Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Reacția Israelului, după decizia CIJ: „Ofensiva de la Rafah nu pune în pericol existenţa palestinienilor”

Publicat:
Reacția Israelului, după decizia CIJ: „Ofensiva de la Rafah nu pune în pericol existenţa palestinienilor”

Israelul a reactionat vineri la decizia de Justitie (CIJ), care i-a ordonat sa stopeze imediat ofensiva sa de la Rafah, in sudul , afirmand ca aceasta ofensiva nu prezinta niciun risc existential pentru „populatia civila palestiniana”, transmite AFP, citata de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Josep Borrell cere din nou un armistitiu in Gaza, dupa o intalnire cu noul premier palestinian Mohammad Mustafa

20:35, 26.05.2024 - Seful diplomatiei europene, Josep Borrell, s-a intalnit duminica la Bruxelles cu Mohammad Mustafa, numit recent prim-ministru al Autoritatii Palestiniene din Cisiordania, de unde a transmis ca "trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta pentru ajunge la o incetare imediata a ostilitatilor", informeaza…

Razboi in Gaza, ziua 231. Israelul continua sa atace si dupa decizia Curtii Internationale de Justitie

23:10, 25.05.2024 - Forțele israeliene au ucis peste 30 de persoane in noi atacuri in Fașia Gaza, au declarat sambata medicii palestinieni, la o zi dupa ce judecatorii de la instanța suprema a Națiunilor Unite au ordonat Israelului sa opreasca ofensiva asupra orașului Rafah din sudul Gazei, scrie Reuters. Deși Israelul…

Israel-Hamas Israelul bombardeaza Rafah in pofida ordinului CIJ de incetare a focului (AFP)

20:55, 25.05.2024 - Armata israeliana a bombardat sambata Rafah, in pofida ordinului Curtii Internationale de Justitie (CIJ) de a inceta imediat operatiunile sale in acest oras din sudul Fasiei Gaza, de unde au fugit sute de mii de persoane, transmite France Presse, potrivit Agerpres.

Israelul bombardeaza Rafah in pofida ordinului Curții Internaționale de Justiție de incetare a focului

20:05, 25.05.2024 - Armata israeliana a bombardat sambata Rafah, in pofida ordinului Curtii Internationale de Justitie (CIJ) de a inceta imediat operatiunile sale in acest oras din sudul Fasiei Gaza, de unde au fugit sute de mii de persoane, transmite France Presse.

'Israelul trebuie sa respecte decizia CIJ privind Rafah' afirma Josep Borrell

14:35, 25.05.2024 - Inaltul reprezentant al UE pentru afaceri externe si politica de securitate, Josep Borrell, a declarat sambata ca Israelul trebuie sa respecte decizia Curtii Internationale de Justitie (CIJ), care i-a ordonat sa stopeze imediat ofensiva sa militara de la Rafah, in sudul Fasiei Gaza, relateaza dpa.

Judecatorul Bogdan Aurescu a votat in favoarea deciziei CIJ privind Israelul, dar și-a nuanțat poziția

21:46, 24.05.2024 - Judecatorul Bogdan Aurescu a votat in favoarea deciziei Curții Internaționale de Justiție (CIJ) care a ordonat vineri Israelului sa opreasca asaltul militar asupra orașului Rafah din sudul Fașiei Gaza.

Replica Israelului dupa decizia judecatorilor Curtii Internationale de Justitie despre ofensiva din Rafah

21:26, 24.05.2024 - Israelul a reactionat vineri la decizia Curtii Internationale de Justitie (CIJ), care i-a ordonat sa stopeze imediat ofensiva sa de la Rafah, in sudul Fasiei Gaza, afirmand ca aceasta ofensiva nu prezinta niciun risc existential pentru 'populatia civila palestiniana', transmite AFP, conform Agerpres.

Curtea Internationala de Justitie ordona Israelului sa-si inceteze „imediat” ofensiva de la Rafah. Apel la eliberarea ostaticilor

17:55, 24.05.2024 - Curtea Internationala de Justitie (CIJ) a ordonat vineri, 24 mai, Israelului sa isi inceteze ofensiva militara de la Rafah, in sudul Fasiei Gaza, pentru prevenirea unui genocid in enclava palestiniana, relateaza France-Presse, potrivit news.ro.Cea mai inalta jurisdictie a ONU arata in aceasta hotarare…


Ce parere ai despre aceasta stire?