Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pepe, sărbătorit, în direct! Ce planuri are artistul pentru 2020 - VIDEO

Publicat:

Pepe, in direct, la , a dezvaluit ce iși dorește de la noul an. Fiind sarbatorit in aceasta zi, pentru ca pe Pepe il mai cheama și Ionuț, pentru cei ce nu știau, acesta a fost gasit de reporterul de la la salonul pe care il administreaza. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. “Toata lumea sa vina..” Cum va arata și unde va avea petrecerea de nunta a lui Tavi Colen și Emma. Ce planuri au cei doi indragostiți / VIDEO

14:06, 19.06.2024 - Invitat in platoul Star Matinal, Tavi Colen a vorbit despre povestea de dragoste pe care o traiește de mai bine de un deceniu alaturi de Emma de la ZU. Ce declarații a facut artistul despre o posibila petrecere de nunta.

Star Matinal. Nick Radoi, primele declarații dupa cele patru operații dificile suferite. Milionarul a revenit in Romania: "Au fost niște momente foarte grele..." / VIDEO

09:26, 17.06.2024 - Nick Radoi a ajuns in Romania. Direct de la aeroport, celebrul milionar a acordat un interviu in exclusivitate pentru Antena Stars. A vorbit despre cele patru operații dificile suferite și a dezvaluit ca, in lupta cu boala, a exitat un moment in care a simțit ca nu mai poate.

Andrei Ștefanescu, incident neașteptat in direct. Artistul a parasit imediat platoul de filmare. Ce s-a intamplat

14:36, 13.06.2024 - Andrei Ștefanescu a avut parte de un incident neașteptat chiar in platoul de la Star Matinal. Artistul a venit pentru a-l sarbatori pe Adrian Enache, insa ce a urmat i-a uimit pe telespectatori.

Star Matinal. Andrei Ștefanescu a cazut in direct! Intamplare neașteptata de ziua lui Adrian Enache / VIDEO

12:10, 13.06.2024 - Andrei Ștefanescu a cazut in direct! Intamplarea neașteptata care a avut loc chiar de ziua lui Adrian Enache, in cadrul ediției din aceasta dimineața a emisiunii Star Matinal, de la Antena Stars.

Ce bine arata Oana Roman de cand s-a desparțit de fostul soț! Vedeta a gatit in direct la Star Matinal / VIDEO

13:50, 12.06.2024 - Oana Roman a invitatul surpriza al ediției din aceasta dimineața, la Star Matinal! Deși a gatit in direct și și-a scos in evidența abilitațile de gospodina, nu a putut fi trecut cu vederea cat de bine arata Oana Roman de cand s-a desparțit de fostul soț! A ales o ținuta in care stralucit!

Star Matinal. Elena Gheorghe a sarbatorit 20 de ani de cariera. Artista a susținut un show de amploare la Sala Palatului: "Acest dar..." / VIDEO

10:11, 24.05.2024 - Seara trecuta, Elena Gheorghe a sarbatorit 20 de ani de cariera printr-un spectacol de senzație care a avut loc la Sala Palatului. In timpul show-ului, artista a schimbat zeci de ținute. Adela Popescu s-a numarat printre invitații speciali ai artistei.

Star Matinal. Oana Marica și-a sarbatorit ziua de naștere intr-o locație de lux. Vedeta a plecat din Romania cu avionul privat / VIDEO

10:15, 17.05.2024 - Oana Marica și-a sarbatorit ziua de naștere intr-o locație de lux, dar nu din țara noastra, ci din strainatate. Vedeta a plecat din Romania cu avionul privat. Iata cum a petrecut fosta iubita a lui Adrian Mititelu Jr. aceasta zi speciala!

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.


Ce parere ai despre aceasta stire?