Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O greșeală pe care o faci zilnic poate duce la cancer la colon

Publicat:
O greșeală pe care o faci zilnic poate duce la cancer la colon

Cu toate acestea, nenumarate studii au ajuns la concluzia ca exista un alt factor ce joaca un rol important in dezvoltarea cancerului de colon.  Este vorba despre o bacterie care accelereaza dezvoltarea bolii in corp si care se gaseste la vaci.Este vorba despre Streptococcus gallolyticus gallolyticus (SGG) care se localizeaza, de obicei, in tumorile de pe colon. Oamenii de știința au realizat studii pe soareci carora le-au fost administrate aceste bacterii, pentru a observa evolutia bolii. S-a constatat ca microbul administrat a facut ca volumul tumorii sa creasca de doua ori mai mult decat in…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Dimensiunea creierului uman a crescut cu aproape 7% in 40 de ani

00:20, 16.04.2024 - Studii recente au scos la iveala ca dimensiunea creierului uman a crescut semnificativ de-a lungul evoluției. Cercetatorii au descoperit, de asemenea, ca marirea creierului poate fi asociata cu o rezerva cerebrala crescuta, care ar putea reduce riscul de demența, potrivit Agerpres. Conform unei noi…

Cercetatorii americani au descoperit modul in care stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului

08:30, 14.03.2024 - Oamenii de știința din New York au efectuat un nou studiu și au descoperit lucruri noi despre legatura dintre stres si cancer, relateaza Rador Radio Romania. Stresul cronic poate duce la dezvoltarea cancerului? Oamenii de știința din New York au incercat sa raspunda la aceasta intrebare; iar articolul…

Alin Ignat, deputat PNL: Pentru ca lozincile și minciuna sunt incompatibile cu dezvoltarea, oamenii din Alba nu au dat niciodata credit PSD aici

09:55, 27.02.2024 - Zile intregi putem vorbi despre problemele unei comunitați, nu e nicio filozofie in asta, dar cand vine vorba de trecut la treaba, puține voci se transforma in efortul serios și cu rezultate pentru oameni. Incompetența, lenea sau lipsa de soluții și profesionalism nu s-au putut niciodata ascunde in…

Cercetatorii au documentat cea mai lunga calatorie a unui lup pe teritoriul Europei, din Germania in Catalonia

15:20, 20.02.2024 - Oamenii de stiinta au localizat excremente ale unui lup cenusiu nascut in Germania, care a traversat trei tari pentru a ajunge in nord-estul Spaniei, efectuand astfel cea mai lunga calatorie documentata vreodata a unui exemplar din aceasta specie, a precizat luni Universitatea Autonoma din Barcelona…

Virusuri stravechi au jucat un rol in dezvoltarea creierelor noastre

00:11, 20.02.2024 - Virusuri stravechi, care au infectat vertebratele cu sute de milioane de ani in urma, au jucat un rol crucial in evolutia creierelor noastre avansate si a dimensiunilor corpurilor pe are le avem in prezent, sugereaza constatarile unui studiu recent, citate de AFP, potrivit Agerpres. Aceasta cercetare,…

Descoperire in domeniul bolii Alzheimer. Cercetatorii israelieni au reusit sa previna deteriorarea memoriei pe un model animal

14:25, 15.02.2024 - Cercetatorii israelieni au reusit sa previna deteriorarea memoriei in cazul unui model animal, oferind perspective promitatoare pentru depistarea timpurie si prevenirea simptomelor bolii Alzheimer, transmite joi agentia TPS, citata de Agerpres.

Acuzație de furt la adresa fostului șef al Comisiei Europene in Romania

08:31, 01.02.2024 - Fostul șef al Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Cristian Buchiu, este acuzat ca ar fi furat un ceas de dama, in timp ce efectua formalitațile vamale pe Aeroportul Internațional Henri Coanda pentru o cursa spre Bruxelles. Incidentul a avut loc miercuri, in jurul orei 16:50.  O femeie, care…

Actualitate medicala/ A fost dezvoltat un nou tratament impotriva cancerului bazat pe un anticorp modificat

00:21, 29.01.2024 - Oamenii de stiinta israelieni au dezvoltat un nou anticorp care creeaza un raspuns imunitar puternic impotriva cancerului, a anuntat Institutul de Stiinta Weizmann (WIS) din Israel, transmite Agentia Xinhua, preluata de Agerpres. Noua realizare imunoterapeutica, descrisa intr-un studiu publicat in jurnalul…


Ce parere ai despre aceasta stire?