Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Regele care a domnit doar 20 de minute: cum s-a produs această situație bizară

Publicat:
Regele care a domnit doar 20 de minute: cum s-a produs această situație bizară

Ați auzit vreodata de un rege care a condus poporul sau timp de doar 20 de minute? Ei bine, exista un caz unic in istoria omenirii in care o domnie a durat doar o fracțiune de ora. Este vorba despre un rege a carui perioada la tron a fost atat de scurta incat a intrat direct in ca cea mai scurta domnie cunoscuta. Este un episod fascinant care ridica numeroase intrebari despre politica și puterea din trecutul nostru.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Situație bizara in dosarul minorei care a fost rapita de langa unchiul ei / Infractor nehotarat

23:00, 22.04.2024 - Unul dintre indivizii condamnați pentru ca au rapit o minora de langa unchiul ei, pe care l-au batut, a cerut sa iasa inainte de termen din spatele gratiilor, insa, ajuns in fața judecatorilor, s-a razgandit.

Situatie fara precedent in familia regala: regele si viitoarea regina lupta impotriva cancerului. Marea Britanie e in soc

08:46, 23.03.2024 - Dupa ce Catherine Middleton, prințesa de Wales, a dezvaluit vineri ca a fost diagnosticata cu cancer și se afla in „primele etape” ale tratamentului, Marea Britanie si nu numai este in soc.

Situație bizara in Marea Britanie: cinci persoane au caștigat cate un milion de lire sterline la loto, dar nu și-au ridicat banii

13:41, 18.03.2024 - A inceput cautarea celor cinci caștigatori ai loteriei din Marea Britanie, dupa ce aceștia nu s-au prezentat pentru a intra in posesia premiilor. Cei care au bagat biletele caștigatoare sunt din Bolton, Northumberland, Shropshire, North Lanarkshire și Camden, relateaza Independent.

Cutremur in Romania, in urma cu cateva minute! Unde s-a produs seismul cu magnitudinea de 3,9 grade pe scara Richter

15:40, 05.03.2024 - Marți dupa-amiaza, un cutremur puternic s-a produs in țara noastra. Potrivit Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP), seismul care a avut loc la ora 15:12:42 (ora locala a Romaniei). Iata unde s-a produs și in ce orașe a fost resimțit!

Povestea clujeanului care a fumat 800 de țigari in șase minute și a doborat recordul. Totul a fost degeaba! - FOTO

16:50, 04.03.2024 - Ștefan Sigmund este clujeanul care in 1996 a doborat recordul mondial la fumat țigari simultan. Acesta a fumat 800 de țigari deodata, dar recordul nu a fost omologat pentru a fost parea nebunesc.Cartea Recordurilor a motivat ca nu omologheaza acest record pe motiv ca ar instiga la obiceiuri nesanatoase,…

Situație bizara. Scriitor ardelean, reclamat de vecini pentru ca "are prea multe carți in casa"

12:06, 26.02.2024 - Un istoric și publicist din Ardeal a fost reclamat de un vecin la asociația de locatari ca ar avea prea multe carți, unele dintre acestea fiind depozitate pe casa scarii si pe terasa comuna a blocului in care locuieste.

Cum au explicat reprezentanții hotelului in care s-a produs crima de la petrecerea cu vedete intreaga situație: "Au ajuns și persoane care..."

17:15, 12.02.2024 - In cursul zilei de azi, la o zi de la crima care a avut loc la petrecerea cu vedete, reprezentanții hotelului unde a avut loc tragedia au reacționat. Iata ce au scris pe internet, in urma evenimentului nefericit care a șocat o țara intreaga!

Prințul Harry se intoarce in SUA dupa o zi. S-a vazut cu regele Charles 45 de minute, iar William a refuzat sa se intalneasca cu el

20:45, 07.02.2024 - Printul Harry, care a fost vazut, miercuri, pe Aeroportul Heathrow, potrivit presei britanice, s-a aflat in Marea Britanie pentru doar o zi, pentru a-l vizita pe tatal sau, regele Charles al III-lea, bolnav de cancer, si nu s-a vazut cu fratele sau, printul mostenitor William.


Ce parere ai despre aceasta stire?