Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mesajul Regelui Charles înaintea Sărbătorilor Pascale: „Avem nevoie de cei care întind mâna prieteniei, mai ales în momente grele”

Publicat:
Mesajul Regelui Charles înaintea Sărbătorilor Pascale: „Avem nevoie de cei care întind mâna prieteniei, mai ales în momente grele”

, care urmeaza un tratament impotriva cancerului, lauda oamenii care „intind mana prieteniei, mai ales intr-o perioada de nevoie”, promite din nou ca va sluji poporul, asa cum a jurat la incoronarea sa de anul trecut, intr-un mesaj transmis cu ocazia ceremoniilor traditionale care au loc in , relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Frații Stoica, declarații exclusive despre cele mai grele momente din cariera! "Dumnezeu m-a impins din spate" / VIDEO

22:50, 18.04.2024 - Frații Stoica fac declarații exclusive despre cele mai grele momente prin care au trecut in sport. Cum a inceput cariera celor doi, dar și cum a fost drumul spre succes. Andrei și Bogdan Stoica vorbesc despre provocarile prin care au trecut.

Mesaj emoționant transmis de regele Charles al III-lea: „Avem nevoie de cei care ne intind mana prieteniei”

18:31, 28.03.2024 - Intr-un mesaj transmis cu ocazia ceremoniilor care au loc in Joia Mare, regele Charles, care urmeaza un tratament impotriva cancerului, vorbește despre oamenii care „intind mana prieteniei, mai ales intr-o perioada de nevoie” și promite ca va sluji poporul, asa cum a jurat la incoronarea sa, informeaza…

Regele Charles lauda oamenii care „intind mana prieteniei, mai ales in momente de nevoie"

13:55, 28.03.2024 - Regele Charles al Marii Britanii, care urmeaza un tratament impotriva cancerului, a laudat oamenii care "intind mana prieteniei, mai ales in momente de nevoie". In același timp, monarhul britanic a repetat promisiunea de a servi națiunea, pe care a facut-

Regele Charles este "mandru" de Kate Middleton, pentru ca a a avut curajul sa vorbeasca despre cancer

22:45, 22.03.2024 - Regele Charles al Marii Britanii s-a declarat mandru de printesa de Wales, Kate Middleton, pentru curajul de a vorbi despre cancer și tratamentul sau, a anuntat vineri Palatul Buckingham, potrivit Reuters, preluat de News.ro.

Regina Marii Britanii, Camilla, declara ca soțul ei, Regele Charles al III-lea, se simte „foarte bine”

19:15, 21.03.2024 - Regina Marii Britanii, Camilla, a declarat ca sotul ei, regele Charles al III-lea, care este tratat de cancer, se simte “foarte bine”, in timp ce a salutat joi multimile cu ocazia unei vizite in Irlanda de Nord, informeaza Reuters, preluat de agerpres.ro. Regele Charles al III-lea a lipsit de la indatoririle…

Regele Charles i-a cerut unui preot de la Muntele Athos sa se roage pentru el, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Momente grele pentru suveranul britanic

11:50, 27.02.2024 - Cu toții știm ca Regele Charles trece prin clipe grele de cand a aflat ca are cancer! Suveranul britanic i-a cerut unui preot de la Muntele Athos sa se roage pentru el, dupa ce a fost diagnosticat. Declarațiile parintelui Efrem Vatopedinu.

Emilian trece prin momente grele. Un suflet apropiat artistului a murit: „Cat de mulți oameni a facut fericit” / FOTO

15:45, 22.02.2024 - Emilian nu trece prin cea mai buna perioada, asta dupa ce un suflet drag lui a murit. Artistul era atașat de el, și nu doar lui ii aducea mereu zambetul pe buze, ci intregii familii. Imaginile emoționante postate de curand.

Prințul William cere incetarea luptelor din Orientul Mijlociu „cat mai curand posibil”: „Prea mulți oameni au fost uciși”

17:25, 20.02.2024 - Prințul moștenitor William al Marii Britanii a lansat marți, 20 februarie, un apel pentru „incetarea luptelor cat mai curand posibil” din Fașia Gaza, afirmand ca prea mulți oameni au fost uciși in razboiul dintre Israel și Hamas, transmite Reuters.„Raman profund ingrijorat cu privire la costurile umane…


Ce parere ai despre aceasta stire?