Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nu există temei legal pentru executarea silită a ASF

Publicat:

  Din consultarea portalului instanțelor de judecata a fost identificat, pe rolul 5, un dosar avand ca obiect ”incuviințare executare silita” in care figureaza ca parți ASOCIAȚIA NAȚIONALA PENTRU PROTECȚIA INVESTITORILOR (creditor) și AUTORITATEA DE (FOSTA COMISIE NAȚIONALA A VALORILOR MOBILIARE) – debitor, și in care, in data de 14.09.2017, instanța a admis cererea formulata. ASF nu cunoaște in prezent care este titlul executoriu supus procedurii menționate sau care sunt documentele care se regasesc la acest dosar, avand in vedere ca incuviințarea executarii…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

COTAR cere eliminarea amendamentelor pentru coplata din Legea RCA și demiterea vicepreședintelui ASF, Sorin Mititelu

15:50, 13.05.2024 - Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din Romania (C.O.T.A.R.) a transmis scrisori deschise catre Guvernul Romaniei, Parlamentul Romaniei, Parlamentul European și Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), cerand eliminarea amendamentelor introduse in proiectul de modificare a…

COTAR cere eliminarea amendamentelor pentru coplata din Legea RCA

14:01, 13.05.2024 - Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR) cere eliminarea amendamentelor pentru coplata din Legea RCA si demiterea vicepresedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), Sorin Mititelu. Conform sursei citate, COTAR a transmis scrisori deschise catre Guvernul…

Inainte de executarea silita, bancile trebuie sa-și ajute clienții sa depașeasca situațiile care au generat neplata. Rolul CSALB va crește

14:36, 24.04.2024 - Bancile sunt obligate pentru toate tipurile de credite sa demonstreze ca au incercat restructurarea datoriilor care inregistreaza intarzieri la plata mai mari de 90 de zile. Masurile de restructurare trebuie sa țina cont de situația consumatorului și sa includa refinanțare, amanare sau suspendare a…

Digitalizarea administrației: „Un drum lung si anevoios”

18:56, 17.04.2024 - Digitalizarea s-a dovedit si se dovedeste a fi un drum lung si anevoios pentru noi toti, in administratie, existand o lipsa de uniformitate in modul in care aceasta este adoptata, a afirmat, miercuri, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), Alexandru Petrescu, la un eveniment de specialitate.…

Plafonarea RCA a trecut prin Guvern

13:36, 28.03.2024 - Executivul a aprobat in sedinta de joi actul normativ privind prelungirea cu trei luni, pana la 30 iunie 2024, a plafonarii tarifelor pentru politele de asigurare auto obligatorie (RCA), informeaza MF printr-un comunicat. „Executivul a aprobat actul normativ promovat de Ministerul Finantelor si elaborat…

Alexandru Petrescu, președintele ASF: Piața de asigurari a crescut cu 10% in 2023

23:30, 21.03.2024 - „Piata de asigurari din Romania a crescut cu peste 10% in 2023. Ca efect, volumul de prime brute subscrise a depasit 18 miliarde de lei”, a declarat, astazi, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), Alexandru Petrescu. “Pietele pe care noi le reglementam prin ASF sunt stabile si stabilitatea…

Asigurare RCA influențata de amenzi, apariția franșizei și amenzi mari pentru lipsa poliței - printre propunerile ASF pentru legea RCA

13:50, 05.03.2024 - Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a trimis o serie de propuneri pentru modificarea legii RCA, aflata in dezbatere la Senat, cele mai importante vizand modificarea sistemului bonus-malus, introducerea franșizei in asigurarea RCA, modificarea perioadelor de asigurare sau cuantumul amenzilor…

Binomul Coldea-Kovesi, noi dovezi-șoc ale dosarelor comandate: acuzațiile in cazul milionarului Adamescu Jr. au picat in instanța

14:35, 02.03.2024 -  Hotararea de a anula probele impotriva lui Alexander Adamescu vine dupa ce magistratul a analizat dosarul in camera preliminara timp de peste doi ani si jumatate. Conform legii, termenul maxim este de 60 de zile. Din noiembrie 2022, judecatorul a amanat de 26 de ori pronuntarea unei decizii in acest…


Ce parere ai despre aceasta stire?