Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

OPINIA SPECIALIȘTILOR Catalogul electronic a crescut randamentul în tot ceea ce înseamnă notare

Publicat:

, directoarea Școlii Gimnaziale „Traian” din județul Dolj, a vorbit despre importanța catalogului electronic. The post OPINIA SPECIALIȘTILOR Catalogul electronic a crescut randamentul in tot ceea ce inseamna notare first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANALIZA ȘI PERSPECTIVELE SPECIALIȘTILOR Emigrarea din Uniunea Europeana

18:15, 17.06.2024 - Atat emigrarea, cat și imigrarea sunt fenomene dinamice ce reflecta schimbarile și adaptarile continue ale populațiilor in contextul unei Europe in permanenta evoluție The post ANALIZA ȘI PERSPECTIVELE SPECIALIȘTILOR Emigrarea din Uniunea Europeana first appeared on Informatia Zilei .

(VIDEO) Dolj: Doi raniți dupa ce un șofer nu a oprit la semnalul polițiștilor

15:05, 17.06.2024 - Un barbat care nu a oprit la semnalul politistilor este cercetat pentru vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului. Politistii din Plenita au efectuat, azi noapte, semnal regulamentar de oprire a unui autoturism care circula pe strada Traian, din comuna. Conducatorul auto nu s-a…

EFICIENȚA LOGISTICA Revoluția Temu și Shein in comerțul electronic din Romania

14:35, 16.06.2024 - Aceste platforme pun accent pe experiența utilizatorului, simplificand procesul de achiziție și livrare. The post EFICIENȚA LOGISTICA Revoluția Temu și Shein in comerțul electronic din Romania first appeared on Informatia Zilei .

MASURI URGENTE ADOPTATE Focar de pesta porcina africana in localitatea Traian din municipiul Satu Mare

12:35, 31.05.2024 -     Focar de pesta porcina africana la o gospodarie din localitatea Traian   Prefectul Ioan Tibil , in calitate... The post MASURI URGENTE ADOPTATE Focar de pesta porcina africana in localitatea Traian din municipiul Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

VIDEO: Accident rutier in Baia Mare, doi copii, gemeni, au fost transportati la spital (ACTUALIZARE)

22:20, 27.05.2024 - Un accident rutier s-a petrecut in aceasta seara in Baia Mare, la intersectia bulevardelor Republicii si Traian. Accidentul s-a produs din cauza neacordarii de prioritate. The post VIDEO: Accident rutier in Baia Mare, doi copii, gemeni, au fost transportati la spital (ACTUALIZARE) first appeared on…

Carjean Ana Teodora, eleva a Școlii Gimnaziale „Singidava” din Cugir, premiul II la etapa naționala a Olimpiadei „Cultura și Spiritualitate Romaneasca”

22:31, 19.05.2024 - Sub coordonarea doamnelor profesoare Nicoleta Vasuți și Daniela Pascal, eleva Carjean Ana Teodora din clasa a V-a la Școala Gimnaziala Singidava din Cugir a reprezentat județul Alba la Etapa Naționala a Olimpiadei Interdisciplinare Cultura și Spiritualitate Romaneasca (Limba și Literatura Romana și…

ACCESIBIL ȘI EFICIENT Integrarea cardului de sanatate in portofelul electronic al telefonului

09:05, 08.05.2024 - Cardul va fi disponibil și in format electronic, direct pe telefon, similar cu un card bancar. The post ACCESIBIL ȘI EFICIENT Integrarea cardului de sanatate in portofelul electronic al telefonului first appeared on Informatia Zilei .

Alegerile locale inseamna reimprospatarea administrației

10:05, 02.05.2024 - Cand se vorbește despre "putere" in accepțiunea ei politica, de regula acest atribut este rezervat pentru președintele țarii, respectiv primului ministru, și abia in al doilea rand celor trei puteri in stat, legislativa, executiva, judecatoreasca. The post Alegerile locale inseamna reimprospatarea administrației…


Ce parere ai despre aceasta stire?