Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Neatza cu Răzvan și Dani, 21 mai. Rețeta delicioasă a lui Nicolai Tand pentru cotlet milanez cu orez de legume

Publicat:

In ediția Neatza cu Razvan și Dani din 21 mai 2024, chef a pregatit o delicatesa italieneasca. Preparatul vedeta de astazi este reprezentat de cotletul milanez cu orez de legume!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Neatza cu Razvan și Dani, 11 iunie. Rețeta delicioasa și rapida de piept de pui pe gratar cu sos Caesar

14:45, 11.06.2024 - In ediția de pe 11 iunie 2024 din Neatza cu Razvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețeta ușoara de piept de pui la gratar cu sos Caesar. Acest preparat ar putea impresiona orice prieten atunci cand va strangeți sa faceți gratar. Iata care sunt ingredientele de care aveți nevoie.

Neatza cu Razvan și Dani, 4 iunie. Rețeta ușoara de frigarui de porc pentru a impresiona orice prieten la gratar

11:40, 05.06.2024 - In ediția de pe 4 iunie 2024 din Neatza cu Razvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețeta ușoara de frigarui de porc. Acest preparat ar putea impresiona orice prieten atunci cand va strangeți sa faceți gratar. Iata care sunt ingredientele de care aveți nevoie.

Deliciu de primavara: mancare de fasole verde cu usturoi, roșii și marar. Rețeta, in doar cațiva pași simpli

10:21, 23.05.2024 - Ingrediente necesare pentru aceasta rețeta- 500 g fasole verde proaspata sau congelata- 3-4 roșii mari, coapte- 4-5 caței de usturoi- 1 ceapa medie- 2 linguri de ulei de masline- 1 legatura de marar proaspata- Sare și piper dupa gustCum se prepara mancarica de fasole verde cu usturoi, roșii și mararSpala…

Rețeta de supa italiana cu paste. Preparatul care nu te va ține prea mult timp in bucatarie

11:46, 17.05.2024 - Daca vrei sa te bucuri de o rețeta simpla, atunci pregatește supa italiana cu paste. Este o mancare care nu te va ține prea mult timp in bucatarie. Iata care sunt pașii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a te bucura de un preparat gustos!

Prin ce a trecut Ramona Olaru in vacanța ei in Cairo. "Am pierdut pașaportul". De ce a ajuns la Ministerul de Interne al Egiptului

11:40, 23.04.2024 - Ramona Olaru tocmai s-a intors din vacanța din Cairo, unde se presupunea ca se va distra și relaxa. Prezentatoarea rubricii meteo de la Neatza cu Razvan și Dani a trecut prin numeroase peripeții care i-au stricat vacanța.

Rețeta de ciorba de cartofi cu tarhon. Preparatul ideal pentru perioada de post a Paștelui

18:55, 06.04.2024 - Daca și tu te-ai saturat de clasica rețeta de ciorba de cartofi și iți dorești sa incerci ceva nou, dar nu ai idee ce, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi iți sarim in ajutor și iți prezentam o rețeta simpla de ciorba de cartofi cu tarhon. Este preparatul ideal pentru perioada de post a Paștelui.…

Rețeta de ardei umpluți cu hrișca și legume. Preparatul delicios pentru post

12:45, 06.04.2024 - Rețeta de ardei umpluți este una clasica și foarte simpla, iar in perioada de post de poate adapta dupa preferințele fiecaruia. Umplutura folosita este compusa din legume și hrișa, o cereala bogata in proteine, cu un gust asemanator nucilor.

Rețeta de dovlecei umpluți cu legume. Preparatul de post care va reuși sa te surprinda

10:45, 24.03.2024 - Este weekend și ne aflam in postul Paștelui, motiv pentru care ne-am gandit sa-ți prezentam o rețeta simpla de dovlecei umpluți cu legume. Este un preparat care va reuși sa te surprinda. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?