborator

Publicat:

Revoluţie alimentară: Cand va ajunge pe mesele oamenilor carneacrescuta” in laborator Revoluţie alimentară: Cand va ajunge pe mesele oamenilor carneacrescuta” in laborator Pentru a produce un produs din carne care nu implică sacrificarea efectivă a niciunui animal, Administraţia americană pentru alimente şi medicamente (FDA) va permite unei companii californiene numite să preleveze celule de la găini vii şi să le crească într-un mediu de laborator controlat , informează . FDA a […]

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

'Agentiie internationale de experiente' ofera oamenilor bogați pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris de jumatate de milion de dolari

13:50, 04.05.2024 - Cei mai bogati oameni din intreaga lume pot cheltui pana la 500.000 de dolari (400.000 de lire sterline) pe pachete "ultra-exclusive" pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024, despre care promotorii sustin ca includ intalniri cu sportivii, acces la satul sportivilor si "sansa de a lua parte la ceremonia…

OMS spune ca riscul infectarii oamenilor cu gripa aviara este o „preocupare enorma”. „Rata mortalitații este extraordinar de mare”

23:50, 18.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații și-a exprimat ingrijorarea cu privire la raspandirea gripei aviare H5N1, care are o rata de mortalitate „extraordinar de mare” la om, transmite The Guardian.

Carnea artificiala caștiga teren. Carnații creați in laborator vor ieși pe piața intr-o țara din Europa

22:20, 18.04.2024 - Constituiti din 28% grasime de porc, imbogațita cu mazare texturata, naut, soia și proteine de grau, noii carnati produsi de Meatable ar putea potoli foamea si ar salva animalele de la sacrificare, informeaza The Guardian.

Carnea de piton ar putea ajunge in curand in meniuri. Ce gust are friptura de șarpe

16:15, 16.03.2024 - Unii cercetatori vad creșterea pitonilor la scara comerciala drept o alternativa durabila la creșterea animalelor convenționale, in contextul provocarilor legate de securitatea alimentara și de schimbarile climatice, potrivit The Guardian, care scrie ca acești șerpi ar putea ajunge in meniuri.

Carnea de piton are gust de pui și ar putea fi trecuta in meniu, la restaurante, susține un cercetator australian

14:05, 16.03.2024 - Un cercetator australian a povestit ca a mancat carne de piton și crede ca ar putea fi un preparat apreciat in restaurante, indemnand lumea sa manance șarpe, scrie The Guardian.Dr. Daniel Natusch a mancat piton in aproape toate modurile imaginabile. „L-am facut la gratar. L-am avut in frigarui de satay.…

9 turiști au murit in Zanzibar, alți 78 sunt la spital: au mancat 'delicatesa' locala, carne de broasca testoasa

15:20, 10.03.2024 - Opt copii si un adult au murit dupa ce au mancat carne de broasca testoasa de mare pe insula Pemba din arhipelagul Zanzibar, iar alte 78 de persoane au fost transportate la spital, au anuntat sambata autoritatile locale, citate de The Guardian, conform News.ro. Carnea de broasca testoasa de mare…

Alerta in Zabzibar, destinație preferata de turiștii romani. 8 copii si un adult au murit dupa ce au mancat carne de broasca testoasa

07:46, 10.03.2024 - Carnea de broasca testoasa de mare este considerata o delicatesa in Zanzibar, dar periodic provoaca decese din cauza chelonitoxismului, un tip de intoxicatie alimentara, scrie The Guardian, citat de News.ro.Adultul care a murit vineri seara tarziu era mama unuia dintre copiii care a decedat mai devreme,…


Ce parere ai despre aceasta stire?