Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Patru răniţi în Suedia, după ce un tren de pasageri a lovit un vehicul blindat în timpul unui exerciţiu militar

Publicat:

Un tren de pasageri a deraiat in estul Suediei, dupa ce s-a ciocnit cu un vehicul blindat, in timpul unui exercitiu militar major din zona. Cel putin patru persoane au fost ranite, au anuntat marti autoritatile, citate de Reuters. Vehiculul blindat a intrat in coliziune cu trenul in apropiere de oraselul Trosa, la aproximativ o ora sud de capitala.

Trei persoane aflate in vehiculul militar si una din tren au fost ranite in coliziune. “Mecanicul trenului a suferit rani minore”, a declarat un purtator de cuvant al companiei de cai ferate SJ. Trenul avea trei vagoane si transporta aproximativ…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Masacru in timpul unei petreceri: Doua persoane au fost ucise si alte opt ranite cu focuri de arma, la Memphis / VIDEO

09:36, 21.04.2024 - Doua persoane au fost ucise si alte opt ranite cu focuri de arma in timpul unei petreceri de cartier in orasul Memphis din statul american Tennessee (sud-est), transmit duminica AFP si Reuters, citand un anunt al politiei locale.

Incendiu in timpul zilei la un club de noapte din Istanbul. Cel puțin 27 de persoane au murit

17:50, 02.04.2024 - Cel puțin 27 de persoane au fost ucise in urma unui incendiu izbucnit in timpul unor lucrari de renovare in timpul zilei, la un club de noapte din centrul Istanbulului, noteaza Reuters. Pompierii și alte echipaje au sosit imediat la fața locului. Clubul ocupa doua etaje sub o cladire rezidențiala cu…

O racheta rusa de croaziera a lovit orasul ucrainean Harkov: cel puțin 3 morți și 5 raniți

17:16, 20.03.2024 - Cel putin trei persoane au fost ucise si alte cinci au fost ranite intr-un atac rus, miercuri in plina zi, asupra orasului Harkov, al doilea ca marime din Ucraina si situat in nord-estul tarii, a anuntat un responsabil regional al politiei, informeaza AFP, potrivit Agerpres. „Trei morti, cinci raniti…

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

Grav accident in Covasna! Patru persoane au fost ranite dupa ce doua mașini s-au lovit frontal

09:45, 03.03.2024 - Un grav accident s-a petrecut in aceasta dimineața, in Covasna. Patru persoane au fost ranite dupa ce doua mașini s-au lovit frontal. Circulația rutiera in zona se desfașoara pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției.

Suedia anunta un nou pachet de ajutor militar pentru Ucraina, in valoare de 680 milioane de dolari

12:05, 20.02.2024 - Suedia va dona Ucrainei un ajutor militar suplimentar in valoare de 7,1 miliarde de coroane suedeze (682 milioane de dolari), ce include transfer de echipamente si noi fonduri pentru achizitia de armamente, a anuntat marti Ministerul Apararii de la Stockholm, potrivit Reuters.

Cal mort și doua persoane ranite grav dupa ce o mașina a lovit o caruța la ieșirea din Radauți spre Burla (foto)

19:10, 12.02.2024 - Un autoturism a lovit un atelaj hipo, la iesirea din Radauti spre  Burla, informeaza ISU Suceava. Sunt evaluate medical doua persoane, una din atelajul hipo, iar cealalta din masina. Acestea sunt constiente si cooperante. Din pacate calul a murit. Au intervenit pompierii militari, cu o autospeciala…


Ce parere ai despre aceasta stire?