Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Postul Paștelui 2024. Cum se prepară ciorba de burtă de post. Ingredientul special de care ai nevoie

Publicat:
Postul Paștelui 2024. Cum se prepară ciorba de burtă de post. Ingredientul special de care ai nevoie

Postul Paștelui 2024. Rețete de post. Ciorba de burta de post. Iata cum poti sa prepari o ciorba de burta falsa, altfel spus o ciorba de „burta” cu ciuperci Pleurotus.  se gasesc in orice supermarket.Mai intai se fierb ciupercile in apa, in care se pune un amestec de legume deshidratate, un fel de vegeta naturala, iar separat se calește puțin morcovul (sau ce legume dorește fiecare sa mai foloseasca). La final se pune usturoiul și inlocuitorul de smantana, adica smantana din caju sau, mai bine, iaurt de post. Ciorba o poți acri direct in farfurie cu oțet de mere sau zeama de…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Orez cu fructe de mare

00:05, 19.04.2024 - Ingrediente pentru doua portii: 200 g fructe de mare (congelate)125 g orez300 ml apa1 ceapa1/2 ardei gras roșu50 g unt2 caței de usturoiSare, piper, curryZeama de lamaie  Mod de preparare: Intr-o tigaie, punem jumatate din cantitatea de unt, adaugam orezul și il gatim 2-3 minute. Adaugam ceapa și ardeiul…

Rețete pe alese… de la bucatari culese. Ce mancam in Postul Paștelui?

18:06, 05.04.2024 - In timpul Postului Nașterii Domnului, cand piețele sunt pline de fructe și legume de sezon, avem oportunitatea sa ne delectam cu preparate culinare delicioase, sanatoase și ușor de pregatit acasa. Iata cateva rețete simple, delicioase, gustoase și ușor de preparat care va inspira in bucatarie!   Articol…

Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut

09:45, 28.03.2024 - Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut. Pentru iubitorii de smantana exista soluții in perioada postului. Poți sa faci smantana de post acasa cu doar cateva ingrediente. Ingredientul secret insa este tofu, care se va integra perfect. Lista cu ingrediente e urmatoarea:…

Ardei umpluti de post. Reteta maicutelor de la Manastirea Prislop. Ingredientul secret pentru un gust unic

08:25, 26.03.2024 - Ardei umpluți de post. Ingrediente:7 ardei grasi1 ardei2 morcovi2 cepe150 g orez3 rosiiboia de ardei dulcepiper, sare50 ml ulei1 lingura de faina1 lingurita de vegetapatrunjel Postul Paștelui 2024. Rețete de post: cum faci cele mai delicioase chifteluțe manastirești Ardei umpluți de post. Mod de preparare: Ardeii…

Cum faci cei mai crocanți dovlecei pane de post. Ingredientul magic pe care trebuie sa il folosești

17:00, 19.03.2024 - Am intrat in Postul Paștelui, așa ca majoritatea gospodinelor cauta diverse rețete de post, care se prepara rapid și simplu. Una dintre cele mai ușoare și delicioase rețete de post o reprezinta dovleceii pane. Se gatesc extrem de rapid și necesita doar cateva ingrediente. Iata cum faci cei mai crocanți…

REȚETA DE POST: Painici cu „lapte” vegetal (VIDEO)

21:40, 18.03.2024 - Luni, 18 Martie a inceput Postul Paștelui. Acesta dureaza 48 zile, mai precis, pana in data de 4 Mai. Postul reprezinta abținerea de la anumite alimente, dar și pocaința, spovedania și pregatirea spirituala. Postul Mare reprezinta o perioada de pregatire spirituala, insa, pe langa spovedanie și pregatire…

Postul Paștelui 2024. Cum se prepara ciorba de burta de post. Ingredientul special de care ai nevoie

11:30, 18.03.2024 - Postul Paștelui 2024. Rețete de post. Ciorba de burta de post. Iata cum poti sa prepari o ciorba de burta falsa, altfel spus o ciorba de „burta” cu ciuperci Pleurotus. Ciupercile Pleurotus se gasesc in orice supermarket.Mai intai se fierb ciupercile in apa, in care se pune un amestec de legume deshidratate,…

Cum faci ciorba de burta ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, secretul care da tot gustul

18:05, 16.03.2024 - Ciorba de burta este unul dintre cele mai gustoase preparate, dar nu orice gospodina știe sa il pregateasca exact ca la carte. Iata cea mai tare rețeta și cele mai bune trucuri, ce te vor ajuta sa faci o ciorba ca la restaurant. Ingredientul folosit de bucatarii romani, ce da un gust special. Ce oase…


Ce parere ai despre aceasta stire?