Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mireasa. Bia, subiect de discuție în casa băieților. Concurenta i-a atras atenția lui Andrei: „Te joci cu dragostea” / VIDEO

Publicat:

Bia și Robert au petrecut mai mult timp impreuna, asta pana cand concurenta i-a spus ca ar fi mai bine sa nu fie prieteni. Robert declara, la acel moment, ca nu este interesat nici de Alina, nici de Bia, iar baieții au facut mai multe comentarii cu privire la atitudinea concurentei.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum s-au imbracat parinții Elenei Tanase la nunta fiicei lor cu Ianis Hagi. Cei doi au atras toata atenția

13:11, 15.07.2024 - Liliana și Constantin Tanase, parinții Elenei Tanase, au atras toate privirile invitaților la nunta fiicei lor cu Ianis Hagi. Soacra tanarului a facut senzație cu o rochie spectaculoasa la petrecerea de dupa cununia civila.

Cat au costat ghetele purtate de Delia la festivalul Neversea. Artista a atras atenția tuturor atunci cand a urcat pe scena. „Nu prea am avut chef sa dansez”

13:00, 09.07.2024 - Delia a fost una dintre artistele care au urcat pe scena la Festivalul Neversea, anul acesta, care s-a incheiat pe 7 iulie la malul marii. Ca de fiecare data, interpreta a avut o aparitie excentrica, de unii admirata, de alții criticata. Mai mult, intr-o postare din mediul online vedeta a dezvaluit…

Fosta concurenta de la MPFM a imbracat rochia de mireasa, la patru ani de la cununia civila cu tatal fiului ei! Primele declarații dupa nunta: ”Am așteptat aceasta zi din tot sufletul”

22:55, 26.06.2024 - Bucurie uriașa pentru o fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu! Nicoleta, participanta in sezonul 5 al show-ului de la Antena 1, și Catalin, participant și el in sezonul 4, au spus DA și in fața lui Dumnezeu, la patru ani de la cununia civila. Primele declarații ale Nicoletei despre nunta! Au…

Bia și Robert de la Mireasa sezonul 8 au sarbatorit șase luni de cand s-au casatorit civil. Mesajul emoționant transmis de fosta concurenta: "Cand ma gandesc..." / FOTO

19:30, 22.06.2024 - Bia și Robert de la Mireasa sezonul 8 sarbatoresc șase luni de cand au spus DA in fața ofițerului starii civile. Cei doi indragostiți au devenit soț și soție cu jumatate de an in urma și se pare ca relația dintre ei decurge foarte bine.

Bogdana de la Mireasa, sezonul 8, sufera dupa presupusa desparțire de Liviu? „O femeie forțata sa fie puternica...”. Fosta concurenta, un nou mesaj cu subințeles / FOTO

23:16, 05.06.2024 - Bogdana și Liviu de la Mireasa, sezonul 8, nu ar mai forma un cuplu. Zvonurile nu au aparut, evident, de nicaieri, asta dupa ce fanii au observat ca și-au șters pozele de cuplu, iar fosta concurenta posteaza mai mult citate prin care da de ințeles ca este singura.

Mireasa, sezon 5. Alina și Valentin și-au botezat fiul. Ce rochie impecabila a purtat fosta concurenta a show-ului matrimonial

14:50, 27.05.2024 - Alina și Valentin, foștii concurenți din sezonul 5 Mireasa, și-au botezat fiul. Cei doi au ales sa faca o petrecere discreta la care au participat familia și cei mai buni prieteni ai cuplului. Printre aceștia s-au numarat și Perneș cu Sabrina.

Laura Cosoi și soțul ei au sarbatorit 12 ani de relație! Portretul emoționant de familie care a atras atenția tuturor

11:41, 27.05.2024 - Laura Cosoi, frumoasa actrița din serialul “Bravo, tata!” și prezentatoarea emisiunii “Vacanța de vedeta” la AntenaStars, a sarbatorit 9 ani de casnicie cu soțul ei Cosmin Curticapean.

Concurenta de la Mireasa care intra in cursa pentru eliminare alaturi de Cristian. Cum au votat mamele

10:50, 18.05.2024 - Cine este concurenta care va intra in cursa pentru eliminare alaturi de Cristian. Voturile mamelor au jucat un rol foarte important aici! Cei doi au mari emoții din cauza faptului ca unul dintre ei va merge acasa.


Ce parere ai despre aceasta stire?