Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O femeie din Galați și-a „uitat” copilul la spital, unde venise în vizită la alt copil, internat. Explicația mamei: „Am fost în oraș”

Publicat:
O femeie din Galați și-a „uitat” copilul la spital, unde venise în vizită la alt copil, internat. Explicația mamei: „Am fost în oraș”

O femeie de 39 de ani din Galați este anchetata dupa ce și-a lasat un copil pe holul spitalului. Venise in vizita la fiica sa de 8 ani, internata. La plecare, a uitat sa iși ia și baiatul de 9 ani, care o insoțise.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scene șocante intr-o gradinița din Cugi: o ingrijitoare a fost lovita cu pumnul in fata de mama unui copil. Ce a infuriat-o pe femeie

17:15, 25.04.2024 - O ingrijitoare a unei gradinite din Cugir ar fi fost agresata in incinta institutiei de invatamant de catre mama unui copil, pe fondul unor discutii legate de comportamentul fiicei femeii, potrivit Agerpres.

O femeie a fost omorata in bataie și injunghiata de un barbat. Cadavrul ei a fost ascuns sub o patura / FOTO

16:11, 14.04.2024 - Caz revoltator in Galați. O femeie a fost omorata in bataie și injunghiata de un barbat. Dupa atacul sangeros din casa ei, agresoul i-a ascuns cadavrul sub o patura. Polițiștii fac cercetari la fața loculuim caci criminalul este in libertate.

Caz șocant in Galați! O femeie a ajuns in coma la spital, dupa ce a luat mai multe pastile paracetamol

12:35, 02.04.2024 - O femeie a fost la un pas de moarte, dupa ce a luat mai multe pastile de paracetamol. Acesteia i s-a facut rau și a fosrt dusa la spital, in coma. Femeia credea ca este racita, astfel ca a luat pastile fara sa aiba prescripție medicala.

Tragedie in Galați. Un barbat și-a injunghiat mortal cumnatul, sub privirile surorii și mamei lui

09:36, 22.03.2024 - Un barbat din Galați a recurs la un gest șocant și și-a injunghiat mortal cumnatul. Tragedia s-a produs sub privirile ingrozite ale mamei și surorii lui, care nu au reușit sa il opreasca. Victima nu a mai putut fi salvata. Iata de la ce a pornit conflictul dintre ei.

Doi adulți și un copil, evacuați cu ajutorul elicopterului SMURD din mijlocul unui incendiu din Delta Dunarii

19:45, 10.03.2024 - Doi adulți și un copil au fost evacuați cu ajutorul elicopterului SMURD din mijlocul unui incendiu. Misiunea de salvare a avut loc duminica in Delta Dunarii. In ajutorul celor trei a sarit echipajul aerian de la Galați.

O femeie și-a uitat pe o banca din Pitești geanta cu 15.000 de euro. Ofițerul 'Bunescu' a transformat ghinionul in noroc

18:50, 27.02.2024 - O femeie și-a uitat pe o banca din Pitești geanta cu 15.000 de euro. Ofițerul 'Bunescu' a transformat ghinionul in noroc O femeie de 45 de ani și-a uitat pe o banca la ieșirea dintr-un centru comercial din Pitești geanta in care avea 15.000 de euro. A fost gasita de un polițist, care i-a inapoiat-o.Luni…

O femeie și-a uitat pe o banca geanta cu 15.000 de euro. A fost gasita de un polițist aflat in timpul liber

17:35, 27.02.2024 - O femeie de 45 de ani și-a uitat pe o banca la ieșirea dintr-un centru comercial din Pitești geanta in care avea 15.000 de euro. A fost gasita de un polițist, care i-a inapoiat-o. Luni seara, in jurul orei 21:50, un polițist de 48 de ani, aflat in timpul liber, la cumparaturi la un centru […] Articolul…


Ce parere ai despre aceasta stire?