Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Proteste în Georgia: 20.000 de persoane au manifestat împotriva unei legi privind „influența străină”

Publicat:
Proteste în Georgia: 20.000 de persoane au manifestat împotriva unei legi privind „influența străină”

Aproximativ 20.000 de persoane au manifestat ieri, 17 aprilie in Georgia impotriva votului in prima lectura a unui proiect de lege privind „influența straina”, comparat cu o lege represiva rusa privind „agenții straini” și considerat un obstacol in calea ambițiilor europene ale țarii din Caucaz, transmite hotnews.ro.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Aproape 200 de ONG-uri din Georgia spun ca refuza sa se conformeze legii privind „influenta straina”

22:25, 29.05.2024 - Aproape 200 de ONG-uri din Georgia au anuntat miercuri ca refuza sa se supuna legii privind „influenta externa”, adoptata in urma cu o zi de parlament, la initiativa partidului de guvernamant, in pofida unor proteste de masa, transmite AFP.

Protest „anti-turism”. Mii de persoane au manifestat la Palma de Mallorca impotriva supraturismului.

10:06, 26.05.2024 - Mii de persoane au manifestat, sambata, la Palma de Mallorca impotriva supraturismului, sursa de venituri pentru arhipelagul spaniol Baleare, dar o bariera in calea accesului rezidentilor la locuinte.

Washingtonul ameninta ca va lua masuri dupa adoptarea legii privind „influenta straina” in Georgia

10:36, 23.05.2024 - Statele Unite examineaza masuri de retorsiune dupa ce Georgia a votat o lege controversata privind „influenta straina”, a afirmat miercuri seful diplomatiei americane, Antony Blinken, fara a dezvalui care sunt acestea, noteaza AFP.

SUA amenința cu masuri impotriva Georgiei dupa legea privind „influența straina”: „Iese direct dintr-un manual al Moscovei”

08:11, 23.05.2024 - Statele Unite examineaza "masuri" de retorsiune dupa ce Georgia a votat o lege controversata privind "influenta straina", a afirmat miercuri seful diplomatiei americane, Antony Blinken, fara a dezvalui care sunt acestea, noteaza AFP, preluata de hotnews.ro .

SUA vor lua masuri dupa ce Georgia a adoptat legea controversata privind “influenta straina”

00:25, 23.05.2024 - Statele Unite(SUA) examineaza “masuri” de retorsiune dupa ce Georgia a votat o lege controversata privind “influenta straina”, a afirmat miercuri seful diplomatiei americane, Antony Blinken, fara a dezvalui care sunt acestea, noteaza AFP, potrivit agerpres.ro. “Examinam foarte atent ce putem face ca…

Proteste violente in Georgia. Zeci de manifestanți, reținuți: ce prevede Legea privind ”influența straina”

07:30, 15.05.2024 - Și in parlament, aleșii s-au batut cu pumnii. Aceste scene au avut loc de mai multe ori in ultimele saptamani in forul legislativ din Georgia.Fighting broke out in Georgia\"s parliament as politicians voted on a divisive "foreign agents" bill.More here as protests break out in Georgia over the passing…

Proteste pro-palestiniene in Suedia: Mii de persoane au marșaluit la Malmo impotriva participarii Israelului la Eurovision

07:06, 10.05.2024 - Mii de persoane au marșaluit in liniște joi pe strazile din Malmo, in Suedia, pentru a protesta impotriva participarii Israelului la Eurovision, cu doar cateva ore inainte ca aceasta țara sa intre in competiție, potrivit unei echipe AFP aflata la fața locului, transmite hotnews.ro.

Georgia: Mii de manifestanți din nou in strada contra unui proiect de lege controversat privind „ influența straina”

22:21, 01.05.2024 - Mii de manifestanti au iesit in strada miercuri seara in Georgia pentru a protesta contra proiectului de lege controversat privind ”influenta straina”, adoptat in a doua lectura de parlament in pofida mobilizarii masive a opozantilor sai in ultimele saptamani, transmite France Presse, potrivit agerpres.ro.…


Ce parere ai despre aceasta stire?