Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O tabletă produsă în Coreea de Nord poate face ceea ce niciun iPad nu poate

Publicat:

Poate ca nu se conecteaza decat la site-uri cenzurate de stat si poate ca nu are multe alte jocuri in afara de , dar tableta PC Samjiyon, produsa si vanduta in Coreea de Nord are o functie pe care nicio alta tableta PC nu o include, scrie Mashable, potrivit ZF.
 
Tableta cu diagonala de 7 inci, lansata anul trecut in Coreea de Nord, are incorporata o antena de televiziune  pentru continut non-streaming.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Surse: Presedintele, Klaus Iohannis, a plecat azi intr-o vizita in SUA

11:15, 06.05.2024 - Klaus Iohannis a plecat astazi intr o vizita in SUA, scrie BoardingPass, site specializat in stiri din aviatie. Presedintele a folosit acelasi avion de lux cu care a mai fost anul trecut in Africa si Coreea de Sud.Presedintele Romaniei va efectua o vizita oficiala in Statele Unite incepand cu 6 mai…

Lux pana la capat! Nu-i suporta in avion! Jupanul și-a trimis miniștri cu alte avioane!

11:05, 25.04.2024 - In ciuda controverselor iscate, președintele Romaniei folosește aceeași aeronava privata de lix și pentru vizita oficiala pe care o desfașoara zilele acestea in Coreea de Sud. Klaus Iohannis a zburat spre Seul (Coreea de Sud) cu un avion privat de tip Gulfstream G550 operat de Global Jet Luxemburg,…

Președintele Iohannis l-a luat cu el, fara sa știe, in Coreea de Sud pe candidatul PNL la Primaria București

10:45, 23.04.2024 - Presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o vizita oficiala in Coreea de Sud. Din delegatia oficiala care il insoteste pe șeful statului la Seoul fac parte si membri ai Guvernului, printre care ministrul Energiei, Sebastian Burduja, care a fost desemnat noaptea trecuta candidatul PNL la Primaria Capitalei.

Coreea de Nord, test de putere al unui focos de foarte mari dimensiuni

05:05, 20.04.2024 - Coreea de Nord a testat un focos "de foarte mari dimensiuni" conceput pentru o racheta de croaziera strategica si a lansat un nou tip de racheta antiaeriana, a informat sambata presa de stat, noteaza AFP, citat de AGERPRES.

Ucraina a ajuns un laborator de testare a armelor din Coreea de Nord, Iran și China

13:25, 07.04.2024 - Folosirea de catre Rusia a rachetelor nord-coreene in timpul ofensivei sale din Ucraina prezinta o oportunitate unica pentru Phenian de a-și evalua armamentul in scenarii reale de lupta și sa obțina astfel informații pentru a le spori eficacitatea, potrivit unui inalt oficial militar american.

Bernadette Szocs, in sferturi la WTT Champions - Victorie cu a zecea jucatoare a lumii

10:46, 29.03.2024 - Bernadette Szocs s-a calificat vineri in sferturile WTT Champions Incheon 2024 la tenis de masa, competiție care are loc in Coreea de Sud, dupa o victorie impotriva sportivei de pe locul zece mondial, Adriana Diaz, din Puerto Rico.

Unde se va afla Romania peste 20 de ani

10:10, 19.03.2024 - Articol scris de Petrisor Peiu Peste 20 de ani, țara noastra va ramane penultima din Uniunea Europeana la salarii, la pensii, la calitatea educației, a sanatații și la calitatea infrastructurii. Nu pentru ca am ghicit viitorul intr-un glob de cristal, ci pentru ca am citit rezultatele la testarea internaționala…

Coreea de Nord amenința SUA și Coreea de Sud: „Vor plati un preț mare pentru exercițiile lor militare frenetice”

10:21, 05.03.2024 - Coreea de Nord a declarat marti ca SUA si Coreea de Sud vor plati un „pret ridicat” pentru exercitiile lor militare „frenetice” pe care le desfasoara in aceasta saptamana, indemnandu-le sa le puna capat, relateaza France Presse, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?