Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premierul Marcel Ciolacu vine cu un mesaj tranșant de Ziua Națională: Când ceva tinde să ne dezbine

Publicat:

„O Romanie puternica, orientata spre dezvoltare, care sa se reflecte in plan economic, dar mai ales in viața de zi cu zi a romanilor, este un obiectiv firesc, capabil sa ne uneasca”, transmite cu ocazia Zilei Naționale.

„Este Ziua Naționala a Romaniei, sarbatoarea tuturor romanilor, o zi in care m-aș bucura sa retraim spiritul unitații care i-a inflacarat pe inaintașii noștri de acum 105 ani, infaptuitorii . Prezentul ne provoaca sa facem fața unor situații pe care cu greu le-am fi anticipat cu doar cațiva ani inainte și care pun o lume intreaga la incercare,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Marcel Ciolacu, mesaj virulent catre PNL, chiar la inceputul ședinței de Guvern

11:20, 25.07.2024 - Premierul Marcel Ciolacu s-a aratat extrem de suparat din cauza faptului ca cei de la PNL au declarat ca introducerea impozitarii progresive este ”linia roșie” și amenința cu ieșirea de la guvernare. Ciolacu le-a transmis ca aceste discuții din spațiul public nu sunt productive și le-a transmis liberalilor…

Nicolae Ciuca da un mesaj tranșant de la Summit-ul NATO: Se iau decizii pe Aparare, de care depinde viitorul nostru

15:10, 10.07.2024 - Relațiile bilaterale dintre Romania și Ucraina se consolideaza. „La reuniunea din capitala americana se iau zilele acestea decizii cruciale pentru domeniul apararii, de care depind viitorul nostru, al tuturor”, spune Nicolae Ciuca.

Ciolacu, mesaj de felicitare pentru Ursula von der Leyen, Antonio Costa și Kaja Kallas

10:35, 28.06.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj de felicitare pentru Ursula von der Leyen, Antonio Costa și Kaja Kallas: „Guvernul Romaniei este gata sa lucreze constructiv cu dvs. in interesul cetațenilor noștri”.

Premierul Marcel Ciolacu, mesaj de Ziua Drapelului: „Sub culorile Drapelului Național, generații de romani au luptat pentru independența”

11:25, 26.06.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj special cu ocazia Zilei Naționale a Drapelului. Acesta spus ca generații intregi de romani au luptat, sub culorile steagului, pentru valori precum independența, suveranitate și democrație, relateaza Agerpres.

Ciolacu, mesaj pentru Andrej Plenkovic, care a obținut al treilea mandat ca premier al Croatiei

13:31, 19.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu l-a felicitat pe Andrej Plenkovic pentru obținerea celui de-al treilea mandat de premier al Croatiei, subliniind ca asteapta cu nerabdare sa consolideze in continuare cooperarea bilaterala si cea din cadrul UE si NATO.

Ultima ora: Marcel Ciolacu transmite primul mesaj al Romaniei dupa ce premierul Slovaciei a fost impușcat

16:55, 15.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu transmite primul mesaj oficial din partea Romaniei, dupa ce premierul Slovaciei a fost impușcat. Profoundly shocked by the news coming from Slovakia. I convey my most sincere thoughts to the Slovak Prime Minister Robert Fico.

Neluțu Sabau, mesaj tranșant inaintea meciului cu Dinamo: „Teama asta ca nu putem rezilia cu Sabau ca trebuie sa-i dam o suma, nu exista”

19:41, 03.05.2024 - Neluțu Sabau, 56 de ani, a transmis ca este dispus sa renunțe și la clauza personala cu U Cluj, daca gruparea vrea sa-l schimbe cu Marius Șumudica. Declarațiile șocante au fost facute in cadrul unei conferințe de presa, inaintea meciului cu Dinamo.U Cluj - Dinamo, un meci crucial pentru "caini", este…

Marcel Ciolacu, mesaj pentru romani de 1 Mai: Vor deveni cei mai bine platiți angajați din aceasta parte a Europei

15:20, 01.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu și Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Capitalei, au facut o vizita, de 1 Mai, angajaților din cadrul transportului public al Capitalei, care lucreaza chiar daca este zi libera de la stat. Ciolacu a precizat ca dupa ce Romania a depașit Ungaria, urmeaza sa depașeasca…


Ce parere ai despre aceasta stire?