Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Neatza cu Răzvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Asistenta TV l-a ironizat pe fostul ei iubit: ”Am crezut că vorbește...” / VIDEO

Publicat:

Așa cum și-a obișnuit telespectatorii in fiecare dimineața, le aduce zambetele pe buze tuturor celor care o privesc. Asistenta TV pregatește cate o gluma pentru fiecare ediție di zi, iar de aceasta data, ceea ce a spus i-a lasat pe colegii ei fara cuvinte, și-a ironizat fostul iubit la Neatza cu Razvan și Dani.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Ce a spus asistenta TV despre bogații din București: ”Cu cat ești mai...” / VIDEO

09:45, 19.02.2024 - Ramona Olaru a inceput o noua ediție Neatza cu Razvan și Dani cu zambetul pe buze. Asistenta TV a pregatit, in prima zi a saptamanii, o gluma amuzanta prin care i-a ironizat pe bogații din București, din zonele exclusiviste. Iata ce a spus asistenta TV in direct.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Asistenta TV și-a amuzat colegii de breasla: „Daca credeți ca...”

08:20, 23.01.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume tari in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Și in aceasta dimineața a spus un banc cu care a reușit sa le aduca zambetul pe buze colegilor ei de breasla.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Bancul spus de asistenta TV: „Care e cel mai iubit barbat din lume?”

08:40, 17.01.2024 - Ramona Olaru i-a obișnuit pe telespectatorii de la Antena 1 cu glumele pe care le spune in fiecare dimineața la Neatza cu Razvan și Dani. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus un banc despre cel mai iubit și apreciat barbat din intreaga lume. Vedeta a reușit sa le aduca zambetul pe buze colegilor…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in direct: ”Parca te simți și prost ca...” / VIDEO

08:40, 12.01.2024 - Ramona Olaru are grija de buna dispoziție a colegilor ei, astfel incat fiecare ediție ”Neatza cu Razvan și Dani” sa inceapa cu zambetul pe buze. Acest lucru s-a intamplat și de aceasta data, cand a spus gluma zilei. Asistenta TV știe cum sa iși faca colegii sa rada!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Ce banc a spus asistenta TV: ”In perioada aceasta...” / VIDEO

09:25, 14.12.2023 - Ramona Olaru este pregatita cu glumele de la prima ora a dimineții, la Neatza cu Razvan și Dani. Asistenta TV a spus un banc haios, facand referire la perioada sarbatorilor, cand multe persoane aleg sa se intoarca la foștii parteneri pentru a nu fi singuri.

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru. Bancul care le-a adus zambetul pe buze colegilor sai: ”Cand a plouat...” / VIDEO

09:40, 13.12.2023 - Ramona Olaru reușește sa aduca buna dispoziția in platoul de la Neatza cu Razvan și Dani. Asistenta TV a starnit hohote de ras cu gluma rostita in aceasta dimineața, facand referire la persoanele pe care le cunoaște.

Neatza cu Razvan si Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Ce a dezvaluit asistenta TV din trecutul ei: "Aveam și eu un iubit…”

09:35, 05.12.2023 - In ediția din aceasta dimineața de la Neatza cu Razvan și Dani, Ramona Olaru a fost cea care le-a adus zambetul pe buze colegilor, dupa ce a dezvaluit gluma zilei. Asistenta TV a marturisit detalii din trecutul ei cu privire la relații.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei de 1 Decembrie. Ce banc a spus asistenta TV: „In Romania oricand...”

08:40, 01.12.2023 - Ramona Olaru a spus gluma zilei de 1 Decembrie. Așa cum i-a obișnuit pe colegii sai de la Neatza cu Razvan și Dani, dar și pe telespectatorii de la Antena 1, asistenta TV dezvaluie zilnic banc-uri in emisiune și reușește sa aduca zambetul pe buze tuturor. Iata ce gluma a spus in aceasta dimineața!


Ce parere ai despre aceasta stire?