Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O orhidee extrem de rară, despre care se credea c-a dispărut din România, găsită într-o pădure din Botoşani

Publicat:

Padurarii din judetul Botosani au descoperit in zona codrilor Flamanziului o planta deosebit de rara, protejata prin lege, la nivel european. Este vorba despre o specie de orhidee salbatica care nu a mai fost vazuta de mult timp in padurile din Romania.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO| La Guvern s-a luat decizia: Se construiește o noua autostrada extrem de spectaculoasa in Romania

20:35, 11.04.2024 - Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, susține ca in ședința de Guvern s-a aprobat finanțarea Autostrazii Pașcani-Suceava, care va fi parte a mult așteptatei Autostrazi a Moldovei. Va fi o autostrada care va trece prin județele Iași, Suceava și Botoșani, cu o lungime totala de 62 de kilometri,…

Alerta de copil disparut in Olt! O fata de 14 ani ani este cautata de poliție, dupa ce a plecat duminica de acasa si nu s-a mai intors

10:50, 08.04.2024 - ”La data de 8 aprilie a.c., in jurul orei 00:20, politistii Sectiei de Politie Rurala nr. 7 Daneasa au fost sesizati, prin apel 112, de catre o femeie de 42 de ani, cu privire la faptul ca fiica sa, PANTAN ROXANA-ANA-MARIA, in data de 7 aprilie a.c., ar fi plecat voluntar de la domiciliul sau si nu…

Radu Ayan, copilul disparut din Botosani, intalnire emoționanta cu politistii care l-au gasit in padure. Micuțul s-a intalnit cu salvatorii de Ziua Politiei Romane / FOTO

18:55, 25.03.2024 - Radu Ayan, copilul disparut din Botosani, s-a intalnit astazi, din nou, cu politistii care l-au gasit in padure. Ei bine, baiețelul s-a revazut cu salvatorii de Ziua Politiei Romane. Iata noi imagini cu acesta!

Cum a supraviețuit in padure Radu Ayan, baiatul de 2 ani, disparut in Botoșani, la -5 grade Celsius, o noapte intreaga: ”Mi-a fost frica, m-am ascuns”

09:35, 20.03.2024 - Radu Ayan a devenit un miracol pentru locuitorii din Botoșani, dupa ce a supraviețuit in padure o noapte intreaga, la -5 grade. Baiețelul a facut declarații despre ceea ce s-a intamplat timp de 25 de ore, in care a fost dat disparut și cautat de sute de persoane.

Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade, in padure. A fost gasit langa o manastire: "A avut puterea..."

19:20, 18.03.2024 - Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani disparut in Botosani, a supraviețuit o noapte intreaga la -5 grade. Micuțul a fost gasit in aceasta dupa amiaza, dupa zeci de ore de cautari. Fusese dat disparut ieri, dupa ce plecase din curtea unor rude.

Primele declarații ale tatalui lui Radu Ayan, micuțul disparut in Botoșani. Baiețelul și-a petrecut noaptea singur, in padure: "Dumnezeu mi l-a dat inapoi" 

18:10, 18.03.2024 - La scurt timp dupa ce și-a strans, din nou, copilul in brațe, tatal lui Radu Ayan, baiețelul in varsta de 2 ani care a disparut in judetul Botosani, a facut primele declarații. Barbatul a dorit sa le mulțumeasca tuturor pentru ajutorul oferit.

Aryan, copilul de doi ani disparut in Botosani, a fost gasit. Va fi transportat la spital

15:56, 18.03.2024 - Aryan, copilul in varsta de doi ani, disparut in comuna Tudora din judetul Botosani, a fost gasit de autoritati. Potrivit unor surse, baietelul disparut de acasa ieri, 17 martie 2024, a fost gasit in padure. Urmeaza ca micutul sa fie transportat la spital pentru a fi evaluat.Aryan a disparut,…

”Va implor pe toți”. Tatal lui Ayan Radu, baiatul din Botoșani care a disparut, este disperat! Barbatul a venit in Romania pentru a-și cauta fiul

15:21, 18.03.2024 - Cautarile lui Ayan Radu continua in Botoșani! Oamenii legii au intervenit cu elicoptere și un avion civil. De asemenea, sute de oameni au pornit pe urmele lui. Intre timp, tatal lui Ayan radu a revenit in Romania și a facut declarații publice.


Ce parere ai despre aceasta stire?