Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Omul de afaceri Alexandru Bercea, în fața blocului celebrului bloc Ared „afectat” de cutremur: „E o intoxicare. Blocul nu are nimic la structura de rezistență și o vom dovedi”

Publicat:

Daca va spunem ca de aseara, dupa ce am vazut poza cu blocul Ared din Micalaca 300, construit de holdingul omului de afaceri ,... The post Omul de afaceri , in fața blocului celebrului bloc Ared „afectat” de cutremur: „E o intoxicare. Blocul nu are nimic la structura de rezistența și o vom dovedi” appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parcul din Micalaca, intre „bijuterie” și un viitor inecat in apele Mureșului

11:31, 11.04.2024 - Este o vorba in limba engleza care spune așa: „Polish a turd, it is still a turd”. In traducere libera ar fi „Poți lustrui un... The post Parcul din Micalaca, intre „bijuterie” și un viitor inecat in apele Mureșului appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

VIDEO. Prefectul, despre explozia de la Curtea de Argeș: „Structura de rezistența a blocului nu e afectata”

16:55, 05.04.2024 - Prefectul de Argeș, Radu Perianu, a fost la Curtea de Argeș, acolo unde, vineri, s-a produs o explozie la un apartament, din cauza unor cartușe tip spray cu gaz. Explozia a fost urmata de un incendiu in care a murit un barbat de 66 de ani. Prefectul a declarat ca nu este cazul sa fie […]

Se incearca obținerea banilor europeni pentru modernizarea liniilor de tramvai de pe Calea Iuliu Maniu și din Micalaca

07:46, 04.04.2024 - Primaria dorește sa acceseze fonduri nerambursabile pentru a putea continua modernizarea liniilor de tramvai din zona Polivalenta și a cartierului Micalaca, astfel ca a actualizat... The post Se incearca obținerea banilor europeni pentru modernizarea liniilor de tramvai de pe Calea Iuliu Maniu și din…

Se incearca obținerea banilor europeni pentru modernizarea liniilor de tramvai de pe Calea Iuliu Maniu și din Micalaca

16:05, 03.04.2024 - Primaria dorește sa acceseze fonduri nerambursabile pentru a putea continua modernizarea liniilor de tramvai din zona Polivalenta și a cartierului Micalaca, astfel ca a actualizat... The post Se incearca obținerea banilor europeni pentru modernizarea liniilor de tramvai de pe Calea Iuliu Maniu și din…

Cutremur in Bihor, la 56 km de Oradea

09:40, 25.02.2024 - Un cutremur a avut loc duminica dimineața in Bihor. „In ziua de 25 Februarie 2024, la ora 08:13:46 (ora locala a Romaniei), s-a produs in CRISANA,... The post Cutremur in Bihor, la 56 km de Oradea appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Motociclist accidentat pe podul de la Micalaca

09:15, 13.02.2024 - In aceasta dimineața, la ora 07:42, a avut loc un accident pe podul din Micalaca. Un motociclist a fost lovit de o mașina. La fața... The post Motociclist accidentat pe podul de la Micalaca appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Circ monstru de la locurile de parcare: om de afaceri cunoscut, scandal cu locatarii blocului pe care l-a construit! (FOTO)

00:05, 13.02.2024 - CONFLICT… Un cunoscut om de afaceri din Vaslui și fiul sau au fost implicați duminica seara intr-un scandal de pomina. Este vorba despre Paul Hordila, antreprenorul care a construit blocul de langa Piața Traian. Totul a pornit din cauza locurilor de parcare insuficiente pentru locatari: deși cladirea…


Ce parere ai despre aceasta stire?