Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Carnea de piton ar putea ajunge în curând în meniuri. Ce gust are friptura de șarpe

Publicat:

Unii cercetatori vad creșterea pitonilor la scara comerciala drept o alternativa durabila la creșterea animalelor convenționale, in contextul provocarilor legate de securitatea alimentara și de schimbarile climatice, potrivit , care scrie ca acești șerpi ar putea ajunge in meniuri.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Carnea artificiala caștiga teren. Carnații creați in laborator vor ieși pe piața intr-o țara din Europa

22:20, 18.04.2024 - Constituiti din 28% grasime de porc, imbogațita cu mazare texturata, naut, soia și proteine de grau, noii carnati produsi de Meatable ar putea potoli foamea si ar salva animalele de la sacrificare, informeaza The Guardian.

Romania, pe locul II in UE la cresterea pretului la ­carne in ultimul an

00:05, 08.04.2024 - Pretul la carne in Uniunea Europeana era cu 3,3% mai mare in luna februarie 2024 decat in luna februarie 2023, insa in randul tarilor membre cele mai mari cresteri de preturi au fost inregistrate in Bulgaria (8,2%) si Romania (7,7%), conform datelor publicate de Eurostat și preluate de Agerpres. Conform…

Suntem fruntasi la cresterea pretului la carne

13:56, 05.04.2024 - Pretul la carne in Uniunea Europeana era cu 3,3% mai mare in luna februarie 2024 decat in luna februarie 2023, insa in randul tarilor membre cele mai mari cresteri de preturi au fost inregistrate in Bulgaria (8,2%) si Romania (7,7%), potrivit datelor publicate vineri de Eurostat. Conform acestor date,…

Cum marinezi carnea de porc. Ingredientul de aur care o face frageda și cu un gust unic

20:10, 22.03.2024 - Carnea de porc nu poate lipsi de pe meselor romanilor, mai ales in zilele de sarbatoare. Majoritatea dintre noi preferam sa savuram o friptura delicioasa sau o ceafa de porc la gratar sau la cuptor, așadar trebuie sa știi cum marinezi carnea de porc. Haideți sa vedem cum putem avea pe masa o friptura…

9 turiști au murit in Zanzibar, alți 78 sunt la spital: au mancat 'delicatesa' locala, carne de broasca testoasa

15:20, 10.03.2024 - Opt copii si un adult au murit dupa ce au mancat carne de broasca testoasa de mare pe insula Pemba din arhipelagul Zanzibar, iar alte 78 de persoane au fost transportate la spital, au anuntat sambata autoritatile locale, citate de The Guardian, conform News.ro. Carnea de broasca testoasa de mare…

Alerta in Zabzibar, destinație preferata de turiștii romani. 8 copii si un adult au murit dupa ce au mancat carne de broasca testoasa

07:46, 10.03.2024 - Carnea de broasca testoasa de mare este considerata o delicatesa in Zanzibar, dar periodic provoaca decese din cauza chelonitoxismului, un tip de intoxicatie alimentara, scrie The Guardian, citat de News.ro.Adultul care a murit vineri seara tarziu era mama unuia dintre copiii care a decedat mai devreme,…

Secretul tocaniței care nu ingrașa: ține de foame și aduce energie

09:00, 25.02.2024 - Kim Abbage Hart, specialist certificat in nutriție de fitness și antrenor personal, a precizat, pentru Yahoo Life, care sunt modurile prin care putem modifica tocana copioasa de toamna pentru a-și maximiza beneficiile pentru pierderea in greutate. Hart a explicat ca includerea bucaților slabe de friptura…

”Sunt șocata!” - Ce reacție a avut o romanca stabilita in Irlanda de Nord dupa ce a vazut cat costa carnea in Romania

14:50, 30.01.2024 - O romanca stabilita in strainatate a fost profund surprinsa de costul ridicat al carnii in Romania, iar aceasta realitate nu o afecteaza doar pe ea, ci și pe tot mai mulți romani, in contextul creșterii prețurilor la alimente.Creșterea prețurilor la alimente in Romania nu reprezinta doar un șoc pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?