Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Star Matinal. Oana Marica și-a sărbătorit ziua de naștere într-o locație de lux. Vedeta a plecat din România cu avionul privat / VIDEO

Publicat:

și-a sarbatorit ziua de naștere intr-o locație de lux, dar nu din țara noastra, ci din strainatate. Vedeta a plecat din Romania cu avionul privat. Iata cum a petrecut fosta iubita a lui . aceasta zi speciala!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Mihaela Radulescu și-a anunțat retragerea din proiectele de televiziune din Romania! Vedeta a declarat acest capitol incheiat

11:51, 29.05.2024 - Mihaela Radulescu și-a anunțat retragerea din proiectele de televiziune din Romania! Viața vedetei s-a schimbat radical in ultimii ani, motiv pentru care și prioritațile ei sunt altele. A declarat acest capitol incheiat și a spus ca a ajuns deja la jumatatea urmatorului capitol din viața ei.

Star Matinal. Catrinel Menghia, apariție spectaculoasa pe covorul roșu de la Cannes. Cum arata vedeta, la doua luni de la naștere / VIDEO

11:45, 23.05.2024 - Catrinel Menghia a avut o apariție spectaculoasa pe covorul roșu de la Cannes! Iata cat de bine arata indragita actrița, la doar doua luni de la naștere. Vedeta a atras toate privirile datorita ținutei pe care a ales-o.

Star Matinal. Oana Marica, prima apariție publica dupa desparțirea de Adrian Mititelu Jr. Vedeta a atras toate privirile / VIDEO

11:16, 15.05.2024 - Recent, Oana Marica a intors toate privirile la un eveniment monden din Capitala. Este prima apariție publica a Bunesei dupa desparțirea de Adrian Mititelu Jr. Șatena a atras atenția tuturor cu ținuta și silueta impecabila.

Xtra Night Show. Cum și-a sarbatorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere. A implinit 50 de ani și a plecat in Spania: „Ma simt mult mai bine decat la 25 de ani”

23:31, 08.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a schimbat prefixul și și-a dorit ceva diferit. A implinit 50 de ani și a plecat impreuna cu familia in Spania. Vedeta spune ca și-a dorit o vacanța și a sarbatorit și Paștele tradițional, chiar daca era departe de casa.

Știrile Antena Stars. Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere departe de casa. Ce destinație a ales vedeta pentru aniversare: „Aveam nevoie de o vacanța”

22:41, 07.05.2024 - Pentru implinirea varstei de 50 de ani, Adriana Bahmuțeanu a plecat intr-o vacanța alaturi de soț și copii sai pentru a-și sarbatori ziua de naștere. Vedeta a ales Spania, unde a vizitat cateva rude care s-au stabilit in peninsula de mai mulți ani. Totodata, a vorbit și despre dorințele pe care le are…

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.

(video) „Omul perfect alaturi de care sa implinesc 30 de ani.” Cu cine și-a sarbatorit The Urs ziua de naștere

10:11, 01.04.2024 - Interpretul moldovean Gheorghe Scurtu, cu numele scenic The Urs, care a cucerit nu doar Republica Moldova, dar și Romania, a fost omagiat ieri. Artistul și-a sarbatorit ieri, ziua de naștere și a postat pe rețele un mesaj, dedicat soției sale.

Anastasia Soare, imagini senzație de la petrecerea lui Paris Hilton. Vedeta internaționala și-a sarbatorit ziua de naștere / FOTO

13:35, 20.03.2024 - Paris Hilton și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a implinit 43 de ani. A organizat o mare petrecere de la care nu a lipsit nici Anastasia Soare. „Regina sprancenelor” are o relație apropiata cu vedetele de la Hollywood și a fost alaturi de Paris Hilton, de ziua ei de naștere.


Ce parere ai despre aceasta stire?