Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

REȚETE Sufleu de conopidă

Publicat:

INGREDIENTE 2 conopide 3 oua 400 g smantana 200 g sunca presata de pui 300 g branza telemea 10 g unt PREPARARE Conopida se desface in buchetele mici si se spala. Se pune la fiert intr-un vas cu un praf de sare. Dupa fierbere, se lasa la racit. Conopida fiarta se aseaza ordonat intr-o tava pe care in prealabil ai dat-o cu unt. Intr-un vas se bat cele 3 oua si dupa se amesteca cu smantana. Se rade branza, se taie sunca presata de pui (sau orice se prefera in locul acesteia) (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Penitenciarul Poarta Alba cumpara pentru detinuti ton in suc propriu, macrou in sos tomat, sunca presata de pui si budinca de orez

13:25, 08.05.2024 - Pentru aproape 2 milioane de lei, Penitenciarul Poarta Alba, din judetul Constanta vrea sa achizitioneze branza cu smantana, iaurt 3,5 , lapte 200 ml, sunca presata de pui, conserve de ton in suc propriu, conserve de macrou in sos tomat, budinca de orez cu lapte 100gr, baton cereale cu capsuni 25 gr…

Retete traditionale de Paste: Pasca, nelipsita de pe mesele romanilor

19:45, 27.04.2024 - Ne apropiem cu pasi repezi de sarbatorile Pascale, iar asa cum se obisnuieste in casele credinciosilor, bucatele traditionale, ce sunt uzual gatite de priceputele gospodine nu pot lipsi. Alaturi de cozonac si oua incondeiate, se afla pasca, un dulce mult indragit de romani. Reteta traditionala de pasca…

Care este diferența dintre langoș și scoverga?

14:40, 18.04.2024 - Fie ca ii spunem langoș, fie ca ii spunem scoverga, mulți dintre noi știm doar ca sunt delicioase și nu le-am refuza niciodata, daca sunt bine facute. Descopera, așadar, cum se prepara cele doua tipuri de aluaturi și care este diferența dintre langoș și scoverga.Ce inseamna langoșLangosul este un preparat…

De ce medicul Virgiliu Stroescu nu recomanda mamaliga cu branza și smantana. Preferata milioanelor de romani ascunde pericole la care nu ne-am fi așteptat

14:35, 16.04.2024 - Doctorul Virgiliu Storescu, cunoscut pentru expertiza sa in nutriție și sanatate, ne impartașește perspectiva asupra acestui fel de mancare tradițional, aruncand lumina asupra beneficiilor și posibilelor aspecte negative pentru sanatate asociate consumului de mamaliga cu branza și smantana.Cu o istorie…

Retete de mancare cu arpagic

08:36, 09.04.2024 - Arpagicul este planta inrudita cu ceapa, deseori mai este numit ceapa de salata și este folosit intr-o varietate de rețete culinare datorita beneficiilor sale. Mai jos iți prezentam cateva rețete de mancare cu arpagic.Arpagicul este considerat unul dintre cele mai populare condimente și mirodenii și…

Rețete de POST: 30 de BUCATE populare pentru post

09:55, 29.03.2024 - Mancare de gutui Ingrediente  2 gutui 1 lingura de faina 5-6 linguri de zahar (daca gutuile sunt mai acrisoare, atunci puteti pune mai mult zahar ) 80 ml ulei Mod de preparare  Se spala gutuile, dupa care se taie felii, nici prea groase nici prea subtiri. Incingem uleiul, peste care vom pune feliile…

Postul Paștelui 2024. Cum se prepara ciorba de burta de post. Ingredientul special de care ai nevoie

10:20, 18.03.2024 - Postul Paștelui 2024. Rețete de post. Ciorba de burta de post. Iata cum poti sa prepari o ciorba de burta falsa, altfel spus o ciorba de „burta” cu ciuperci Pleurotus. Ciupercile Pleurotus se gasesc in orice supermarket.Mai intai se fierb ciupercile in apa, in care se pune un amestec de legume deshidratate,…

Ferma de oi unde se prelucreaza laptele dupa rețete de acum 300 de ani. „Nici macar pentru noi nu ne-a mai ramas branza”

04:50, 03.03.2024 - Familia Cojanu transforma laptele obținut de la oile fermei lor in branza, caș, urda și alte specialitați dupa rețete moștenite din batrani. Pe langa succesul obținut cu preparatele lor, ei iși deschid acum porțile stanei pentru cei mici, sa cunoasca indeaproape vietațile și modul lor de ingrijire.


Ce parere ai despre aceasta stire?