Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primarul din Hîncești oferă o recompensă celui care va oferi informații despre băiatul dispărut

Publicat:

Primarul municipiului Hincești, , a anunțat oferirea unei recompense in marime de 10 mii de lei, pentru persoana care va prezenta informații veridice asupra aflarii copilului disparut.PUBLIKA.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire halucinanta in Constanța. Un adolescent de 17 ani, dat disparut, a fost gasit mort langa un bloc

09:11, 05.04.2024 - Caz ingrozitor in Constanța. Un adolescent de 17 ani, care a fost dat disparut in urma cu cateva zile, a fost gasit mort langa un bloc din oraș. Baiatul era din Mamaia, iar familia lui a cerut ajutorul oamenilor legii sa il gaseasca. Ei bine, se pare ca baiatul nu a mai putut fi salvat.

Primarul de Bolduresti, care l-ar fi ucis cu mașina pe baiatul de 14 ani, ramane dupa gratii pentru inca 30 de zile

13:20, 22.03.2024 - Primarul de Boldurești, care ar fi lovit mortal un baiat de 14 ani la Nisporeni și a fugit de la locul accidentului, ramane in arest preventiv pentru inca 30 de zile. Magistrații Judecatoriei Chișinau au acceptat demersul procurorilor PCCOCS.

Ce spune un localnic despre familia lui Radu Ayan, baiatul de doi ani disparut din Botoșani. A sarit in apararea parinților: „Cei care iși dau cu parerea...”

17:15, 18.03.2024 - Radu Ayan a fost cautat mai bine de 24 de ore de 200 de oameni, care s-au mobilizat in speranța ca baiatul va fi gasit in viața. Copilul se afla langa o manastire, iar ieri era supravegheat de bunica, in grija careia a ramas de cand familia lui a plecat in strainatate.

Radu Ayan a fost gasit! Baiețelul de 2 ani din Botoșani va fi transportat la spital

15:45, 18.03.2024 - Informații de ultim moment din Botoșani! Radu Ayan a fost gasit de autoritați, dupa 24 de ore in care a fost cautat de peste 200 de persoane. Baiatul a supraviețuit și urmeaza sa fie transportat la spital.

Misterul celui mai mare meteorit cazut pe Pamant. A fost descoperit in 2016, dar a disparut intre timp și e de negasit

21:56, 02.03.2024 - Povestea meteoritului Chinguetti ramane un mister, dupa mai bine de 100 de ani. Bucata de fier de 4,5 kilograme a fost luata de pe varful unui munte de fier de 100 de metri lațime, despre care se crede ca era un meteorit uriaș, in Africa, in 1916, relateaza Science Alert.

Dupa ce a anunțat ca ar putea candida la Primaria Capitalei, Piedone l-a dat disparut pe Nicușor Dan: I-am strans mana și de atunci nu l-am mai vazut! / Video

20:41, 08.02.2024 - Dupa ce a anunțat ca ar putea candida la Primaria Capitalei, Piedone l-a dat disparut pe Nicușor Dan: I-am strans mana și de atunci nu l-am mai vazut! / VideoCristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, a anunațat ca ar putea candida la Primaria Capitalei, dupa ce a vazut ca partidele mari ezita…

(video) A furat o mașina și a intrat cu ea in parapet, in plina viteza: Suspectul de 19 ani, reținut. Un alt automobil disparut, gasit abandonat la Hincești

16:05, 30.01.2024 - Doua automobile au fost furate in localitațile Bujor și Carpineni, din raionul Hincești, iar polițiștii au reușit sa rețina suspecții in ambele cazuri. Una dintre mașini a fost gasita avariata, dupa ce suspectul a intrat cu ea direct in parapet, in plina viteza.

Acces Direct. Proprietarii garsonierei in care s-a spus ca locuia profesorul disparut din Valcea il cunoșteau pe Marian Balan: ”Nu pot sa cred” / VIDEO

20:46, 29.01.2024 - Informații halucinante in cazul profesorului disparut din Valcea. S-a spus ca Marian Balan a locuit cu o tanara in chirie intr-o garsoniera din oraș, iar acum reporterii Acces Direct au vorbit cu proprietarii locuinței. Cei doi au fost șocați cand au aflat ca el este profesorul disparut!


Ce parere ai despre aceasta stire?